Части от София няма да имат вода на 18 август

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
17 авг 2017 10:40, Елка Василева
0
Части от София няма да имат вода на 18 август
Снимка: "Софийска вода"

На 18 август 2017 г. (петък) във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. "Патриарх Евтимий“ в Център-Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
бул. "Патриарх Евтимий“ от ул. "Цар Асен“ до бул. "Витоша“
бул. "Витоша“ от ул. "Хан Аспарух“ до бул. "Патриарх Евтимий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  бул. "Витоша“ ъгъла с бул. "Патриарх Евтимий“.

На 18 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Извор“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Извор“ от ул. "Янко Велинов“ до ул. "Стоян Йонков“
ул. "Стоян Йонков“ № 4, № 5, № 6, № 7, и № 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  с. Лозен,  ул. "Извор“  № 31.

На 18 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "505“ в кв. "Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "511“, ул. "Георги Спасов“, ул. "Мими Балканска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "505“ №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари