Части от София остават без вода на 12 септември

Причината са строително-ремонтни дейности
11 сеп 2017 11:18, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 12 септември
Снимка: "Софийска вода"

На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на ул. „Цар Асенов път“, с. Бистрица  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Беликата“, вилна зона „Батийница“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, вилна зона“ Косанин дол“, вилна зона „Градище“, вилна зона „Ловджийска чешма“ и с.Кокаляне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: 
вилна зона“ Косанин дол“ – ул. „Карачаир“ и ул. „Зебел“
вилна зона „Беликата“ – на входа на вилната зона
вилна зона „Бяла нива“ – ул. „Горна Батийница“.

На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на бул. „Президент Линкълн“, кв. „Овча купел“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл.601, бл. 602, бл. 604, бл. 605.
ул. „Първенец“, по ул. „Лиляче“ от бул. „Президент Линкълн“ до бл. 602.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  между бл. 604 и бл. 606.

На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люлин планина“, Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Люлин планина“ от ул. „Доспат“ до ул. „Шандор Петьофи“
по ул. „Доспат“ от ул. „Дукатска планина“ до ул. „Св. Иван Рилски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доспат“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.

На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асенова крепост“, кв. „Подуене“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Погледец“, ул. „Царичина“, ул. „Асенова крепост“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асенова крепост“ ъгъла с ул. „Царичина“.

На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Криволак“, с. Бистрица  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Криволак“, по ул. „Ивайло“ от ул. „Криволак“ до ул. „Младен Ангелов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Криволак“, ъгъла с ул. „Ивайло“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари