Основни ремонти в София свършват с училищния звънец

Към 36 млн. струват те на общинския бюджет за 2017 г.
Обновена: 2 сеп 2017 21:06 | 2 сеп 2017 20:52, Веселина Йорданова
12
Основни ремонти в София свършват с училищния звънец
Снимка: архив, БулФото

До началото на учебната година ще приключат повечето от ремонтите в столицата. Това каза заместник-кметът на Столична община по транспорта Евгени Крусев в интервю за "Фокус".

Още по темата
"Ще бъдат пуснати за движение бул. „Прага“, ул. „Шандор Петьофи“, бул. „Овча купел“, ще приключат и ремонтните работи по бул. „Цариградско шосе“. При бул. „Княз Александър Дондуков“ ще се завърши цялата отсечка от Министерски съвет до ул. „Г.С.Раковски“. Участъкът между бул. „Васил Левски“ и ул. „Кракра“ също ще бъде готов“, посочи той.

Временна организация за движение е въведена във връзка с разширението на ул. „Тодор Каблешков“, където ремонтните дейности ще продължат до края на месец декември. Ремонтите ще продължат и по бул. „Дондуков“ в отсечката от ул. „Г.С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“, като предвиждаме участъкът да бъде завършен в края на месец октомври“, обясни Евгени Крусев.

"Стремим се да информираме хората възможно най-рано преди началото на всеки предвиден ремонт. Предупреждаваме ги за промените в движение и създаваме възможност за обходни маршрути, като призоваваме да ги използват по време извършващите се ремонти“, коментира той.

По думите му определено трафикът през летните месеци не е толкова натоварен, именно затова основните ремонти по ключови за града места се извършват в този период.

"Целта ни е до началото на учебната година да са приключени повечето от цялостните ремонти. След започване на учебната година ще продължат да се извършват текущи ремонти, но повечето от основните ще бъдат приключени", каза още Евгени Крусев. 

Инвестираните средства за всички текущи ремонти по пътната инфраструктура на територията на Столична община по бюджет 2017 г. са на обща стойност близо 36 млн. лв.

"Всички ремонтни дейности до момента се изпълняват в срок като понякога, за да се приключи даден обект навреме, се налага и работа в късните часове на нощта“, посочи той.

"Целта ни е да се работи бързо и качествено, като създаваме възможно най-малко затруднения за трафика, а при неспазване на тези срокове изпълнителят бива санкциониран“, заяви Евгени Крусев.

По думите му много от изпълнителите дават много по-голям срок за гаранция от предвидените минимални такива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Изводът е: преди 6 години
Народът живее така,както си е избрал.Макар че,изборът го избра оня,дето брои бюлетините и подготвя победата. Реакциите са само из форумите.
10
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички видяхме как една смотана учителница се превърна в пъргава крадла. И милионер. Не с умения или разбиране, с решаване на проблемите, а с крадене. Някой да я е проверил, дали са вложени парите 100%. Няма такива нещо. Построи два блока в Малинива долина. Строи още. На мъжа си построи частна клиника за 30 милиона. Купи си луксозен апартамент за около 250 000 евро. И другите от СО не спят, усвояват ли усвояват. Ето защо напролет всичко рухва и се започва поредния ремонт. Разнебити София.
9
5
 
7
 
! Отговори
АВТОМАТ преди 6 години
До ля ляМного добре казано! - съвсем простичко и ясно.Имайки предвид, че в математиката няма Хън-Мън с'Туацията е ясна, требе си 'Фтомат.
8
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само най-глупавите хора още не са осъзнали, че всичките тези ремонти са параван за крадене на пари.Откакто тази жена стана кмет не остана улица неразкопана, и ремонтите са през няколко месеца. Живеещите в Младост да кажат колко пъти правят бул. Ал.Малинов? Колко пъти ремонтират Цариградското? И всичко е некачествено, за да се прави и пак, и пак...
7
5
 
11
 
! Отговори
аа1830 преди 6 години
Строим бързо, качествено и евтино - но може да си изберете само две от трите екстри!
6
4
 
23
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
една проста сметка:панелен блок в кв.Оборище 7 входа, 8 етажа и по 3 апартамента на етаж. няма значение живущите апартаментите са 168!! всички те плащат средно казвам данък чисто (без такса смет) по 300лв (минимум)!!!! 50400лв приблизително от вход! така като се завъртиш още един блок такъв и още 7 наоколо! не говорим за сградите м/у тях които вече построиха и направиха мазало! средно половин милион - елате да видите улиците и тротоарите които едвам опазваме от пришълците!!! а те 36млн за София
5
10
 
9
 
! Отговори
Зъбльо преди 6 години
Хората няма какво да ядат, тия улици асфалтират!
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Софийското кметство ви оведомяваме, че ремонтите на ремонта, ще започнат Декември месец отново.
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, така е, страхотна работа на Учителницата. Ремонтите ще свършат с първия звънец за да започнат от Първа пролет отново. Нема как, трябва да се усвояват едни милиони.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ебреее 36 000 000 нека им е лошо на душата. Ремонтите не струват повече от 10 000 000 даже са много ама все пак бива. Сега ще видите как ще се вдигне ръста на закупените новите автомобили и вложените в банките спестявания. И после ще ни кажат виждате ли бе колко сте забогате ли? Да богати сме с мизерия и безпарковци. Но пък за сметка на нас едни приближени до партията майчица не си знаят милионите! Така е при ДЕМОНИ-КРАЦИЯТА. Едни умират другите им го за.ви.рат?
1
26
 
11
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Прекрасно свършена работа от страна Столична община, повод за гордост не само на жителите и гостите на София, но и на всички българи!Браво!