Жена изяде шамар от мъж, кучето й уплашило дете

Малкото животинче се разхождало в Панчарево
28 авг 2017 12:23,
192
Жена изяде шамар от мъж, кучето й уплашило дете
Снимка: архив, Reuters

Мъж е ударил шамар на жена в Панчарево, защото кучето й изплашило детето му.

Жената е разхождала малко куче, което е изплашило дете. Родител на детето и е ударил шамар, разказват от полицията пред "Фокус".

Пострадалата е прегледана в болница, няма установени наранявания.

Извикана е в районно управление да подаде заявителски материал срещу мъжа, ако желае.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: кучешамарпанчарево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе да, не съм била там, но съм 99% сигурна, че жената е оставила кучето да вилнее без намордник и каишка, както правят по-голямата част от обърканите кучкари, и то наистина е уплашило детето. Тука от кое по-напред да се пазиш, от озверели кучета ли, от некадърни шофьори или агресирали мачовци.
169
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BG комплексар
168
2
 
39
 
! Отговори
Re: И Ko преди 6 години
За един конфликт трябват двама човека. Ако единият откаже участие: няма конфликт.Я си представете, че тази дама има законен пистолет и стреля, а И КО?!При добър адвокат се брои за самозащита.Биячът на жени мъртъв. Дамата ще пише обяснение. И какъв е резултатът?! А?! Смърт, затвори, съдилища, белезници?!За какво? Заслужава ли си?!Към големите биячи, независимо жени-мъже. Колкото и да сте подготвени физически, рано или късно, удариш ли, си намираш майстора.Не бъдете първосигнални, МИСЛЕТЕ!
167
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами то в България,вместо разправий с празни тиквуни,май най-добре върши работата с шамарите....иначе....
166
2
 
34
 
! Отговори
И ко преди 6 години
Жените не шамардосват ли мъже, или това не се брои?
165
4
 
39
 
! Отговори
skunka преди 6 години
не знам какво е станало, но като гледам как масово майките в парковете си пускат децата без грам надзор,ровейки си в тъпите смартфони, не се и учудвам, ако някоя си е пуснала пумиярчето да бръмчи без повод. И моето дете да го стресне безпризорно куче, няма да удрям стопанинът, а ще изпробвам две адски волето по псето, дано нещо просветне ..
164
0
 
39
 
! Отговори
Не така 3 преди 6 години
Така че като видите човек, който е видимо неадекватен, ако не може да го успокоите. Подминете с мълчение. Особено, ако е жена.Псуването е страх, слабост, защитна реакция на човек, който е със слаба психика. Разбира се, стига да не ви удари пръв. Тогава имате право да се защитите. Но дори и при защита шамарите са излишни. Може да блокирате удара - ключ, така че ако продължи със сила противника да го заболи.Дишайте дълбоко, бройте до десет. Имам куче, но се убедих, че повето кучкарки са увредени.
163
1
 
36
 
! Отговори
Не така 2 преди 6 години
Била от Н. отбор по багминтон. Видях, че не е добре, почнах да я успокоявам. Недейте така, не бива, жена сте. Ако попаднете на друг, ще ви залепи два шамара. Успокоих я, тя сподели, че преди седмица катастрофирала, сестра й щяла да я убие.. Пристига сестра й, почна да псува сестра си - 30 мин. не спря тази уста. Айде и нея я успокоих - оправихме нещата без КАТ. До ден днешен съм потресен, как жена може да псува като каруцар. Другото, че подобни девойчета, без възпитание представляват БГ пред све
162
1
 
40
 
! Отговори
Не така преди 6 години
Насилието не е решение. Болен мозък е човек, който удря жена, или дете. Ще Ви дам пример съфорумци: излизам от път без предимство от голяма верига магазини на България, оглеждам се наляво, надясно, няма коли. Влизам в главния път след 30 метра ме удря кола, отзад. Излиза едно 20 год. девойче с мъжка походка и почва да псува като каруцар. 3 *** човека сме над 1.90. Бях изумен да псува. Веднага я записах на мобилния. Питам я искате да ви съдя ли?!Тя не беше в час, псува, била от Н. отбор по багмин.
161
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да кажете в някоя детска градина какво се е случило?
160
12
 
45
 
! Отговори
Ст програмист Жеков преди 6 години
Вместо да гледат деца и внуци, те с кучета се занимават
159
10
 
41
 
! Отговори
Главен инж. Иванчев преди 6 години
Бе свърши ли отровата по парковете?
158
7
 
44
 
! Отговори
barcelona преди 6 години
ще трябва трябва биячът да си влезе в затвора,без значение жената виновна ли е или не...Така е във всички развити демокрации.
157
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нашата градинка една майка разхожда 2момиченца близначки в детска количка ,на едното детенце ръчичката му е отхапана от куче,няма я от китката,другите майки разказваха че ръчичката била отхапана от едро домашно куче на детска площадка,и да го убия после и кучето и собственичката му ,момиченцето е вечен инвалид!така,че майки гледайте децата си ,не телефоните във фейсбук докато сте с децата си!
156
11
 
56
 
! Отговори
Да се оплача преди 6 години
Ами мойто Коли, като поне 5-6 деца на 1-на разходка му крещят името от радост и го прегръщат и галят, ама силно - от обич де ....Сеа кво да пляскам децата ли?Да ви имам начина на мислене, ако кучето е било на повод, в разрешена зона, или кучешка градина - тогава, дайде да бием жени под път и над път.Да ви имам болните мозъци.Бият ли се хора бе. Жена.Е за това ме отвращават българите. Малки, дребни, страхливи, подли. Няма да се бият на фронта, за Родината, а ще бият жени.Ненормални психопат
155
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Така еАбе добър, колко да е добър... аз ядох бой от баща ми за щяло и нещяло, и после ходих с аверите да пием и да бием по улицата непознати. 83а година решиха, че или ще ме вкарат в ТВУ или ще ме дадат на майка ми, която беше социално слаба. Баща ми беше партиец, с пари, апартаменти, не искаше, но нямаше как.След има няма и година, откакто се махнах, успеха ми се вдигна, хванах си гадже, после завърших с 5. По-добре да живееш с малко, но с любов. От тогава с баща ми сме на здрасти.
154
12
 
48
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Шамара има излючително добър ефект.Знам го от детството.Тази ошамарената ще има едно на ум, докато е жива.Така се възпитава по социалистически.
153
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
163 - Аз имам 4 и да ти кажа, не са ми най-ценното. Най-ценното си ми е жената. Детята идът и си отиват.
152
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СДФКажи на бабата: Да, ама аз няма да се гърба след 3 месеца червеите няма да ми изядат очите, а на погребението ми няма да дойдат само двама души. Лек ден !Действа безотказно. Една почна да цвили ида ме гони, ама нещо и стана, задуха се и падна.Аз: 1ЛудаБаба: 0
151
10
 
39
 
! Отговори
Друга гледна точка преди 6 години
Някой има пораснала дъщеря. За него тя е най-ценното нещо на света, затова предпочита тя да бъде придружавана от куче, когато се разхожда. Знаете в какъв свят живеем.Някой друг също има дете. За него то е най-ценното нещо на света. Човекът знае, че детето му се плаши от кучета, но не взима мерки, докато се разхождат по улицата. Той трябва да прецени какви да са тези предпазни мерки. И бие шамари, защото чуждо чедо се разхожда с куче, не се сеща, че другото се плаши и не се лишава от разходка!