"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата

Вижте къде няма да има вода в понеделник
27 авг 2017 13:50, Красимир Ангелов
0
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщавват от дружеството.

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция и изместване на  водопровод по бул. „Джавахарлал Неру” в жк. „Люлин“6, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 666, бл. 667, бл. 668, бл. 669, бл. 785 и бл. 785А, както и на бул. „Джавахарлал Неру“ в участъка от ул. „Индира Ганди“ до бул. „Панчо Владигеров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  жк. „Люлин“ 6 на паркинга пред магазин Фантастико.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Христо Ботев“, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „3-ти март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“ и ул. „Воденицата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред 47 ЦДГ. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Петко Наумов“, в.з.Киноцентъра III, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васка Баларева“, ул. „Петко Наумов“, ул. „Съгласие“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Васка Баларева“ № 17.

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение във вилна зона „Драгалевци лифта“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Ковачев“ от №16 до №14

ул. „Акад. Сандерс„  №2,  №4,  №15  и  ул. „321“

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Кардам“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хан Кардам“ от ул. „ Баба Тонка“  до ул. „Станислав  Доспевски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Хан Кардам“ № 40А.

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар войвода“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Ангел  Маджаров", ул. " Лаката", ул. " Стари  Искър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  кв. „Челопечене“, пред кметството.

На 28 август 2017 г. (понеделник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Луи Айер“ от № 156 до № 227. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Луи Айер“ № 152.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари