Кои квартали на София ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
30 авг 2017 11:11, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, 31 август, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Сливница“ жк. "Зона Б-3“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Сливница“ - от ул. „Антим I“ до бул. „Христо Ботев“, по ул. "Софроний Врачански“ - от бул. „Сливница“ до ул. "Св. Св. Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Антим I“ и ъгъла с ул. "Св. Св. Кирил и Методий“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Живко Николов“, кв. "Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Живко Николов“ - от ул. "Каймакчалан“ до ул. "Марагидик“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Каймакчалан" и ъгъла с ул. "Живко Николов“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари