Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
29 авг 2017 10:12,
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 30 август 2017 г. (сряда) във връзка с реконструкция на водопровод на ул. "Рила", кв. "Обеля", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между ул. 6, ул. "Рила", ул. 3 и ул. 13.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 3 и ул. 13.
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 август 2017 г. (сряда) във връзка със строително-ремонтни дейности на ул. "Руйни води", с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между Бивш стопански двор – районът между ул. "Мраморен рид", ул. "Магараница", ул. "Църна бара", ул. "Руйни води".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Руйни води", ъгъла с ул. "Църна бара".
 
На 30 август 2017 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Йеромонах Гаврил Лесновски" № 3, в.з. "Симеоново-север", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Йеромонах Гаврил Лесновски" №1, №3, №5 , ул."45", от №5 до №24.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Йеромонах Гаврил Лесновски" №5.

На 30 август 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Слънчев бряг", м. "Бели брег", гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на м. "Бели брег", ул. "Слънчев бряг" , ул. "Янтра", ул. "Боримечката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Слънчев бряг" №1.

На 30 август 2017 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. "Детски мир", вилна зона "Киноцентър", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на в.з. "Киноцентър" III част.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Детски мир", ъгъла с ул. "Голяма могила".

На 30 август 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Варна", жк "Света троица", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между жк "Света Троица" - бл.373, вх.Б, В, Г.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска до бл. 373, вх. Г.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: софияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари