Пак нови правила за движение на "Орлов мост" от днес

Измененията са свързани с нов етап от ремонта на кръстовището
20 авг 2017 08:12,
17
Пак нови правила за движение на "Орлов мост" от днес
Снимка: архив "Булфото"

Общината въведе нови правила за движение на ключовото кръстовище на "Орлов мост" от днес до 27 август.
Причината е нов етап в ремонта на бул. "Цариградско шосе" и пл. "Орлов мост".

От днес до 24.00 часа на 27 август се забранява влизането на пътни превозни средства по изходното пътно платно на бул. "Цар освободител" от ул. "Сан Стефано", пл. "Орлов мост" и бул. "Цариградско шосе" на 60.00 м след югоизточното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

От днес до 24.00 часа на 27 август автобусите, преминаващи през Орлов мост, променят маршрутите си така:

Още по темата

Автобусите, обслужващи линии №№ 9 и 75 в посока пл. "Орлов мост" ще се движат от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по бул. "Цар Освободител", надясно по бул. "Васил Левски", надясно по ул. "Шипка", наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрутите си.

Автобусните от линия № 72 ще се движат в посока ж.к. Западен парк – от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по бул. "Цар Освободител", наляво по бул. "Васил Левски", наляво по ул. "Ген. Гурко", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута си. В посока – хотел "Плиска" – от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", наляво по ул. "Ген. Гурко", надясно по бул. "Васил Левски", надясно по ул. "Шипка", наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута си.

Автобусите от линии №№ 9, 72 и 75 ще спират на временно разкритата спирка на бул. "Цар Освободител" с код: 6444 –"пл. Орлов мост" в посока бул. "Васил Левски".

Автобусите от линии №№76, 204, 304 и 604 в посока ж.к. "Гоце Делчев" ще се движат от бул. "Цариградско шосе", направо по бул. "Цар Освободител", наляво по бул. "Васил Левски", наляво по ул. "Ген. Гурко", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута си – двупосочно.

Автобусите от линии №№ 76, 204, 304 и 604 в посока пл. "Орлов мост" ще спират на възстановената спирка с код: 1288 – "пл. Орлов мост", а в обратна посока на бул. "Васил Левски" на спирка с код: 1903 – "ул. Ген. Гурко".

Автобусите от линии №№84, 184 и 505 - посока пл. "Орлов мост" ще се движат от бул. "Цариградско шосе" надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", наляво по моста при Военна академия, наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", наляво по бул. "Цариградско шосе"и по маршрута си.

Автобусите от линии №№ 84, 184 и 505 в посока пл. "Орлов мост" да спират на спирка с код: 1290 – "пл. Орлов мост" и с код: 0440 и 0442 - "Военна академия" на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

Автобусите, обслужващи линия № 94 в посока пл. "Орлов мост" ще се движат от бул. "Васил Левски" надясно по ул. "Ген. Гурко", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута си.

Автобусите от линия № 94 ще спират на временно разкритата спирка на ул. "Ген. Гурко" с код: 6445 –"ул. Ген. Гурко" в посока бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

Маршрутите на тролейбусни линии №№ 4, 5 и 11 не се променят, тролейбусите ще спират временно на спирка с код: 1700 – "СУ Св. Климент Охридски" и ще се движат на дизелови двигатели в посока бул. "Цариградско шосе" от спирка с код: 1700 – "СУ Св. Климент Охридски" до спирка с код: 1287 – "пл. "Орлов мост".

Маршрутите на автобусни линии №№ 213, 280 и 306 ще се възстановят.

Закрива се спирка "пл. "Орлов мост" на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в посока ул. "Ген. Гурко".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много разбирачи , много нещо. От тези разбирачи 80 % живеят в София от няколко години . Трудно може на такива хора да им се обясни нещо за София .
11
2
 
11
 
! Отговори
Polite motherfucker преди 6 години
Защо г-жа Далавера мълчи за Дондуков?Нека да обясни защо продържават да наемат една и съща фирма,при положение,че извършените от нея ремонти са до един некачествени?Да обясни на столичани за явлението хем 'ново' на документи,хем разбито като след войно на живо.И защо фирмата не е глобена яко и натиранарза вечни времена?
10
1
 
15
 
! Отговори
Незначителен преди 6 години
Защо спряха камерата на Орлов мост - няма я в "камерите в София". Преди ремонта беше на първо място. Явно нещо не трябва да се вижда
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам за пътищата, но тротоари те са в отвратително състояние и по тях е невъзможно да се върви.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последните десетина години София стана отвратително за живеене място. То вече не се издържа от селяния и простотия.Наложи се да си продам апартамента и да се махна.
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамно е кмет на София да е без лична женица, родена в някакво село е, което дори го няма на картата, чието еди стенописи качество е че е наведена по рождение.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да си кмет на София не трябва са имаш познания и качества, трябва само да си верен слуга на Батко Буби от село Б. Да сложиш тази грешка на природата за кмет, която нищо не разбира от градоустройство и архитектура, която колкото и където пипна да ремонтира, качество нямаше! Краде се от всяка поръчка над 50%. А този Крусев, явно сложен от Батко Буби, да си го върнат в детската градина. Да започнеш 6-7 ремонта едновременно, да създадеш такъв хаос, се иска да си безмозъчен кре//тен.
5
2
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Безмозъчни, ама софиянци правят кеш пачка, а не да работят за трицифрена сума, провинционалистите живеят още в двадесети век.
4
1
 
8
 
! Отговори
Гратисчия 2к заплатa преди 6 години
Мазало ще става, няма да дупча билети!!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кога е насрочен Ремонта на Ремонта. За ноември или за декември.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка на Некадърницата.
1
0
 
16
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
А на 50 метра преди сегашното прясно ремонтирано, вълничките си стоят!