СДВР: Убийството в "Лагера" – извършено с незаконно оръжие

Все още е рано да се каже какви са мотивите за убийството
18 авг 2017 18:37,
19

Снимка: Булфото

Убийството в ж.к. "Лагера" е извършено с незаконно притежавано оръжие. Това каза директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов във връзка с извършеното в квартала убийство по-рано през деня.
Още по темата
"Към момента мога само да кажа, че има простреляно лице, което е починало – 42-годишна жена. Убиецът е задържан в 6-о Районно – 64-годишен мъж", потвърди ст. комисар Иванов.

По думите му за сега е рано да се каже какви са мотивите за убийството.

"Все още текат процесуално-следствени действия и не са приключили огледите", уточни още той, предаде "Фокус".

Както Dnes.bg писа по-рано, Венцислав (Стойне) Василев е прострелял съпругата си в столичния квартал около 15:00 ч. днес. Той е имал ограничителна заповед спрямо жертвата.

По непотвърдена информация, 42-годишната жена в този момент е била в заведение със своя приятелка. Когато видял съпругата си на улицата, Василев излязъл от автомобила си и стрелял в нея 4 пъти.

След като я застрелял, той сам е отишъл в 6-о РПУ и се е предал на разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек има изстреляни над 330 000 патрона с автомат калашников (АК47) сребърен медал по стрелба с АК47 на световно първенство. През втората световна 3-4 войника са изстреляли колкото той сам :) оръжието е съвсем законно ебани медий :)
16
0
 
1
 
! Отговори
Нов закон преди 6 години
На всички мъже под 40 години да им се разрешава да носят само пластмасови пистолети, тип - играчка, на всички мъже над 40 години да им се отнемат за всеки случай!
15
0
 
1
 
! Отговори
Flow преди 6 години
Съдружията не са стихията на много български предприемачи. Историите как двама приятели създават общ бизнес, но след години се разделят, са вече традиция. Сегашната е различна с това, че става въпрос първо за дует, прераснал в трио. А е и за голям бизнес - от 400 млн. лв. годишно. Героите на тази бизнес раздяла са основателите на хранителния холдинг "Белла България" Венцислав Георгиев и Жорж Веселинов, и създателят на компанията за хранителни съставки "Пик - ко" Димитриос Виндзилеос. А новината е, че 22 години след основаването на холдинга, Георгиев излиза от компанията.Официално той напус
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът отишъл, предал се, а те 20 полицая се закачулили със "скафандри", сакън да не падне и косъм на местопрестъплението. И всичкото това от нашите данъци.
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дърт перверзник, а тя му пристанала, та да не плаща наем, кога дошла от село в София.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богда я прости! Сигурно и деца имат..... С ограничителна заповед, значи не му е за първи път да я напада. Жалко и за двамата!
11
2
 
5
 
! Отговори
Васко преди 6 години
Само си представете колко пари ще набутате за хартики,15 служби ви искат документи.А същото време в Сащ яко оръжия мазало без пари са там
10
2
 
7
 
! Отговори
Васко преди 6 години
Да кажем на хората на кой дават само законно оръжие?Само на хора с пари връзки и редки случей на някоя шматка.Шматката обаче чака много време до разрешително.Доколкото другите,бързо го взимат.Вуйчоми като беше Даяджия да видите как кварталния полицай и от рпу 7 как му се мазнеха,нали ще бутне сина му на изпита без да го кара или дъщеря му,за 20 дни взе разрешително.Но за хора нормални ще ги мотат *** от мвр с месеци.Изкуствено са завишили изискванията за документи,от 15 служби
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха който е решил да трепе едва ли ще чака да му разрешат да има законно оръжие за да извърши нещо незаконно,в тази страна нарушителите винаги са с предимство да имат незаконно оръжие а примерните граждани имат законното право да нямат възможност да се защитят.Извод- в бг да си нарушител е възможност да си силен,а да си примерен е възможност да си жертва
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако беше с тесла тя законна ли щеше да бъде или не законна ??
7
4
 
10
 
! Отговори
?!?! преди 6 години
До Анонимен - Ако имаше смъртно наказание... Докъде я докарахте бе демони-кратичните толарасти?Види се, колко не си наясно с нещата или манипулираш!Смъртното наказание беше отменено тогава под натиска на комунистите (уж бивши), сега соцЯлисти. Тресеше ги страх, че народните маси ще ги разстрелват от обич, защото си знаеха на какво им миришат задните части, вследствие 45 години строителство на "новия живот" (техния).
6
0
 
11
 
! Отговори
Слава на всевишния! преди 6 години
Бях се уплашил, че е със законно...
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше смъртно наказание дали щеше да е толкова смел да я застреля и да се предаде?Едва ли и през ум щеше да му мине такова крайно решение ако знаеше че ще му дадът смъртна присъда. Докъде я докарахте бе демони-кратичните толарасти? Виждате ли си последствията от недалновидната евро-гейска политика? Значи някой си може да убива невинни но за него смърт няма? Сега ще му дадът условна защото досието му е чисто а жената ще гние в гроба! Накъде върви света нямам идея?
4
3
 
13
 
! Отговори
Бойко Банкя преди 6 години
Важното е, че полицията на ГЕРБ веднага 'фанА престъпнико!
3
1
 
24
 
! Отговори
Веско преди 6 години
То голямо откритие! Всички бандити и ненормалници си намират незаконно оръжие. Само спазващите закона данъкоплатци ги трепят и се крият зад дебели врати. Де да имаха всички законно, рязко щеше да спадне "агресията"
2
1
 
19
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Аааа, щом оръжието е незаконно , работата става дебела.Ако беше законно,друго.
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По думите му за сега е рано да се каже какви са мотивите за убийството." -малък член. От там и развиване на комплекси, които са довели до постоянни скандли, които са му съсипали брака