Убиецът от "Лагера": 12 г. издържах жена, която пиеше!

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, бил психически нестабилен
22 авг 2017 17:45,
248

Снимка: Булфото

Венцислав Василев, който застреля жена си пред очевидци в столичния квартал "Лагера", го е направил след скандал, в който тя му казала, че няма да види повече децата си. Това обясни самият Василев пред Софийския градски съд, който го остави зад решетките.

Още по темата

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати без тя да е работила. Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза Василев в съдебната зала, цитиран от "24 часа".

Венцислав Василев е болен от рак на простата и от няколко месеца се лекува. Затова той и адвокатката му поискаха да бъде пуснат под домашен арест, за да може да ходи на терапии за болестта.

От прокуратурата контрираха, че затворническата администрация има задължението постоянно да следи здравословното му състояние и при необходимост - да му осигури лекар.

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, тъй като има доказателства, че той е разстрелял с 5 куршума Елена. Освен това той може да извърши и друго престъпление, тъй като е психически нестабилен, заключи съдия Атанас Атанасов.

Припомняме ви, че преди дни 64-годишният търговец на хранителни добавки застреля пред очевидци 22 г. по-младата си съпруга Елена в столичния кв. "Лагера" в заведение, в което тя е била със своя приятелка.

Венцислав от години тормозел психически жена си и й посягал. Въпреки че от 2 г. не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да приближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

Елена е подала 2 жалби в прокуратурата и два сигнала в полицията. Последният бил в четвъртък вечерта. Тогава Венцислав я преследвал с колата си, а на следващия ден я открил в заведение в столичния квартал заедно с нейна приятелка.

"Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и му е съсипала живота и просто започна да стреля. Тя се свлече още с първия куршум". Това си спомня Милена, която е била в кафето със застреляната Елена.

"Венци и преди е казвал, че ще убие Елена, но развод няма да й даде. Казах му: "Как така ще я убиеш, вие имате две малки деца, но той отсече: "Виж, ако аз нямам майка им, деца не искам, деца нямам", разказа още Милена.

Вечерта преди убийството Елена пуска поредния сигнал до полицията, чудейки се дали да не попита полицаите дали не чакат да я убие, за да вземат мерки, разказа още приятелката на 42-годишната жена.

Елена и Венцислав имат две деца на 10 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше православен щеше да ходи на служба в неделя, да пости 200 дни в годината, да ходи поне 4 пъти годишно на изповед и причастие, да се допита до свещеник, да не говорим че щеше да взима други решения за личния си живот. И трудно щеше да се случи тази трагедия.
150
10
 
46
 
! Отговори
руснак преди 6 години
80% от рускините са фанатички в църквата и тотални грешници извън нея.90% от тях са груби материалистки и не спират пред нищо докато не си го вземат със всякакви методи.70% от тях е възможно да ти изневерят с по-богат и успял от теб.25% ще ти изневерят дори с по-беден.5% може и да не изневерят, ако имаш късмет, ако си богат и ако изпълянваш всичките им прищявки.90% ще се правят на жертви пред съда, и ще те натопят, че ги биеш, дори и само ако сте се карали99% обичат палта от умрели норки
149
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какво от това какво е правила тая жена. Ако ще и гола по улиците да е ходила никой няма право да отнема живот щото някой е направил нещо което според другия не е хубаво. А и щом е допуснал тая жена навремето той много добре знае тя как се държи. Вече щом навремето я е приел каквато е какво сега се възмущава и раздава справедливост с оръжие. ***.
148
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Църквата по канон разрешава развод само в редки случаи, не разрешава изневярата, извънбрачните връзки. В миналото вторите венчавки са се правили тихо, било е нещо срамно. Противното е смъртен грях, физическата смърт е нищо в сравнение с духовната. Църковните канони водят до стабилност в обществото. Разбиването на семейството разбива обществото изводи до лично нещастие.
147
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е за урок на всички комплексирани чички, дето искат да спят с момичета и на всички малки златотърсачки, дето се женят за чички.
146
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяха обърнали внимание на жалбите и в прокуратурата,сега нямаше да коентираме този случай.Какъв са го държали в прокуратурата?
145
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопНе той изглежда млад,а ти си с визия на стар.
144
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С пари любов не се купува!(ло). Е, дано, ама нещо не е крайно убедително.
143
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опасно Ку-Ку,с боядисана коса,ала-"още съм си млад".
142
9
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Между другото, бих искал на 64 и аз да изглеждам така.Явно са му добри добавките.
141
38
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Аз ви обяснявах, че рускинята е б0клук, но вие не вдявате.Тези жени са НЕСЪВМЕСТИМИ с нашия бит.Те си искат водката, силните мъже с татуировките и железните зъби, пиянките, общите кухни, китарите, "Циганский табор уходит в небо"... А вие какво им предлагате ? Скучен живот на европейска домакиня. Не получается, дорогие мои, но пасаран.Евала на човека, истински мъж е.Може да го осъдите, но той е морален победител.
140
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата му жена да го беше утрепала още като и е изневерил.Тогава коментиращите пак немаше да са доволни.
139
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен изневярата е вид престъпление, сравнимо с измамата и трябва да се наказва по този начин. При подписването на брачен договор никъде не пише, че изневярата е разрешена. Ако искаш да спиш с други, не се жени.
138
9
 
35
 
! Отговори
куpви сбогом? преди 6 години
Когато тя е била ученичка той е бил чичак.От тук насетне всичко е ясно.Тя е била с него заради пари и уредена работа той я е ползвал като млада креватна асистентка за разплод.Нямало е любов-само нужда,келепир и тънки сметки.В Бг е пълно с такива жени и момичета.Е,ударила е петицата от джакпотът.Хитрата сврака с двата крака..
137
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично възпитание на поколението от комунизма! Какво очаквате от *** и рускиня? По добре че децата им ще ги гледа друг вземе поне от тях да става нещо....
136
2
 
23
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
До Жеко143А този психопат защо не е живял с жена на неговата възраст а?
135
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цели 29 години живял с първата си жена и накраят му се приискало агнешко. Ало така ако ставаше и аз щях да си взема по млада жена. Незнаеш ли че всяка жаба трябва да си знае гьола или си си мислел че като си бизнесмен всичко можеш да купиш с пари? С пари любов не се купува! Възраста не прощава. Разликата в годините вие много голяма. Да беше 5 или 10 години можеше и да я задържиш. Тази млада жена иска ласки иска любов секс а ти на тази възраст си издал багажа. Защо я уби? Какво спечели?
134
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, като мислиш с долната си глава вместо с горната...
133
28
 
16
 
! Отговори
Жеко преди 6 години
Като утрепят една к.рва за к.рвалъка и, и наблюдавам как под статиите се активизират всички *** да защитават това поведение и да оплюват мъжете, защото започва да ги напушва страх че и на тях ще им се случи, всеки получава по заслугите
132
7
 
31
 
! Отговори
st.anger преди 6 години
всъщност, всяка една жена има право да пие и да се среща с приятелки точно колкото си поиска.също така, трябва да е ясно, че като си вземеш жена двадесет години по-млада от теб, това няма как да продължи вечно.всеки има право да си живее живота.а тоя е за бесилото.