Ремонт по конец... Но не! "Дондуков" и неизпълнените обещания

Ремонтът на булеварда беше широко обсъждан, но сякаш не се изпълнява коректно
17 авг 2017 17:00,
75

Снимка: Спаси София

Виж други галерии »

По всичко личи, че ремонтът на бул. "Дондуков" ще влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините, алармират от "Спаси София".

Още по темата

От организацията са направили ред снимки на некачествения ремонт на трасето.

"Паветата се редят на вълни и бабуни с фуги по няколко сантиметра, бордюрите масово са замазани отгоре-отгоре, а релсовият път - той се изпълнява по същата стара и неработеща технология. В крайна сметка в криво кофрирания бетон пак има трупчета...", отбелязват от "Спаси София".

От там питат дали ремонта ще мине само с медиен шум, а реално ще е изпълнен с безхаберие и некадърност.

В крайна сметка се оказва, че поне засега не изглежда сякаш обещанията за трамвайни ограничители, спиркови и направляващи острови ще бъдат изпълнени.

"Настояваме г-жа Фандъкова и г-н Евгени Крусев незабавно да наредят на фирма Трейс да преправи всички констатирани дефекти, да санкционират надзора и да гарантират, че този булевард ще бъде изпълнен качествено", завършват от Спаси София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: ремонтДондуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като искате павета - на ви павета! Чукайте си ги сега в главите!
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Адмиралъ
62
5
 
12
 
! Отговори
Мдаа преди 6 години
Само хора с умствена недостатъчност, могат да настояват за настилка с павета!
61
1
 
7
 
! Отговори
Дженабет преди 6 години
Данче, ОСТАВКА !!! Явно не се справяш
60
1
 
8
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Качество Всички го желаем,а защо ли не го правим.Ако мине докога ще сме такива Не се ли променим спукана ни е работата Аз лъжа Иван,Иванлъже Стоян,а Стоян мен въртележка от която губим всички.
59
1
 
15
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Нали Фандъкова прибра парите !!!!
58
7
 
5
 
! Отговори
Адмиралъ преди 6 години
Идеално е бе братлета-шопчета кво се оплаквате :)
57
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре поне че запазиха паветата и софиянци спечелихме битката срещу селяните автоталибани, които си искаха хасвалтя.Иначе качествето на ремонта е пълна скръб - живея наблизо и минавам всеки ден по Дондуков.Нямам думи ...ОСТАВКА на крадливата клика около Даскалицата от Белчин баня.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видим ли някой ден някой да си понесе отговорността за некачествен ремонт или строителство с обществени средства. Нали за харченето на парите на данъкоплатеца трябва да се носи отговорност. Лесни са приказките за корупция и некачествено строителство, когато става дума за политически противник, ама като се вършат от гербери се спотайват ни лук яли, ни лук мирисали.
55
0
 
13
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Днес затворили две от три ленти на околомръсното на моста над Симеоновско, адска тапа, а няма един работник. Мисленето не е от силните качества на ГЕРБ, дай им суджуци да ядат на тях...
54
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Привържениците на паважа мълчат под тАзия статия
53
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Чакайте да видите после след някой евентуален ремонт , как ромеите ще пренаредят паветата! Отсега го виждам , като на снимка !
52
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 49Преди, когато обсъждахме темата за паветата , имаше к-р-етени , които писаха , че не ги притеснява друсането по Цар Борис ! Какво да му обясняваш на такъв ***?!
51
6
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Колко писахме преди - махнете тия павета , бе , махнете ги защото няма кой да ги нареди вече . Някакви ромейски бригади , които нищо не могат! Не и не - щял да се развали облика на София, кметицата слушаше разни НПО-та от ш-в-е-стери ! Други пък т-ъ-па-нари си мислеха , че като не е асфалт , нямало да се краде ! Язък за булеварда ! Българите сме наказани да не видим хубави асфалтирани булеварди и шосета!!!!
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глас в пустиня!
49
2
 
9
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ТИКВА И ТИКВЕНИЦИ
48
1
 
15
 
! Отговори
Дана даскалицата преди 6 години
Софиянци, много ви здраве от Дана даскалицата! Тичайте пак да гласувате за тази неадекватна, *** и проста олигофренка или за някой от съпартийците й, някоя СИКаджийска мутра като началника им!
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от спаси София са били големи бунаци бре! Абе селянжърчета какво очаквахте от измислени фирми приближени до управляващите селянжъри? Всичко да е по права линия и без дунавски вълни ли? Трето поколение съм Софиянец бил съм свидетел как се редят павета от старите майстори даже ако се хвана ще ги подреда 3 пъти по добре. А тези майсторчета като ги гледам са хванати от полето където са си пасли овците. Но пък по важното е да бачкат за без пари а едни другарчета ще се нагушят като пеликанчета!
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко при ГЕРБ е кражби, лъжи и медийни манипулации.Те държат всички медии в Българи, включително и претендиращите да са национални телевизии, чрез които манипулират хората в провинцията.
45
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей не ги махнаха тия павета - шумно, мръсно, чупят се колите. Да минат по бул. Цар Борис 3 да видят какво е. Или по-добре да чакат на някоя спирка наблизо, да дишат и да се опитват да си чуят мислите.