Обрати в СМГ! Тодорова сутрин възстановена, сега – освободена

Скандалът със Софийската математическа гимназия продължава
29 авг 2017 19:27, Красимир Ангелов
17
Обрати в СМГ! Тодорова сутрин възстановена, сега – освободена
Снимка: Bulgaria ON AIR

Скандалът със Софийската математическа гимназия (СМГ) продължава с пълна сила и отново претърпя обрат.

След като тази сутрин уволнената учителка Петя Тодорова заяви, че е възстановена на работа от заместника на директора Антони Стоянов, следобед стана ясно, че Стоянов е отменил тази заповед и Тодорова, както и останалите уволнени учители, отново не са на работа, съобщава bTV.

Още по темата

От Министерството на образованието заявиха, че проблемът отдавна е излязъл извън рамките на състезанието "Европейско кенгуру", за което Тодорова беше обвинена и призоваха Инспектората по образование да уволни Антони Стоянов, ако той не подаде оставка сам.

Както Dnes.bg информира, по-рано днес родители и деца от Софийската математическа гимназия се събраха пред Регионалното управление на образованието (РУО) днес, за да подкрепят директора Антони Стоянов. Пред Bulgaria ON AIR те заявиха, че той е добър мениджър и е направил много за учебното заведение.

От Регионалното управление на образованието обаче посочиха, че при проверките в училището са открити много административни и финансови нарушения, а Ваня Кастрева лично поиска той да си подаде оставката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Инфо преди 6 години
До МомчилБез алтернативно сексуалния директор ще съмне със сигурност :)
9
2
 
8
 
! Отговори
Инфо преди 6 години
До sidТи откъде разбра каква е, мозък такъв? Това е един от най-кадърните учители в СМГ, разбирай - в България! Училището го правят учителите, не малоумният самовлюбен директор!
8
6
 
5
 
! Отговори
Кикот преди 6 години
До СмяхАко тая е кобила,директорът е катър-хибрид между кон и женско магаре.
7
16
 
13
 
! Отговори
Момчил преди 6 години
Петя Тодорова махни се няма да свърши света без теб и престани да използваш децата ,ако си истински учител ще се махнеш .Ако си добър учител ще си намериш друго място и без теб ще съмне .
6
16
 
9
 
! Отговори
милена преди 6 години
Тази госпожа да се маха вече ,че на хората им писна от нея ,то не Айнщайн да са уволнили .
5
2
 
17
 
! Отговори
Този преди 6 години
Герберски навлек ще държи в напрежение цялото училище. Герберастите са като кърлежите. Впият ли се,носят зараза и смърт. Не можеж да ги откачиш.
4
19
 
14
 
! Отговори
директора е читав преди 6 години
НЕ МОЖЕ ДА УВОЛНЯВАШ ДИРЕКТОР, КОЙТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСА НА УЧЕНИЦИТЕ И У)ЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ, ЗАРАДИ МАЙ ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА! ДИРЕКТОРА ЗАТОВА Е ДИРЕКТОР, ДА УВОЛНЯВА ЩОМ ПРЕЦЕНИ, А ОТ ИНСПЕКТОРАТА ГОСПОЖА КАСТРОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ОТСТРАНЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЗАРАДИ НЯКАКВИ НЕРЕДНОСТИ? СЕГА ТАМ ЛИ СА И НАМЕРИЛИ ТОПЛО МЕСТЕНЦЕ?
3
21
 
18
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Що бе, сапунката вече и до парламента стигна. Някаква кобила била уволнена и зацвилила. Другата кобила хукнала да я спасява
2
2
 
35
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Мен ме напушва на смях като го чета този казус . Един освобождава , друг назначава , трети протестира , четвърти проверява .... Много баби хилаво бебе са казали хората .... Пълна анархия цари в държавата и рефлектира яко върху децата . Учебната година започва те още се карат .... Елитна гимназия ...да ...
1
3
 
20
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Кокал не се дава лесно, ейй!