Убиецът на Елена: В затвора не мога да се лекувам!

Венцислав иска вкъщи, имал подходящи условия за лечение
29 авг 2017 20:24,
44
Убиецът на Елена: В затвора не мога да се лекувам!
Снимка: архив, Булфото

Венцислав Василев, който на 18 август застреля съпругата си Елена пред очевидци в заведение в столичния квартал "Лагера", помоли Софийския апелативен съд да го пусне на свобода, защото в ареста не може да лекува онкологичното си заболяване, пише "24 часа".

Още по темата

Той страда от рак на простатата и е с разсейки в таза. 64-годишният мъж се оплака, че лекарят в ареста, както и докторите на МВР болница не познавали лекарствата, които той приема, както и заболяването.

На 8 септември Василев имал планирана химиотерапия. 

"Вкъщи имам специален фотьойл, на който седя, защото изпитвам силни болки в таза и прешлените", обясни обвиняемият. Той искал да използва условията в дома си, за да се лекува. 

"В моя съсипан живот няма да извърша друго престъпление и не ме е страх от вендета", добави Василев.

Прокуратурата представи съдебномедицинска експертиза, която доказва заболяването на обвиняемия, но се обяви против излизането му от ареста.

"Не се съмняваме в тежкото здравословно състояние", обявиха съдиите. Те обаче отказаха да пуснат Василев с аргумента, че извършеното от него е изключително тежко престъпление, поради което не се изключва опасността той да извърши ново. 

В случай, че в ареста лечението му не може да бъде проведено добре, Василев може да поиска отново промяна на мярката му за неотклонение и да бъде настанен в специализирана болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на човека,ама що остави първата си жена?????Всичко се връща
27
0
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
тоя, като видял, че си отива и хоп - първа да е бившата му ....ми така ми няма да страда само той...а сега простата и таза го боли, а като я убиваше не го болешелошото е, че ни се натрапи във времето за около 20 години "евро-атлант.", по-скоро "сатанински" ценности и представи за света, където се пазят човешките права на убиеца, а не на жертвата и всички го приемат за нормално- сега ще му назначат психолог, лечение и т.н. - а да сте чули да се помогне или направи нещо за децата на убитата ..
25
0
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
А иначе при ширещата се корупция в здравеопазването ни мога да си извадя медицинско че съм болен от чyмa, пpoкaзa и амиотрофична латерална склероза едновременно, само да си платя изисквания от докторите рушвет!!!
24
2
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Брей, как като ги арестуват и вкарат в затвора как всички се разболяват бе!Като има рак на простатата как тогава е направил децата си?Би трябвало да е стерилен и да не му става!Още повече сега - за какво иска да върне жена си, след като не му става оная работа?Еми да вземат да го кастрират и обезпаразитят според мене. Той този рак така се лекува.А иначе при ширещата се корупция в здравеопазването ни мога да си извадя медицинско че съм болен от чума, само да си платя изисквания рушвет!!!
23
1
 
14
 
! Отговори
Toni преди 6 години
Да му дадат специален стол - електрически !
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича ми на нацист ,изправен на съд на Нюрнбергския процес.
21
0
 
8
 
! Отговори
Един адвокат преди 6 години
До Анонимен Напротив късно се е сетил за своите деца. Тия на *** не са негови.И все пак наследството му остава запазено.Наказателната отговорност е лична.Могат да го осъдят и да му вземат фирмичката(жалка), ама истинското имущество остава в децата му-влогове(лични, недвижима собственост).А той така и така ще мре...
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този само електрически фотьойл трябва, но по-добре да се влачи от болки още мноооого дълго време.
19
7
 
8
 
! Отговори
Ранърса преди 6 години
Че те излекувам с кожената инжекция,бе !
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тепърва започват мъките му и за него няма значение дали ще е в затвора или не. Обществото обаче търси справедливост, а вината му е безспорна, затова нека мизерията и падението му са пълни!
17
5
 
23
 
! Отговори
Адв. Мирковски преди 6 години
Това задържане на клиента ми е абсолютно незаконно! Веднага да бъде пуснат под гаранция под домашен арест! Освен това, през ден-два да му се предоставят млади жени, които той по избор да заколва, чрез прерязване на гърлото, или пък да си ги застрелва с патлак ако иска, тъкмо така няма да си изморява ръцете да коли!
16
23
 
10
 
! Отговори
Свети Петър преди 6 години
Блудницата вече се пържи в Ада. Скоро и убиецът и ще я последва.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя да се лекува ха бре мястото му е доживот като ония де намушкаха дете на 11 то се едно сме зоопарк маи къде е държавата питам аз
14
24
 
5
 
! Отговори
БАБА ЯГА ОТ РАЯ преди 6 години
МОЖЕ ОТ ОБИЧ ДА Я ОБИЛ ЗАЩОТО САЩЕСТВУВА ТАКАВА ОБИЧ....
13
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя като излезе, може и децата да си гръмне.
12
5
 
20
 
! Отговори
Безсутиен преди 6 години
Когато се бориш с чудовища, внимавай да не заприличаш на тях... Когато прекалено дълго се взираш в пропаст, пропастта започва да се взира в теб. Ницше. Любовта е опасно нещо... Трябва да се внимава, много житейски опит и рутина... И винаги да имаш"вариант Б". Трябва да се върви напред и нагоре, въпреки трудностите :)
11
3
 
58
 
! Отговори
Абе, хора! преди 6 години
Този как има нахалството да говори за собствените си болести, когато е затрил човешки живот!
10
2
 
37
 
! Отговори
Долна работа преди 6 години
Знаел е че умира и е решил да вземе и жената с него..
9
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувал съм че бай Ставри лекувал много болести с вълшебният жезъл.Не знам за рак и дископатия ама запек,хемороиди,раздвоение на личноста и подобни имал не един и два успеха.