Убиецът от "Лагера": 12 г. издържах жена, която пиеше!

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, бил психически нестабилен
22 авг 2017 17:45,
248

Снимка: Булфото

Венцислав Василев, който застреля жена си пред очевидци в столичния квартал "Лагера", го е направил след скандал, в който тя му казала, че няма да види повече децата си. Това обясни самият Василев пред Софийския градски съд, който го остави зад решетките.

Още по темата

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати без тя да е работила. Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза Василев в съдебната зала, цитиран от "24 часа".

Венцислав Василев е болен от рак на простата и от няколко месеца се лекува. Затова той и адвокатката му поискаха да бъде пуснат под домашен арест, за да може да ходи на терапии за болестта.

От прокуратурата контрираха, че затворническата администрация има задължението постоянно да следи здравословното му състояние и при необходимост - да му осигури лекар.

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, тъй като има доказателства, че той е разстрелял с 5 куршума Елена. Освен това той може да извърши и друго престъпление, тъй като е психически нестабилен, заключи съдия Атанас Атанасов.

Припомняме ви, че преди дни 64-годишният търговец на хранителни добавки застреля пред очевидци 22 г. по-младата си съпруга Елена в столичния кв. "Лагера" в заведение, в което тя е била със своя приятелка.

Венцислав от години тормозел психически жена си и й посягал. Въпреки че от 2 г. не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да приближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

Елена е подала 2 жалби в прокуратурата и два сигнала в полицията. Последният бил в четвъртък вечерта. Тогава Венцислав я преследвал с колата си, а на следващия ден я открил в заведение в столичния квартал заедно с нейна приятелка.

"Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и му е съсипала живота и просто започна да стреля. Тя се свлече още с първия куршум". Това си спомня Милена, която е била в кафето със застреляната Елена.

"Венци и преди е казвал, че ще убие Елена, но развод няма да й даде. Казах му: "Как така ще я убиеш, вие имате две малки деца, но той отсече: "Виж, ако аз нямам майка им, деца не искам, деца нямам", разказа още Милена.

Вечерта преди убийството Елена пуска поредния сигнал до полицията, чудейки се дали да не попита полицаите дали не чакат да я убие, за да вземат мерки, разказа още приятелката на 42-годишната жена.

Елена и Венцислав имат две деца на 10 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
10
 
5
 
! Отговори
до 139 преди 6 години
Децата не ги е правил той, а комшиите от блока. Има известна разлика все пак.
130
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могъл е да се избави по много доста по изискани начини от въпросната па-чав-ра.Избрал е най-грубият. Сега ще си плаща последствията и тъпотията да зареже жена си заради една миризлива рускиня.
129
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 129Защо не й е давал развод тогава?
128
2
 
21
 
! Отговори
ceci_ преди 6 години
До АнонименБила му слагала рога... ***, ми да си хваща багажа, развод и толкоз и кой от къде е... или вече сме като в някои ислямски режими и за изневяра ще прибиваме с камъни?! Кой го е карал тоз *** 12г. да търпи.. и след като е търпял 2г е направил и дете... *** мръсен
127
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
амии най-логично... просто грешка е, че го е направил на публично място, явно съвсем е пречаткал психически... за да се стигне до там и двете страни имат вина. но тук и трета, че на тези хора им е трябвало помощ, психиатър, диалог и е нямало да се стигне до там... но все пак това е България, тук и 15 годеш коли 12 годишно момиче...
126
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега поне блядката вече няма да може да задоволява ан-ал-ни-те си страсти.
125
6
 
16
 
! Отговори
до 132 преди 6 години
Децата й са при майка й в Русия още веднага след раждането.Тая жена не е тип майка, а по-скоро класическа ко-р-ва.
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изпуснал си е нервите, сега в затвора ще има достатъчно време да размисли върху постъпката си, че на злото не се отговаря със зло, или по друг начин казано - огънят не се гаси с огън.
123
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Льона Минета беше известна не само в целия кв.Лагера, но и в съседните Хиподрума и Красно село. За 2 водки правеше пълна програма. Иначе наистина беше много красива, но силноразложена морално.
122
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болен е. За това е станал рогоносец.А тя обича много секса.На 42 години,какво да обича да плете чорапи и да шие гоблени. На тази възраст жените са най- е *бливи.Нормално за здрава жена.Пие! Цял ден скука с дедо и деца,как няма да пие.И тя е лудн*ала.
121
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак постоянните изневери от страна на блядката са смекчаващи вината обстоятелства.Дано съдът вземе това предвид. Ако има повече парички за свестен адвокат може и въобще да не лежи. Все пак я е прибрал от улицата, направил я е човек или поне се е опитал, а тя ...
120
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментарите до тук твърдо мога да заявя, че българина определено му се поебaва нещо руско, но си оставаме русофоби като цяло!
119
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускинята постоянно му е слагала рога. Все пак малко хора биха издържали такова унижение.
118
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еееее тва мъжете сме ептен изчаткали когато стане въпрос за жени (и то едни жени )! Та гледай до къде я е докарал, според мен ненужна смърт за нея, ненужно съсипване живота на децата и кака и да е правил бизнес можеше да отърве казана в пъклото а сега баш там!Бай дъ уей! Рай няма и ад няма ... но все пак, нужно ли е всичко това???
117
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои мъже се влюбват до лудост.
116
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за човечеца. Да си съсипе живота за някаква *** макар и с красива муцунка.Те между другото 90% от рускините са красиви и слиноебливи.
115
3
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Като е мислил с *** си, така е то ! Последователност от лични глупости и безхаберие на институциите, довели за пореден път до голяма трагедия ...
114
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не, не го пускайте тоя, тоя е патологичен случай, ше си вземе пак некоя рускиня и пак 2 деца и т,н. аз разбира да е некой млад да не знае ко става с тия рускини,- брак деца и после ти взима всичко и бръмчи. не ги ли виждате - бръмчалки м/у 50 и70, ходят по2,3 говорят на руски и метат белтъци.
113
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена беше болна на тема секс. Искаше да опита всичко и от всички. Нямаше спирачки.Беше подлудила целия квартал с нимфоманските си изстъпления.
112
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
родната полиция ни пази ! и след смъртта !