Порше спука гума и паркира на... два тротоара

Инцидентът – на светофара на "Г.С.Раковски" и "Цар Освободител"
21 авг 2017 17:30,
40

Снимка: Булфото

Жена с Порше Кайен спука гума и реши да изчака помощ като задръсти два тротоара в центъра на София.

Джипът беше паркиран диагонално на светофара на "Г.С.Раковски" и "Цар Освободител", а минувачите трябваше да заобикалят по платното, за да продължат пътя си, пише "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука отново пишат някакви абсолютни фантасти. Колата не трябва да се мърда от мястото на произшествието, докато не дойде полиция. А спукана гума се води ПТП. Така че плачкащите плебеи, които са ревнали, че колата им пречи да се придвижат могат спокойно да продължават да ронят сълзи, но факта е, че тяхното настояване да се мърда колата в това състояне на собствен ход е в несъответствие със закона. Освен това тоя трактор е на 15 години и струва 20 000 лева...
36
2
 
4
 
! Отговори
Беден бакшиш преди 6 години
Чак па да заобикалят по платното..Вижда се че можете да заобикаляте от горе откъм пътя за към "BAR ME".Егати държавата топиме се един друг още от време Османско..Е зарад тва ни превзе исляма.
35
0
 
4
 
! Отговори
Azz преди 6 години
Кола тюфлека може да и купи,книжка маже да и купи,но АКЪЛ-няма как...
34
1
 
5
 
! Отговори
Айде стига преди 6 години
Озверели сме като народ! Хубаво, спукал е водачът гума, случва се. Не е нарочно, да си пие кафето. Не си прави кефа жената.Срещал съм девойка, която паркира на целия тротоар, пред гараж, облегнала се на колата си и си лафи с блондинка. Посочи ми платното, да мина там. Побеснях!Казах й, госпожо знаете ли колко нарушения правите в момента? - Да, знам!Изкарах я от нерви, и след 3 минути дебат, запали колата и си тръгна.Подобно поведение буди безпокойство, а не авария, принуда и т.н.
33
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Оня горе на вишката като види кола над 50 000 се прави че не вижда нарушение а за кокошка няма прошка !!!Номерата ще ми свалят а да видим на тези коли кой сваля номерата !!! Не могат една Райковски да изчистват от неправилно спрели таксита ми се правят на шефове тия в кат хахахах Мафия
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се учудвате? Тази не е от простосмъртните. Ако някой от вас беше спрял така на пъпа на София веднага щяха да дотичат полицаите и паяците! Но безсмъртната има привилегии защото е звъннала там на високото където са безсмъртните и никой не смее да я пипне!
31
1
 
11
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
Тази прави страхотни *** щом кара тази кола!
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората се дразнят не толкова от завист или злоба, а затова, че някои са принудени (или морално предразположени) да спазват законите, а на други не им дpeме. Трети пък просто не ги разбират, както се вижда от доста коментари тук. А дано тоя път не ме изтрият :)
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако тази стоеше на пътното платно, където и е мястото също щесе да има място за преминаване на колите, ама щели да бъдат попритеснени, та затова да натикаме пешеходеца в стената, щото него може да мачкаме, а автомобилиста не. Тежкото заболяване не българското общество е нежеланието на който и да е да спазва някакви правила и да се съобразява, но настойчиво очаква всички да се съобразят с него. Надявам се тази са я глобили МНОГО
28
0
 
15
 
! Отговори
Kiki преди 6 години
С гуми втора употреба и мършии зад волана така става
27
0
 
6
 
! Отговори
аварийките преди 6 години
Сериозна щАфИорка,само върти геврека и се плези!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами кво наистина можеше да направи, можеше да спре 5м по нагоре в същата посока, а не точно на кръстовището. Можеше да спре така че колата да е половината на платното, половината на тротоара, хем място за хора, хем няма да направи "мега задръстване". А отделно мисля че малко по-нагоре по улицата има къде да се отбие.
25
6
 
9
 
! Отговори
хм преди 6 години
Искам да поздравя умника, дето е взел на жена си толкова голяма и мощна кола.Не ,че съм сексист или нещо такова ама защо ги мъчите женичките с такива габарити ,маса и мощност.Иначе това е Скрап за душата на сиромаха.
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам по-интересна тема - кога и защо родният журнализъм удари дъното. П.С. Задръстването което би се образувало от затворена лента там би било по-голямо и от недоволството на пешеходците.
23
7
 
11
 
! Отговори
гафур преди 6 години
Зависта и злобата у хората е най лошото и не води до никаде
22
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще и да му струва малко повече на гнусния шофер и на застрахователя му - няма право да спира там. Никой не може да ме убеди, че някакъв шпрингер може да ми ограничава придвижването, защото ще спести някой лев така. Колата си е негова, проблемът - също. А и има прекалено много шоферска *** в този град, за да се съобразявам с индивидуалните проблеми на всеки един от тях. Правилата са, за да се спазват. Надявам се да го глобят солено!
21
6
 
10
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
При такава ситуация спираш най -отстрани на пътното платно, и слагаш знак триъгъник за авария, или алтернативно-караш 100 метра със спукана гума до близкия платен паркинг пред НХГ. И трабант да беше, щеше да издразни хората с подобно паркиране.
20
7
 
17
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Точно това, че е скъпа кола Ви вади очите. Ако беше някоя 10 годишна нямаше да я снимат за новините. Макар, че ако беше спряла на едно от най-натоварените кръстовища в София и Вие трябваше да чакате в задръстването сигурно щяхте да псувате и да питате защо не е преместена на тротоара да не пречи на движението.
19
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тротоара е за пешеходци! Аварирали, паркирали и движещи се коли стоят на пътното платно.Разбира се понеже подобни коли и с подобно поведение са т.нар силни на деня, те си позволяват безобразия и поради нефункциониращата държава, няма кой да ги санкционира. Оттам започват и саморазправите
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво толкова е станало?! Нали някъде трябва да изчака докато се отстрани повредата. На мен ми се е случвало да ми загасне колата на Орлов мост и лично полицаите ми помогнаха да я избутам на тротоара за да не пречи на движението докато юнаците от Мотопфое се организират да си приберат стоката щото тогава беше още в гаранция.Не виждам някакво престъпление, все пак става въпрос за аварийна ситуация.