Половин София на чайник, бързовар и бойлер от 30-ти

От ТЕЦ-а обещават, че като няма топла вода, няма да има и сметки
56
Половин София на чайник, бързовар и бойлер от 30-ти
Снимка: Булфото, архив

ТЕЦ "София Изток" ще спре работа в периода от 0.00 часа на 30 август до 11 септември.

Без топла вода ще останат клиентите от ж.к. "Дружба" 1 и 2, Промишлен район "Гара Искър", ж.к. "Младост" 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. "Дървеница", кв."Мусагеница", кв. "Витоша", ж.к. "Студентски град", ж.к. "Изток", ж.к. "Изгрев", ж.к. "Дианабад", ж.к. "Лозенец", ж.к. "Гео Милев", кв. "Яворов", кв. "Иван Асен Втори", ж.к. "Подуене център", кв. "Редута", ж.к. "Слатина", кв. "Цариградски комплекс", Академия МВР, ВТУ "Т. Каблешков", м. "Къро", кв. "Полигона", НРТЦ, ЗИТ, БАН-ХМС, БАН-Враня, резиденции.

Още по темата

По време на спирането на централата ще бъде въведен в експлоатация рехабилитирания магистрален топлопровод, аварирал през зимата, припомнят от ТЕЦ - София. 

С оглед минимизиране на неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения, като в същото време ще бъдат извършени и основни ремонти на съоръженията в централата.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

За времето на ремонтите на абонатите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: топла водаремонттец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
11
 
! Отговори
mery преди 6 години
Сега в провинцията ще чакаме "столичани в повече" на гости за баня!
10
2
 
12
 
! Отговори
ДАЛАВЕРАТА Е ПЪЛНА преди 6 години
Никой нищо не следи за реалните сметки на ТОПЛОФИКАЦИЯ, а я карат като направят сметка първо колко пари им трябват и после ги разхвърлят на софиянци. А пари на ФАНДЪКОВА и гербаджиите трябват много щото са се напъхали базброй контрольори по управителните съвети с по 1500-3000 лева заплата без да правят нищо. Отделно далаверите с междинни фирми посредници
9
1
 
10
 
! Отговори
ОГЪН ВОДОЛЕЙ преди 6 години
ДОСТАВЯМ И ДАВАМ ПОД НАЕМ ТОПЛА ВОДАЦЕНА ЗА ЛИТЪР 0,11ЛЕВАЗА БЛОНДИНКИ БЕЗПЛАТНА БАНЯ
8
3
 
12
 
! Отговори
МНОГО ИНТЕРЕСНО преди 6 години
Напоследък забелязах, че Софийска вода рязко е завишила прогнозните показания на водомерите за топла и студена вода. А как това се връзва с прекратеното топлоподаване за цели месеци...Друг е въпросът, че Софийска вода и Топлофикация са като 2 отделни планети и вече не си дават информация една на друга, въпреки, че и двете отчитат консумация на топлата вода
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Топлата вода се плаща по водомер, а не по дни. Какво ще ни отразявате в месечните сметки?
6
5
 
5
 
! Отговори
КАК БЕ ФАНДЪКОВА преди 6 години
ще измериш колко кубика топла вода се падат за тия 10 дни като никой от топлофикация цяла година не засича водомерите. Дружествата за така нареченото "топлинно счетоводство" само веснъж в годината минават и засичат показанията. Срещу скромните 20-30 лв за има няма 5 минути. Колко съответстват тези показания на разбивките по месеци е като прогнозата за времето.
5
3
 
5
 
! Отговори
Gazparno преди 6 години
Ama te i tok li imat?
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 1989-та в София всяка година за един месец през лятото спираха за профаликтика топлата вода. После през зимата нямаше аварии. За този месец всички си имахме бойлери. Сега уж спряха това спиране на топлата вода, но зачестиха авариите и на практика повече време няма топла вода в сравнение с преди, а много хора вече нямат бойлери, най-вече новодошлите в София.
3
3
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Това, че няма да начисляват сметки за периода е чиста демагогия, разбира се. Сметките са месечни, в зависимост от месечното потребление. Няма как да се знае дали водата е ползвана преди или след 11-ти септември, освен ако от топлофикация не минат да засекат,, което няма как да се случи. Впрочем голямо значение няма да има, стига да не се ползва крана за топлата вода.
2
6
 
5
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
Вие от Младост ли сте или така си миришете?
1
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяните си мислят, че топлата вода идва от небето. Някой натиска копче и я пуска, а после си я спира за кеф.