Хазяин намушка квартирант, не плащал сметки за ток и вода

Стара секция в коридора също била в основата на спора
20 авг 2017 21:23,
40
Хазяин намушка квартирант, не плащал сметки за ток и вода
Снимка: Булфото, архив

Неплатени сметки за ток и вода предизвикаха хазяин от Асеновград да намушка в корема свой квартирант. 34-годишният Ремзи Ферад ще отговаря пред съда в Пловдив по обвинения за опит за убийство. Делото срещу него стартира на 30 август, съобщиха от пресцентъра на съда в Пловдив.

Ремзи и жертвата му Петър Георгиев се познавали покрай квартирата. Петър и семейството му дълго време били наематели на родителите на Ремзи. Изпокарали се не само заради неплатените сметки, но и заради стара секция в коридора на жилището. Хазяите искали от Петър да я изнесе, но той отказвал. Така в края на октомври 2015г. наемателите напуснали имота и се пренесли да живеят на друго място. Старите им хазяи обаче били притеснени дали Георгиеви ще си платят сметките.

Майката на Ремзи се опасявала да не би да я завлекат с пари и започнала да притеснява хората по телефона. Георгиев обещавал, че ще си покрие задълженията за ток и вода веднага щом бъдат готови фактурите. Ремзи също не му вярвал и на 6 ноември 2015г. отишъл до новото му жилище да иска парите. Петър отказал да му даде пари в брой без фактури и го уверил за пореден път, че всичко ще си плати. Ферад обаче не му повярвал и искал плащането да стане веднага. Избухнала кавга, по време на която Ремзи извадил нож и намушкал Петър в корема. Единствено бързата реакция на лекарите и спешна операция спасила живота на квартиранта.

Ремзи се укривал няколко дни, след което се предал в полицията. Срещу него било повдигнато обвинение за опит за убийство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: асеновградножхазяин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
30
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Ще го намушка, я!Тия млади лигльовци, шороши по възгледи и зубъри-висшисти по образование, си мислят, че щом са някакви либерасти, значи могат да не си плащат тока и водата!Да го беше намушкал по-здраво това ***! Само така ще се оправи държавата!