Бандюги с бухалки из ресторанта на шеф Ангелов – гонят мъж

40-годишният живеел в блока, в който е и заведението
Обновена: 1 сеп 2017 12:13 | 1 сеп 2017 09:00,
44
Бандюги с бухалки из ресторанта на шеф Ангелов – гонят мъж
Снимка: архив, Bulphoto

Нападението над 40-годишния мъж в столичния квартал "Лозенец" не се е случило в ресторанта, а пред него.

Той живеел в блока, в който се помещава заведението, но слизайки от такси, бил атакуван от неизвестни. Това обясни Виктор Ангелов, чието е и заведението.

Още по темата

"Господинът е наш комшия, живее в сградата, под която е ресторантът. В паниката той хуква към сградата, насочва се по инстинкт към ресторанта, тъй като там очаквано има хора, влиза през страничната врата, прави кръг между масите и излиза", разказа Ангелов пред bTV.

Единият от нападателите преследвал пострадалия в ресторанта. Той бил с бухалка, "арогантен и смел".

След реакция на персонала, нападателите са решили, че нямат място там и са избягали.

Шеф Ангелов бе категоричен , че случаят няма нищо общо с него или служителите му.

Полицията е иззела записите на видеокамерите в ресторанта и в сградата, в която се намира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Иван Радомиров преди 6 години
Невероятни кюфтета на шеф Ангелов в Фантастико. Блогодаря!
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нито държава нито управници камо ли закони от които престъпниците да треперят! Докато е така престъпленията ще се увеличават прогресивно. Как може да ги вкарат в затвора а там да се чувстват като в хотел. На всичкото отгоре разполагат с телефони от които въртят престъпният си бизнес навън. А още по фрапиращото е че в затвора се внася дрога! Егати затворите егати правилата егати пазачите!
35
2
 
6
 
! Отговори
BGN преди 6 години
Мутрите мн нагли станаха пак, голям чадър имат явно!!!Нищо де, той Станишев пак ще е виновен!
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ансамблово съчетание с бухалки в изпълнение на мъжки състав с цел реклама на известен ресторант с още по-известен собственик . Добре , че не са отвлекли собственика , че ще ни занимават цяла седмица по новините и с него .
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"След реакция на персонала, нападателите са решили, че нямат място там и са избягали."От персонала са повдигали престилките си, виждало се нащо като кобури.
32
6
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Еееее откакто на готвачите взеха им викат шефове, почнаха и бой да ядат ама нека бе, то да си шеф трябва и на бой да носиш
31
5
 
9
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
Ами то ще излезе, че персонала на набедения за Шеф Ангелов, перачът на герберастки пари са по мутри и от Мутрите от наказателния отряд. Марчето май ни взе за Банкянския шарани.
30
1
 
21
 
! Отговори
Песимист преди 6 години
Защо още има заблудени душици, които си мислят, че изборите имат тежест във васалска държава?
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя шеф ли е кеф ли е ,не го знам не гледам босфор тв .Сега го гугълнах ,прилича на престъпник станал готвач в затвора . Такива "известни"злоупотребяват с наркотици и хазарт, така че и това не е изключено като версия. Юксел Кадриев от същата медия беше заловен преди години дрогиран в автомобила си ама пак нещо се покриха нещата Като си известен и имаш средства и се забъркваш в разни истории с наркотици хазарт и мислиш че ще се измъкнеш щото си по телевизора. Никой не го бият ей така !
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно ли, бе Марче: "След реакция на персонала, нападателите са решили, че нямат място там и са избягали." хахахахахаха
27
3
 
9
 
! Отговори
Хот Пепър преди 6 години
Горкия човечец най вероято са го помислили за Шеф/а.. Пак се е измъкнал Ангелоф..
26
5
 
11
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До 23И ГЕРБ и БСП са мафия.Един няма който да става за нещо.
25
3
 
9
 
! Отговори
Чуждопоклонник преди 6 години
"Шеф Ангелов бе категоричен , че случаят няма нищо общо с него или служителите му."Така е! Най-вероятно бандитите са търсели да откраднат бейби спанака, бейби моцарелата и чери доматките на Шеф Ангелов! А, може би и малко от селъри-то му са поискали!
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те сиги знаят отначало и са знаини кои са и кои скво се занимава отам иде всичко заедно дори с хакерната индустрия на едни нета свършва мобилния за шест дена други го ползват е това е мтел баси докога
23
1
 
11
 
! Отговори
Шев Манчо преди 6 години
Бандюгите не са доволни от таксата празен стол и затова са търчали из кръчмата
22
3
 
25
 
! Отговори
23 преди 6 години
Какво БСП те гони, бе мен? Не, че са стока - напротив, Но ГЕРБ са на власт вече 8 години?!?!?!За 8 години на власт, можеха да вкарат всички престъпници по затворите. Ама пак някой ви пречи. Или са ***, ако не са те е Костов, ако не е той са марсианците. А истината я знаем всички - ГЕРБ е мафията.
21
2
 
25
 
! Отговори
ИдЕот преди 6 години
Путин ги е пратил. В България престъпност няма. И премиерът ни не е мутра, а виден учен от БАН. България не се връща в 90-те на 20-век, а смело крачи към бъдещето. Ротфронт, другари от ГЕРБ. Да живее професор Борисов - нашият Вожд и Учител.
20
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До zeus 1Мафията в България е изкуствено създадена от БСП структура имаща за цел да пречи на обикновения българин да се ориентира в пазарната икономика.Факт е, че БСП е партията на милионерите.Този факт се проумява от все повече българи.Колкото и да се напъвате другари, времето ви минава.Неизбежно е!Комунизма умира, умира и вашето хегемонство в държавата.За съжаление този процес у нас тече твърде бавно, но края ви е неизбежен.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софийски евроатлантически ценности ....
18
2
 
22
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Бухалките не бяха ли уреди в художествената гимнастика?Я ми кажете как се стигна до 2020 година в която хора ходят с дървени тояги и млатят хора посред улиците?Бутона за евакуация е натиснат отдавна ,просто се бавим от потъналия кораб.Чудя се като останат само бухалки,пенсионери и роми живота на кого ще даде шанс в тази долнопробна натурална селекция.Срам,смях,излагация и балкански просперитет.