Без вода в части от София в петък

За засегнатите са осигурени водоноски
24 авг 2017 09:12, Мария Захариева
0
Без вода в части от София в петък

На 25 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „6“, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „6“, и ул. „39“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „6“ пред № 4А.

На 25 август 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Панайот Волов“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Свети Георги Победоносец от ул. „Панайот Волов“ до ул.  „Радивоя“ ул. „Димитър Стефанов Казака“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Свети Георги Победоносец“ и ъгъла с ул. „Димитър Стефанов Казака“.
На 25 август 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Липа“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Градинарска" от ул. "Липа" до ул. "Житенски път",  Бивш стопански двор

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Липа“.

На 25 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „3“, кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „3“ от ул. „ Ефрем Чучков“ до ул. „5“, ул. „5“ от ул. „3“ до ул. „ Ефрем Чучков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „3“ на ъгъла с ул. „5“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари