Жена изяде шамар от мъж, кучето й уплашило дете

Малкото животинче се разхождало в Панчарево
28 авг 2017 12:23,
192
Жена изяде шамар от мъж, кучето й уплашило дете
Снимка: архив, Reuters

Мъж е ударил шамар на жена в Панчарево, защото кучето й изплашило детето му.

Жената е разхождала малко куче, което е изплашило дете. Родител на детето и е ударил шамар, разказват от полицията пред "Фокус".

Пострадалата е прегледана в болница, няма установени наранявания.

Извикана е в районно управление да подаде заявителски материал срещу мъжа, ако желае.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: кучешамарпанчарево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
16
 
38
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Проблемът със страхът от кучета се решава много лесно - всеки трябва да научи какво е това куче, като поне веднъж в живота си отгледа едно куче от малко, като кучето да не е от най-дребните породи, а от средна или едра порода. Тогава няма да се пишат безмислиците за старите моми, за емоционални празнини и други подобни дивотии.
109
23
 
39
 
! Отговори
Истината преди 6 години
За страхът на децата от кучетата са виновни родителите, които им насаждат собствените си страхове.Голямо изключение е наистина да трябва да те е страх от някое куче. Доста по-често трябва да се страхуваме и то много повече от някои хора
108
19
 
44
 
! Отговори
До 104 преди 6 години
А как да обясниш на някой като теб, на който от малък са му втълпили в главата, лъжата, че кучетата хапят? Явно голям страх те тресе, за съжаление си. Кучетата на хапят. Хапят когато ги накараш да те хапят, както и хората могат да го направят.
107
17
 
38
 
! Отговори
апо преди 6 години
Потенциалните стари моми си взимат кучета и котки....А поемат ли го отзад ако кучето е по-големичко? :)
106
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потенциалните стари моми си взимат кучета и котки, но не те ги правят самотници. Когато имаш емоционална празнина търсиш заместител- елементарно! И обратното- в по- ранна възраст гледането на домашен любимец ще те направи по- отговорен и грижовен, което е само плюс, когато създадеш семейство и имсш деца.
105
2
 
65
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Дъщеря ми има малко кученце мини Шпиц,то се радва на всеки толкова е наивно и мъничко.Но аз не го харесвам синът ми също, изкарвам го храня го ,но не го галя не ми харесват космите,лигите и тем подобни екстри,затова гледам да не доближава други хора защото и те като мен може да не им е приятно.Всеки има право да харесва или не харесва кучета затова,щом харесваш куче,гледай си го,радвай му се,но не го навирай по хората.
104
9
 
47
 
! Отговори
ssss преди 6 години
В Бургас авджиите решиха проблема с бездомните кучета за една вечер. Още една такава вечер и ще решим проблема и с домашните кучета
103
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30 Какво предлагаш... да пусна жалба в полицията ? Гръмвам и шамара и не се занимавам .... с безделници !
102
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изтритото е л.ай.на
101
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучетата си врат носовете постоянно в *** г***зове, *** и пикня. Те са развъдник на зарази. Не знам как може да се живее с такова нещо в апартамент, в едно легло. Много ме е гнус от градски кучета.
100
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ssssЗа това и повечето кучкарки са повяхнали стари моми=и аз имам такива наблюдения - стари моми и/или мъжкарани.изключение правят кифлите с пинчерчетата или другите декоративни песчета
99
8
 
46
 
! Отговори
ssss преди 6 години
Има и друго... Много жени след като гледат в къщи пуми, после не могат да забременеят. Някакви гъби-коки развъждали в утробите си. За това и повечето кучкарки са повяхнали стари моми
98
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аман от кучкари
97
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, много познато ми звучи това за превзетата братовчедка. Имах подобна съученичка ( още от детската градина), драмите не бяха само заради кучета разбира се, редовен рев за какво ли не, но това й беше запазена марка. А не беше имала инцидент с куче, за да кажеш, че има реална причина. Най- смешно беше, че любимата й плюшена играчка беше хъски. Дори й съчинихме песничка "Червеният домат се разрева". Не правете децата си такива!
96
3
 
34
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Кучелюбка 103 Че за какво ти е това куче в двора дето не скача върху хора. Нали трябва да пози?Амо че ***.ти!
95
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Илюстрация е снимката, но пък много подходяща. Каквото и да е било кучето, акцентът е на "малко", т.е шапка, джобно, плъх и т.н. И изобщо не се смятам за хуманист, напротив, точно защото кучетата са по- низши на хората се пада тежката задача да са по- разумните, отговорни и справедливи, но на малцина им се отдава.
94
18
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам и дете и куче , когато детето го е страх , трябва да му помогнеш да преодолее страха си, а не да скачаш да раздаваш шамари! Защото ,ако не му помогнеш да се научи да преодолява страховете си, отглеждаш един зависим лигльо ,който никога няма да се изправи сам срещу проблемите си като порасне, а ще чака мама и тате да раздават шамари от негово име!!!
93
5
 
55
 
! Отговори
Ветеринар преди 6 години
До Анонимен 90 Как ще обясниш на детета че кучето не хапе , като кучето е за това да хапе.То друго не може , генетика.
92
5
 
41
 
! Отговори
Кучелюбка преди 6 години
Обожавам кучетата.Мразя мърляви и мръсни стопани които цапотят и не почистват след кучето си.Имам двор и винаги в него има куче-обезпаразитено и обучено да не скача върху хората.
91
1
 
33
 
! Отговори
до 96 преди 6 години
И... ти към кои спадаш?