Убиецът от "Лагера": 12 г. издържах жена, която пиеше!

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, бил психически нестабилен
22 авг 2017 17:45,
248

Снимка: Булфото

Венцислав Василев, който застреля жена си пред очевидци в столичния квартал "Лагера", го е направил след скандал, в който тя му казала, че няма да види повече децата си. Това обясни самият Василев пред Софийския градски съд, който го остави зад решетките.

Още по темата

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати без тя да е работила. Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза Василев в съдебната зала, цитиран от "24 часа".

Венцислав Василев е болен от рак на простата и от няколко месеца се лекува. Затова той и адвокатката му поискаха да бъде пуснат под домашен арест, за да може да ходи на терапии за болестта.

От прокуратурата контрираха, че затворническата администрация има задължението постоянно да следи здравословното му състояние и при необходимост - да му осигури лекар.

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, тъй като има доказателства, че той е разстрелял с 5 куршума Елена. Освен това той може да извърши и друго престъпление, тъй като е психически нестабилен, заключи съдия Атанас Атанасов.

Припомняме ви, че преди дни 64-годишният търговец на хранителни добавки застреля пред очевидци 22 г. по-младата си съпруга Елена в столичния кв. "Лагера" в заведение, в което тя е била със своя приятелка.

Венцислав от години тормозел психически жена си и й посягал. Въпреки че от 2 г. не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да приближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

Елена е подала 2 жалби в прокуратурата и два сигнала в полицията. Последният бил в четвъртък вечерта. Тогава Венцислав я преследвал с колата си, а на следващия ден я открил в заведение в столичния квартал заедно с нейна приятелка.

"Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и му е съсипала живота и просто започна да стреля. Тя се свлече още с първия куршум". Това си спомня Милена, която е била в кафето със застреляната Елена.

"Венци и преди е казвал, че ще убие Елена, но развод няма да й даде. Казах му: "Как така ще я убиеш, вие имате две малки деца, но той отсече: "Виж, ако аз нямам майка им, деца не искам, деца нямам", разказа още Милена.

Вечерта преди убийството Елена пуска поредния сигнал до полицията, чудейки се дали да не попита полицаите дали не чакат да я убие, за да вземат мерки, разказа още приятелката на 42-годишната жена.

Елена и Венцислав имат две деца на 10 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
6
 
4
 
! Отговори
гошо печения преди 6 години
Ако човек ще се жени през 5 год. За какво има брак? Тя пък не е знаела че на 40, мъжа и ще е на 60. Той оък не е знаел че колхоз ичките не са по работата, а пиенето е стандарт. Той е искАЛ. да е само любовница, тя го е накарала да се разведе и ето резултата
190
4
 
15
 
! Отговори
Боядисана коса! преди 6 години
Видиш ли мъж над 50 г. с боядисана коса - първи сигнал за много сериозни психически проблеми.Второто - психическо, словесно насилие над жени - втори много сериозен сигнал.Изцъклен, вторачен поглед като види млади, хубави момичета - поведение на психопат, наличие на сериозни сексуални проблеми.Действия, които са еднолични, без съгласие на заинтересовани лица, когато има нужда от съгласуваност - нарцисизъм и егоцентризъм.Фрази подхвърлени в движение. Картина на психопатите.Жени пазете се!!!
189
12
 
16
 
! Отговори
Жена преди 6 години
Повечето от коментиралите трябва да идат на психиатър щом защитават убиец!Хораа защитавате убиец-прегледайте се !!
188
4
 
15
 
! Отговори
. преди 6 години
За такива боядисани чички, само ел. стол или въжето, може и доживотен без право на помилване.
187
7
 
12
 
! Отговори
Фолти Тауърс преди 6 години
Най-голямата грешка: Брак с рускиня!
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
204- СПРИ буренака, ИЗПЕКЪЛ ТИ Е МОЗЪКА- ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВИ ВЕЛИКИ ОВНА СИ ИЗТРОПАЛ?!
185
5
 
7
 
! Отговори
Драгалевският Ман Га преди 6 години
Благодарение на мене беше бастисана "прогнилата"комунистическа държавица.Вижте сега колко свободно се живее:Всеки може да разказва вицове,за когото си иска,без да е следен от куките; Може да псува къдет, когато и по когото си поиска,без да му се търси сметка за това; Даже може да убива без страх от смъртна присъда.Даже ако си осъден за нещо,срещу определен рушвет институциите си затварят очите и в подходящото време можеш да отлетиш на някой екзотичен остров и там да дочакаш давността и да се върнеш пак да крадеш и безчинстваш.Те това се казва демокрррррррация!За това бастисахме държавицата
184
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е някой да го е карал да я издържа.Развод ми дай, и повече не ме мъчи. Като си е правил авантюра с толкова по-млада жена, какво е очаквал. Това са безразсъдни неща да правиш брак с толкова години по-млада от теб.(ако и да ти е налетяла умишлено). Рано или късно приключенията идват.
183
6
 
10
 
! Отговори
БТР преди 6 години
БОЯДИСАНИЯТ ДЯДКА,ЯВНО НЕ Е ВДИГАЛ ВЕЧЕ САМОЛЕТА,А ЖЕНА НА 42г. НЯМА ДА СТОИ В КЪЩИ И ДА МУ ЛЕКУВА ПРОСТАТАТА.
182
5
 
11
 
! Отговори
hmn преди 6 години
тая па се свлякла от първия куршум още... Защо не е взела пример от Очичките? Той със 6 куршума си допива кафето, вади 2-3 по повърхностни и тръгва към болницата.
181
9
 
27
 
! Отговори
Защитници на убиец преди 6 години
Във форума има много защитници на убиеца, което е показателно за подобни качества и наклонности. Никой няма право да принуждава друг човек да живее с него, ако той не желае. Затова има развод и всеки да продължи по пътя си. Всичко останало е злоба и примитивизъм. Но по тия ширини се счита за нормално да тормозиш и биеш вместо да се разведеш - това е много "мъжкарско". Примитивни хора с примитивни решения, така се живее тук.
180
7
 
8
 
! Отговори
ЖАЛКО преди 6 години
Наистина съжалявам руснаците, но те са свикнали вече де. Иначе харесвам братушките руснаци, добра партия са като цяло, но рускините им разкатават играта.
179
15
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Жалко за човечеца....
178
9
 
16
 
! Отговори
къносан преди 6 години
Най са ми отвратни дядковци с къносани коси! Комплексар откъдето и да го погледнеш. Има дъртаци дето го могат и хич не им пука от бялата им коса, ама тоя явно не може и се вапца "за престиж", да мине за по-млад. Още повече и с простата закъсал, значи и в секса е *** и за всичко това му било виновно младото? Що ли не го е гръмнала първата му жена като я изоставил?
177
8
 
14
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
По-добре цял живот на ръчни, отколкото една година женен за рускиня.... Руския се е,е само на снимка, но и тогава слагайте предпазител.....
176
0
 
5
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Понякога човек натиска грешния клавиш,исках да напиша "100 фиРми", но като си помисля този се е включил в грешния фиЛм на живота си и няма шанс за корекция. А ако това психо се измъкне, държавата отива на кино, по-точно в кофти сапунка.
175
3
 
9
 
! Отговори
Кина преди 6 години
*** си е *** и 100 филми да има. Време е да се върне смъртното наказание/спасение за подобни психопати.
174
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега държавата ще го издържа и ще му плаща осигуровки. Парно, ток, вода, всичко ще му плаща. Бизнестъргаша направи отново далавера.
173
7
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
кофти като те завлче *** и се наложи да я стрелаш, трабва да се прави по умно и не на показ
172
0
 
28
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Чичко паричко с младо рускинче се уредил - 22 г. разлика. Да ама рускинчето иска всеки ден пари и секс. Тоя сериозно е объркал рейса!