Поредната столична тапа: Околовръстният път

Половин София закъснява за работа, пишат разгневени потребители
18 авг 2017 14:30, Петя Славова
38
Поредната столична тапа: Околовръстният път
Снимка: архив, Булфото

Огромно задръстване се е образувало на Околовръстния път над бул. "Симеоновско шосе", алармират потребители в социалните мрежи.

"Днес половин София закъснява за работа, благодарение на Столичната община... "Всичко това е част от поредицата "4 км колона от бул. "България" до Симеоново, заради две затворени ленти и 0 налични работници..."

Още по темата

Така недоволни столичани описват трафика в София. От развилата се дискусия се разбира, че колоната е от Симеоновско шосе и стига почти до бул. "България". 

"Колите са спреееели, има хора с отворени врати, страшна простотия", пише друг потребител във Facebook.

"Най-дразнещото е, че наистина никой не работи, вчера 2 пъти висях там по 35 мин.", пишат още разгневени столичани.

Заради натоварения трафик от Столична община в координация с Агенция пътна инфраструктура (АПИ) обещаха  отварянето на още една лента за движение на моста на Околовръстния път над бул. "Симеоновско шосе".

Временната организация на движението ще влезе в сила от ранния следобед днес.

Светофарната уредба в локалното пътно платно вече с приоритет пропуска идващите от Околовръстен път в посока "Младост".

Екипи на КАТ – Пътна полиция ще съдействат за регулиране на движението и облекчаване на трафика, обещават от общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Симеоновско шосеАПИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Тик Так преди 6 години
Хора в София ремонт се прави в ПЕТЪК и ПОНЕДЕЛНИК за да видят всички че се прави нещо иначе как ще разберат че има ремонт. Жалко е но това е факт. Не се мисли за хората а се мисли как да се покаже и всички да разберат макар и болезнено че се прави ремонт и да се източат пари от фондовете. Кражбата няма да спре. Ремонт на пътя се прави на изходна лента в ПЕТЪК а на входна в ПОНЕДЕЛНИК правило на герП!!!
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като правиха предната година моста до ИКЕА бе същото, заградени 2 ленти, всеки ден различни, тъкмо научиш че лявата е спряна и то днеска правят дясната.Естествено пуст работник не виждаш там нито сутрин нито вечер.Отделно защо се прави околовръстно точно в петък?? да го почнат в неделя, като трафика е понижен в нея посока...
31
1
 
1
 
! Отговори
alf преди 6 години
и преди селски скок нямаше околовръсто открай до край и сега пак няма
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички от всичко разбират тук.А всъщност не могат нищо
29
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който не харесва София - марш в Москва
28
1
 
19
 
! Отговори
Дзивко преди 6 години
Не бе хора, просто не се мисли грам, Орлов мост е в ремонт, ако искаш да го избегнеш, на 4ти километър е изрязана настилката, а след това Шипченски проход е в ремонт и на едно платно, сега и околовръстното..., то хубаво ремонт ама малко планиране преди това
27
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите за 55 години не построиха метрото и магистрали... само за 6 години София има метро, а държавата разполага с магистрали!
26
10
 
3
 
! Отговори
Йорданка Фандъкова преди 6 години
Строим качествено и спазваме всички противопожарни наредби по поръка на Борисов. Моля гражданите за още малко търпение и ще отпушим всички тапи. До една максимум две годин и и сме готови
25
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нов път за 2 часа не се строи!Фандъкова опаса София с нови магистрали, обходни, тангенти, метро... но вие все сте недоволни...Постройте път вие, хайде де ;)Станете кметове, министри... ама нямате мозъка за това, нали ?
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се радвам като се ядосвате на собствената си глуупост :)))Всички вие правите задръстванията, но винаги обвинявате друг ;)Наистина българина няма грамче мозък в главата си... пък уж европеец, кара лъскава 20 годишна кола :)
23
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искате европейски улици, но ума ви е като нажруснаци...Няма как да стане!Отивайте в Подмосковието - там няма пътища, няма и ремонти на пътища, но няма и коли и задръствания - супер, нали ?Отивайте в Русия ;)
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ми парадирате и се правите на яката работа всеки път когато ремонтирате пътищата ни, че това е било незнам си ква технология.... абеее вие ебавате ли се, кви сте вие бе..Оправяйте пътищата!!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да приложите видяното, некак си бате, нормално
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еи, пичове от апи, мапи, и подобните ви държавни псевдо агенции, защо не организирате командировка в 3-4 европейски столици, или голями градове с голям трафик, знаете ги кои са, да ви платиме транспорта и хотелите, със сигурност тук ще има хора, които биха се ангажирали и платили (въпреки, че всичко е платено от нашите данъци), сумата не е много голяма за около 2 седмици, да видите как се случват нещата НАИСТИНА, в Европа и в EU, в континента и институцията, за която претендирате че сте част!
19
3
 
11
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Тия от общината им е малко да ги провесят през моста, който ремонтират с нула работници.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Раздвижете се, курници, скапани, защо се ебавате с хората, апи, мапи, кви сте вие бе, крадци и небрежници? Оправяйте пътя, каква е тая свинштина, каква европа, какви закони, какво е това безобразие?!
17
2
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
От два дена минавам от там и досега не съм видял някой да работи! Някой явно усвоява Евросредства като пише, че се работи много усърдно!
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До нас изграждат нова къща , 15 работници идват с 15 коли . Постоянно реват , че.не им стигат парите !
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време всички ходехме с градския транспорт на работа , сега всеки иска с кола .Най - достъпно и лесно в бг. е да се купи кола ! Всеки к-е-леш и всяка к-ифла след.у-ще веднага се качват в кола( повечето 20-годишни дръгели) !
14
2
 
16
 
! Отговори
Окомер преди 6 години
Терористичната клетка в столичната община съсипва нерви, бензин и въздух по ефективно от ИД. Няма синхронизация на светофари, ремонт с максимални затруднения за обществото.