Блъснаха пешеходец в Казичене, жителите на протест

Пострадалият е приет в болница с множество фрактури
16
Блъснаха пешеходец в Казичене, жителите на протест
Кадър: Bulgaria ON AIR

Проява на насилие в района на село Казичене и Околовръстен път "изправи на нокти" столичани късно снощи, съобщава Bulgaria ON AIR.

Турски автомобил блъсна пешеходец, а приятели на пострадалия се събраха на мястото на инцидента, като заявиха, че това не е първият такъв случай.

"Кметът ни обещава да направи подлези, да вземе мерки, но нищо не се случва, а така се рискува и животът на децата ни", каза пред камерата на Bulgaria ON AIR жител на селото.

Хората се заканиха да излизат на протест докато не се предприемат действия за конкретния участък.

Мъжът, който е пострадал при инцидента е стабилиззиран в "Св. Анна". В момента се намира в реанимация на болницата, съобщиха от здравното заведение. Той има можество фрактури - счупени бедрена кост, две ребра, раменна кост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: казиченекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Честит 15-ти септ. преди 6 години
Ако вземете по една лопата за една неделя ще си изкопаете подлеза.Само с молби явно няма да се постигне нищо.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опитвал съм там да спазвам ограничението, е то става страшно - всички останали летят с 80-100 а аз с 40-50 направо се уплаших, че някой ще му удари отзад... Безумна работа. Трябва си подлез или надлез.
12
0
 
6
 
! Отговори
КЛАСИКА в ЖАНРА преди 6 години
Пешеходна пътека на ОСЕМ лентов Околовръстен път!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде пак - Бойко ви виновен, Цацата ви виновен, комунистите ви виновни. Не че са цвете за мирисане родните мутро-политици, но някои от потребителите тук са такава леш че и Христос да застане на чело на държавата, пак нищо няма да може да направи.
10
0
 
6
 
! Отговори
Блъснатият от кои е? преди 6 години
Така бързо да се съберат 30 човека и да искат линч, това ми напомнятрадиционната култура на едни определени наши сънародници.Не че виновникът не си е заслужил това, ако наистина е виновен само той.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото лечение е като в Индия бърз линч по тъмно.Като го залупат с цепеници един куп селяни полицията няма да може да обвини никой.А шофьорът ако може да говори и ходи повече никога няма да мачка хора на пешеходна пътека.Трябва да направят законът така че при удар ако шофьорът не спре да се води предумишлено убийство.А то си е такова.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имате си кмет. Сами сте си го избирали. Какви протести ще правите, бе? Това си е тероризъм! Няма значение кой, каква регистрация, ако щете от Марс да е виновника - законите са за всички.
7
1
 
1
 
! Отговори
КОЙ го е блъснал преди 6 години
Това е най-важният въпрос. Простосмъртен ли е прегрешилият или човек на някого, както са 74% от населението.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две са важните неща в случая. Най-важното е, че колите с чуждестранни номера шофират изключително опасно в България, вкл. и в този участък, където хвърчат с над 50 км над разрешената скорост. КАТ както винаги никакъв го няма. Второто е, че там не трябва да има пешеходна пътека, а сегашната ситуация с огромно презастраховане при ограничението на скоростта, неминуемо води до такива блъскания на хора. Не може да сложиш такова ограничение на олатно с четири ленти при това доста преди пешеходната път
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е, че е необмислена работа. На такива места наистина трябва да има подлез или надлез. Ама няма-щото трябват пари, а на някои не им се дават(ясно е на кои). Но все пак мисля, че колкото и тъпо да е направено, ние също трябва да се съобразяваме и мислим...Инак ще стане още по-зле. А за тия ненормалници, които хвърчат с над 90-100 в града-конфискация на Мпс, затвор поне 2 години, а като излезе-отнемане на книжка за най-малко 5 години.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТО НЕ Е САМО ТАМ!ТУК В СОФИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е В ЦЕНТЪРА ИЛИ ДОРИ ПОД РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА!!!АЗ СТЪПВАМ НА ПЕШЕХОДНАТА И НЕ НЕ МИ СПИРАТ ! ДВЕ КОЛИ МИНАХА ТРЕТАТА СПРЯ ИЗЛАГАЦИЯ ПЪЛНА БЕШЕ!ХОРАТА СА ЛОШИ ОЗЛОБЕНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЕДНА ЧАСТ СА ТАКИВА !!!!!
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна искам да видя по телевизията човека, който разрешава поставянето на зебра на три-четирилентови пътища.За мене той е убиец.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато има измислени пешеходни пътеки по главен път така ще бъде.Фандъкова започнете да мислите за хората или си ходете.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото това е магистрала, на която са сложили пешеходна пътека! Пълен абсурд. И подлез там има - и коли могат да минават, ама те упорито си остават пътеката отгоре. И разбира се тя е за да обслужва една махала от бъдещото мнозинство. А те как спазват правилаааа!