Ремонт по конец... Но не! "Дондуков" и неизпълнените обещания

Ремонтът на булеварда беше широко обсъждан, но сякаш не се изпълнява коректно
17 авг 2017 17:00,
75

Снимка: Спаси София

По всичко личи, че ремонтът на бул. "Дондуков" ще влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините, алармират от "Спаси София".

Още по темата

От организацията са направили ред снимки на некачествения ремонт на трасето.

"Паветата се редят на вълни и бабуни с фуги по няколко сантиметра, бордюрите масово са замазани отгоре-отгоре, а релсовият път - той се изпълнява по същата стара и неработеща технология. В крайна сметка в криво кофрирания бетон пак има трупчета...", отбелязват от "Спаси София".

От там питат дали ремонта ще мине само с медиен шум, а реално ще е изпълнен с безхаберие и некадърност.

В крайна сметка се оказва, че поне засега не изглежда сякаш обещанията за трамвайни ограничители, спиркови и направляващи острови ще бъдат изпълнени.

"Настояваме г-жа Фандъкова и г-н Евгени Крусев незабавно да наредят на фирма Трейс да преправи всички констатирани дефекти, да санкционират надзора и да гарантират, че този булевард ще бъде изпълнен качествено", завършват от Спаси София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: ремонтдондуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
12
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Трейс, тези дето и метрото строят. Фирмата на прасетата на доган ли?
43
0
 
11
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Спокойно!!!Столична община, по социална програма, е назначила сляп глухоням и болен от Алцхаймер инспектор, който надзирава работите!Догодина по това време - ремонт на ремонта!
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизъм не знам си какво ама я вижте снимките даже в Сирия имат по-добра инфраструктура, след 5-6г. война.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До нкавраков-на мен наистина вече ми е прекипяло от дрънканиците на Фандъкова а съм последният човек който ще подкрепи Корнела например или някой от тяхната шайка обаче как да кажеш на черното бяло КАК БЕ ФАНДЪК???
40
0
 
12
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Докато хората си седят вкъщи пред телевизора,така ще е ......
39
0
 
15
 
! Отговори
гЛас народен преди 6 години
Предлагаме да се смени настилката на Цариградското шосе с павета
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кога точно е планиран ремонта на ремонта - за октомври или за ноември.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФандъЧкова ще провали ГЕРБ в София и това може да им коства такъв истеричен натиск от страна на БКП че пак да стигнем до извънредни избори!!ТЯ "СТРОИТЕЛКАТА"НА МЕТРО И ДЕТСКИ ГРАДИНИ,скъсА се да строи подземно а отгоре София е ЛЕШ!!Следващият кмет КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТОВА ФОРСИРАНЕ НА МЕТРО И ДА ОПРАВИ УЛИЦИ,ТРОТОАРИ И ФАСАДИ ЧЕ СМЕ ЗА СРАМ,Фандъкова уж жена А НЯМА НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ЕСТЕТИКА В ГРАДСКАТА МЕБЕЛ И НЕ ЗНАЕ ДУМАТА ПОдДРЪЖКА КАКВО ОЗНАЧАВА!ДА СЕ МАХА!
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ГЕРБ с какви точно пари строи - с тези от партийната им каса или с тези от Държавния бюджет и Общината, където внасяме всички чрез данъците.Докога ще ни лъжат, че ГЕРБ строи. ГЕРБ не строи. ГЕРБ краде парите ни.Това е истината. Но никой не смее да я изрече, защото ще дойдат пак мутантите на Мутрата и ще го привикват на разпит.
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че бул.Дондоков е бил бомбардиран на скоро.
34
9
 
9
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Кви павета бе селяни! Павета само по края трябваше 21 век сме , в рим няма павета вече, само шум и мръсотия са тия павета
33
7
 
4
 
! Отговори
Йорданка Фандъкова преди 6 години
Спазили сме всички процедури включително за противопожарна безопасност. ГЕРБ строи качествено.
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основните акционери в ТРЕЙС са Черепа, Прасилян и Цветелина.Това може да се провери на сайта на Агенцията по вписванията.Иначе кучетата си лаят, керванът си краде.А овчарят Суджук го пази да не го обезпокоява Съдът.
31
9
 
3
 
! Отговори
Лиляна Павлова преди 6 години
До 23 "Трейс" са фирмата, която работи най-качествено, спазва сроковете и дава най-ниски цени. Това е и причината да са изпълнител на всички обществени поръчки.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за крадците на обществени средства няма ли да има съд. Или не, защото и съдът и цялата държава е тяхна и си правят каквото пожелаят.
29
2
 
12
 
! Отговори
Трейс преди 6 години
Представям си след един по як дъжд в какво ще се превърне Дондуков, догодина пак ще го затворят и ще си редят паветата. Като едно време юруж предконгресно......Най-голямото поне за БКП! В случая за други...
28
1
 
19
 
! Отговори
ремонт преди 6 години
До преди няколко години недоволствах, че нищо не е пипнато и ремонтирано от бай Тошово време още. Напоследък почвам да се питам, не може ли да не ремонтират и пипат нищо. Май така ще е по-малко поразията
27
0
 
8
 
! Отговори
куката преди 6 години
"Настояваме г-жа Фандъкова и г-н Евгени Крусев незабавно да наредят на фирма Трейс да преправи всички констатирани дефекти, да санкционират надзора и да гарантират, че този булевард ще бъде изпълнен качествено"Настоявайте си те рушвета си го вземат предварително за да не маже после да им връзват кусури !
26
10
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
измамници са, главното им действащо лице Гергин Борисов е едвам избутал библиотечния университет а се бута и представя навсякъде за архитект
25
2
 
5
 
! Отговори
do 27 преди 6 години
да доста се знае за организацията и за форума skyscrapercity. Мнението е компетентно.