Половин София на чайник, бързовар и бойлер от 30-ти

От ТЕЦ-а обещават, че като няма топла вода, няма да има и сметки
56
Половин София на чайник, бързовар и бойлер от 30-ти
Снимка: Булфото, архив

ТЕЦ "София Изток" ще спре работа в периода от 0.00 часа на 30 август до 11 септември.

Без топла вода ще останат клиентите от ж.к. "Дружба" 1 и 2, Промишлен район "Гара Искър", ж.к. "Младост" 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. "Дървеница", кв."Мусагеница", кв. "Витоша", ж.к. "Студентски град", ж.к. "Изток", ж.к. "Изгрев", ж.к. "Дианабад", ж.к. "Лозенец", ж.к. "Гео Милев", кв. "Яворов", кв. "Иван Асен Втори", ж.к. "Подуене център", кв. "Редута", ж.к. "Слатина", кв. "Цариградски комплекс", Академия МВР, ВТУ "Т. Каблешков", м. "Къро", кв. "Полигона", НРТЦ, ЗИТ, БАН-ХМС, БАН-Враня, резиденции.

Още по темата

По време на спирането на централата ще бъде въведен в експлоатация рехабилитирания магистрален топлопровод, аварирал през зимата, припомнят от ТЕЦ - София. 

С оглед минимизиране на неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения, като в същото време ще бъдат извършени и основни ремонти на съоръженията в централата.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

За времето на ремонтите на абонатите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: топла водаремонттец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СОФИЯ ДА НЕ ЗАВИЖДА, ТЕ СА НА РЕД СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ.А СМЕТКИТЕ СЕГА ГИ НЯМА, НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ДОЙДАТ, НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ. И КАТО ГИ ВИДИТЕ, ЩЕ АХНЕТЕ. НАЛИ ГИ ВДИГНАХА С 20 % ЗАРАДИ ГАЗА...
50
0
 
1
 
! Отговори
Печални факти преди 6 години
Една държава,в която всичко е объркано и с главата надолу. Най- объркани са гражданите и .Хаос и какафония,но на тях си им харесва.Няма да пиша повече,защото всяка втора дума в този форум се изтрива като нецензурна .....А,някога бяхме велик народ и просперираща държава. ....Последният да затвори вратата..
49
5
 
2
 
! Отговори
До баш Тъпyнгepa преди 6 години
Първо в соц България нище НЕ НИ построиха, а всичкото си ГО построихме сами - поколения строиха социализЪма, работеъки ангария. Но не бяха селскостопански бригади, ленински съботници, принудително удържане на средства от заплатата за да строим паметници величаещи окупатора и т.н.т. И второ, ти си тоя дето реве тука - прочети си пак постовете. Явно си бил голям изедник, и голям е бил келепира през соца на наш гръб, та ти липсва. Да, ама свърши!
48
4
 
4
 
! Отговори
тъпунгерии преди 6 години
Добре че по времето на .' Социалистическа България ' ви изградиха тръбопроводи навсякъде и се засили урбанизацията и индустриализацията на малка аграрна България и се превърна в индустриална напредничава страна-доколкото е възможно за такава държавица а сега при великата демокрация тръбопроводите положени от социалиста неможете да си подмените и ривете к'во лошо наследство ви е оставено ...и как имало режим на ток и вода ...тц тцтц не ви е срам !!! Племе некадърно от форумни съветници мързеливци
47
8
 
5
 
! Отговори
До 21 век преди 6 години
Абе в социалистическа България тока и водата бяха по-дефицитни. Сега поне ги спират веднъж на няколко години за профилактика, а преди всеки ден за по няколко часа.
46
7
 
7
 
! Отговори
21 век преди 6 години
Спиране на ток, спиране на вода. Такива неща само в "европейска" България се случват.
45
4
 
4
 
! Отговори
Смешни коментари преди 6 години
Та,не разбрах,кои трябва да се къпят.Селяните или софиянците...... Тази потребност не е от значение за Топлофикация. Тя просто си прави каквото си иска под чадъра на управляващите.
44
7
 
4
 
! Отговори
пак до 40 преди 6 години
Звучиш ми като балък западняк. На тях гастарбайтерите им крали жените и работата. На теб несофиянци какво ти вземат. В повечето офиси + бизнесюарка виждам основно несофиянци. Вярно е, има реститути, но ако не си от тях, то какъв ти е проблема? Дядо ти е бил от село, не се впрягай толкова. Особено ако си от панелен квартал.
43
3
 
3
 
! Отговори
До анонимен 43 преди 6 години
Благодаря ти! Иска ми се повече българи, да намират в общата си националност повод за обединение, а не непрекъснато да си намират поводи за разединение: селяни-граждани, комунисти-демократи, пешеходци-шофьори и т.н.т., знаеш за какво говоря. Това много пречи за развитието на България, една страна, която не мога убедено да нарека родина (просто не съм роден тук), но която обичам до смърт!
42
3
 
4
 
! Отговори
до 40 преди 6 години
Много си се изхвърлил. Такива претенции могат да имат жителите на Пловдив, Велико Търново, Варна, подобни градове. Тях ги има от векове. Имало е и Сердика, но много от София е било градини и ниви. Също така, аристокрацията е изтрепана още преди освобождението, а преди това е населявала основно Велико Търново. Ти си потомък на селски тарикати. Знаеш ли Пловдив, Видин, Никопол откога ги има?
41
2
 
7
 
! Отговори
цяло лято преди 6 години
Цяло лято не направихте спиранеъо, сега, като почнаха да се връщат хората се сетихте и в метрото пак ще смърди. Мур за вас! Мур и за мея, който ще изтрие този коментар!
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 40Добре, ти по никакъв начин не си селянин и ако се срещнем ще ме е срам от думите ми тук. Разбирам, че не си от простолюдието, а може би си и с по-добро възпитание от много от нас. Негативните ми коментари не са насочени срещу теб лично, а срещу някакъв събирателен образ.
39
4
 
9
 
! Отговори
До анонимен 40 преди 6 години
Роден съм във Виена и дори и днес, когато се върна там, хората ме посрещат радушно. По народност съм българин - от 22 години имам и българско гражданство, и казано честно не мога да се оплача от отношението на хората, като изключим малка част от тях наричащи се "софиянци н-то поколение". Уж съм си вкъщи, а през ден някой като теб ме праща да си ходя вкъщи. Това не ми се е случвало никога в Австрия. Аз не съм дошъл от село, родителите ми не са шумкари (избягали с майка през 76-та). Защо?!!
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 37Имаш ли смелостта във Виена да заявиш, че си виенчанин, след като нямаш никаква история на предците ти там? Защо мислиш, че в София трябва да е по-различно.След 9-и в градовете се докарват провинциалисти, които са верни на партията. Това са селяните.
37
4
 
5
 
! Отговори
До анонимен 37 преди 6 години
Сигурно се изучава в ранните класове, за съжаление това време го изкарах в село Виена. Моля те, просветли ме!
36
2
 
2
 
! Отговори
проф.Мърморски преди 6 години
Може и на мокри кърпички.
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"как историческата 44-та година се явява раздел между ceляни и софиянци"Това трябва да го изучавате в училище
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конграчулейшънс Борисов, конграчулейшънс...
33
4
 
14
 
! Отговори
Митака преди 6 години
Шопите пак ще смърдят
32
5
 
16
 
! Отговори
До анонимен 33 преди 6 години
Ти си истински аристократ бе, браво! Не разбрах само, как историческата 44-та година се явява раздел между ceляни и софиянци? Не разбрах и с какво софиянци са по-неселяни от жителите на другите градове? Географското положени ли го определя или кое? Наистина ми е любопитно, аз съм селянин, роден във Виена и завърнал се да живее в БГ на 11 годишна възраст, през 93-та. От десетина години живея в София и все се чудя какво да направя за да се интегрирам тук. Какво ще ме посъветваш?