Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в някои части
31 авг 2017 10:06, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 01 септември 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на  бул. "Инж. Иван Иванов" Център се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Инж. Иван Иванов", бул. "Тодор Александров", бул. "Александър Стамболийски", ул. "Димитър Петков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. "Тодор Александров" ъгъла с ул. "Алдомировска".

На 01 септември 2017 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Батуня" жк. "Сухата река" се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Батуня"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Батуня" пред №53.

На 01 септември 2017 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на  ул. 361 кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:  ул. "Справедливост", ул. "Надежда", ул. "Стефан Дуньов" и ул. 362.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 357 ъгъла с ул. 361.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари