От кварталната бакалия в "Люлин" 10 – пиле със "стръв за риба"

Потребител във Facebook сигнализира за некачествен хранителен продукт
7 сеп 2017 16:00,
39
От кварталната бакалия в "Люлин" 10 – пиле със "стръв за риба"
Снимка: Facebook

Потребител в социалната мрежа Facebook сигнализира за некачествен хранителен продукт, купен от магазин в столичния квартал "Люлин" 10.

Публикацията в групата "Видяно в София" цели да повиши вниманието на хората за качеството на храните в търговските обекти, а потърпевшият съветва да пазим касовия бон и след напускането на обекта, за да можем след това да потърсим правата си, при нужда, както е в конкретния случай.

На публикуваната снимка се виждат пилешки бутчета, а на етикета на продукта ясно личи, че той е опакован на 04.09.2017 г., което дотук не говори за нищо обезпокоително. Но само дотук.

При по-прецизно вглеждане се забелязва нещо, което е, меко казано - неприемливо. По бутчетата навсякъде се виждат малки червейчета, които други потребители шеговито наричат "добавени протеини", "сладки червейчета", както и че месото е "в комплект със стръв за риба".

Други хора също споделиха, че са попадали на тази партида. Името на търговския обект не се споменава.

Искрено се надяваме Комисията за защита на потребителя да се самосезира и да изиска от потребителя името на магазина. Надяваме се и на солени глоби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не е виновен търговския обект ли?Я пак?Кьоролсун табелата бе?Ако аз изкарам вмирисана риба на пазара - няма ли да ми потърсят сметка?
14
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хората се опитват да ви нахранят с по деликатесни продукти вие пак не доволни! Тези червейчета са полезни като влезнат в организма ви почистват цялото ви тяло от излишните мастни наслоявания. ха ха ха ха ха ха! Територия второ качество народ трето а продуктите десето. Ха честита ви демони-крация нали затова скачахте и вирихте двата пръста?! Или се бъркам???
13
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
нали хвалите кварталните магазини а те зареждат от борсите а там е отвраттова сигурно е от резерва с черни кокали и черно месо около тях
12
0
 
23
 
! Отговори
Чист ариец преди 6 години
Kaто не можете да родите новина, ходите да ровите по фейсбуците на хората. Ама нали мамин Прасчо ви е спуснал опорни точки на всеки 5 мин. новина, иначе - вън!
11
2
 
3
 
! Отговори
Eeee... преди 6 години
To da bqha samo piletata neka4estweni zdrawe mu kaji!
10
11
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Търговския обект не е виновен.Виновни са тези които са произвели тази стока.
9
3
 
6
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 6 години
Ей за това аз откога повтарям - никакви заплати на работниците! Като видят пари, хукват по магазините, вместо да работят, а и почват да се оплакват!Трябва да работят по 18 часа на ден, за да нямат време да мърморят! На обяд - в стола има пилешко. Аз ще се оправя насаме с продавача за намалението на цената, а работниците въобще нищо няма да разберат!
8
0
 
7
 
! Отговори
преди 6 години
Тези бутчета ако са фабрично замразени едва ли ще е виновен търговецът. Ако са охладени и не са се съхранявали по изискване на около 3 / 4 градуса първо ще се смиришат, ще лъхат на ***, а ще им е нужно още време "за стръвта", причината може да е пак в производителя или доставчика, но не изключвам и самия търговец ако е див мърляч. Тук е моментът на пазара, който не работи по правилата, няма да има клиенти и фалира. Не се доверявайте лековерно на големите търг вериги и там са факири по магарии!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идеални са за виетнамско или китайско ястие.
6
1
 
9
 
! Отговори
От Добрич преди 6 години
Нашите суджуци са най-вкусни
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега някой, който разбира да каже има ли шанс да ги осъди?
4
11
 
9
 
! Отговори
даам преди 6 години
От кварталните бакалии ме е най-страх да пазарувам месо. Купуват всякакви *** за максимум печалба. Онзи ден отивам в кварталния магазин и там сигурно 20 кила пилешки бутчета изсипани на витрината. Ама ужасни на вид. Викам сега с какво ли ги пръскат за да са свежи, докато ги изкупят. Пиле купувам само от известните вериги. Такива пакетирани с незнайни етикети не! Навремето пилетата бяха само замразени и нямаше съществена опасност ама с тези охладените.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога фейсбук е източник на новини?
2
13
 
9
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Голяма работа. Да измият пилето под чешмата и готово.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стръв за риба с вкус на пиле :)