Моторист уби на място пешеходец в София

Моторът спрял чак 300 метра след мястото на трагедията
Обновена: 20 авг 2017 14:16 | 20 авг 2017 14:16,
78
Моторист уби на място пешеходец в София
Снимка: архив "Булфото"

Моторист блъсна с висока скорост и остави на място пешеходец в София.

Инцидентът е станал на Околовръстното шосе в София.

Трагедията се е разиграла минути след 13:30 часа в района на жк. “Люлин 5”, при разклона за „Филиповци”, съобщи bTV.

Според очевидци, моторът, на който е имало и пътник, е успял да спре чак на 300 метра след мястото на удара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Свободен българин преди 6 години
До 52 - Пич, наясно ли си, че с думите си отблъскваш всички и при първа възможност ще ти се отблагодарят? После не се жалвай защо не срещаш съчувствие. Когато НАРОЧНО тормозиш и тероризираш хората няма да ти простят. Капиш?
58
5
 
13
 
! Отговори
Коренак Софиянец преди 6 години
Аз искам да кажа че велосипедистите са по опасни и не знам защо ги стимулира другарката Фандъкова за да краде естествено нека краде ама да са истински вело алеи и да си понасят и те глобите да имат Рег номера а за рокерите трябва ефективни присъди
57
2
 
32
 
! Отговори
NoEC преди 6 години
А що не казвате ,че убития *** е пресичал неправилно ? След като е пресичал неправилно ,по коректно е да се каже ,че се е самоубил ,а не че е бил убит ! Не обичам мотористи ,но пешеходци-самоубийци още повевече не обичам!
56
5
 
17
 
! Отговори
... преди 6 години
Къде са мотористчетата дето все са невинни и карат спрямо закона... защо сега не врътнат един протест. От години не съм виждал моторист, който да кара нормално... общо взето да си набутват каските в устите и по добре да не се обаждат...
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В този участък няма нито тротоари, нито пешеходни пътеки и изобщо няма място за пешеходци!?!?!
54
1
 
9
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Една от причините за безобразното каране на част от мотористите е липса на номер отзад. Като профучи край катаджията, той няма избор. Не може да го догони, не може да го регистрира. Е може да съобщи на следващ пост, но после как ще докажеш , че точно този е карал бързо. Камерата няма и този избор-снима нахалост. Преди мнооого година карах гордо Балканче. 50 кубика, 60 км/ч беше мечта, но си имаше номер отзад. Един такъв елипсовиден, но видим от далеко. Та се питам какъв е огромния проблем да се
53
1
 
4
 
! Отговори
Аз съм от Перник преди 6 години
До АнонименTи можеш ли да потеглиш без газ?
52
9
 
23
 
! Отговори
Ку-Ку преди 6 години
В България мотористите трябва да се определят за терористи от ИД и да се стрелят на месо. Като ги трупясат всичките, заедно с ония *** с БМВ-тата и с пернишките гоуфове и тия с мерцедесите и ще се оправи страната.
51
2
 
39
 
! Отговори
Твърдя... преди 6 години
...че ако мотористът бе карал с разрешената в този участък скорост - произшествие не би се случило, дори цяла маала роми да бе минала на тумба през мястото. Твърдя и това, че ако мотористът бе карал с 500+., но пешеходецът бе пресякъл по надлеза, произшествие пак нямаше да се случи.Причината, следователно, е в това, че на мястото на злополуката се засичат моторист-нарушител и пешеходец-нарушител. Пешеходецът вече плати цената, Бог да го прости!Предстои и мотористът да го направи и...те така!
50
1
 
3
 
! Отговори
бай николай преди 6 години
ще си лепна на кировеца (пази тракториста)
49
18
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Оплачи се на Валерката Симеонов. Но проблема не ти е моториста. Какво искаш- да избута мотора до НДК или до ЦУМ и тогава да запали ли? Че и там ще се намери някой чичка с проблеми с простата, дето не може да заспи и моториста му е виновен и ще почне да се жалва. Живееш на Витошка, нима пияните дето пеят всяка вечер след дискотеката не ти пречат. Ама се хвалиш,че живееш на пъпа на столицата. На запад центъра е само офиси, баровците са в къщи извън ситито.
48
1
 
1
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
И отговорност пое "Ислямска държава"...?!
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснаха ли вече новите стикери " Пази терориста"
46
2
 
14
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 6 години
Обществена тайна е ,че мотористите в Бг. никой не ги спира просто няма как да го спреш жив.Затова са търсени за мулета и обири.
45
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В центъра има едно кафене Мементо. Преди години започнаха да се събират донори с мотори. И тази нощ последният ***;;;от си тръгна в 03.50 но събуди центъра. Излезе закона шума, никой от СО не си мърда пръста. Полицията я няма въобще. Дъни музиката, пиянски и наркомански крясъци, изперкали донори, Ад за живущите наоколо. Всеки отлетял донор при Дедо Боже е балсам за душата за измъчените хора от центъра и няколко децибела тишина.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - 18"Не четете между редовете ..."---Абсолютно сте прав. Просто ми взехте думите от устата. Само като прочетох уточнението за мястото на произшествието, веднага си представих кой е "пешеходецът".Само, че да пресичаш магистрала с тежък трафик, не е като да не си плащаш тока безнаказано.
43
1
 
23
 
! Отговори
Анормален преди 6 години
Пази моториста ,че за него правила няма....Гледам огледалото няма никой пускам мигач и тъкмо да изпреварвам с 250Км прелита камикадзе ....
42
3
 
12
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
Да направим един протест срещу производството на мотори.Какво ще кажете за идеята? Яко, нали?
41
0
 
23
 
! Отговори
петър преди 6 години
Живея на булевард и мога да твърдя че никой не ги контролира нито за скорост нито за шум
40
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мършави донори... земята ви зове