Стовариха 180 т пясък на "Дондуков" за турнир по волейбол

Пената и Христо Мутафчиев са основните треньори на двата отбора
12
Стовариха 180 т пясък на "Дондуков" за турнир по волейбол
Снимка: Булфото, архив

Футболната легенда Димитър Пенев-Пената и звездата на театралната сцена Христо Мутафчиев са новите треньори по плажен волейбол на БулевАРТ.

Двамата приеха да ръководят спортните отбори, които ще премерят сили на 12 септември от 17 до 22 часа на бул. "Княз Ал. Дондуков"  като част от събитието "БулевАРТ- Плажен волейбол", съобщиха от пресцентъра на ЦГМ – София. 

В участъка между ул. "Сердика" и ул. "Веслец" вече е изградено истинско волейболно игрище, за което са доставени близо 180 тона пясък.

Там първи ще премерят сили юношите от столичните отбори по волейбол. Състезанието за тях е от 14:00 до 17:00 часа.

А в 17 ч на терена излизат отборите на Кмета, Бизнеса, Любителите и на Звездите.

В състезанието ще се включат и столичани, които обичат волейбола и се записаха за турнирите.

Сред състезателите са спортни легенди като Борислав Кьосев, Найден Найденов, Евгени Иванов-Пушката, Димо Тонев, националните състезателки по плажен волейбол, кметовете на районите Изгрев, Студентски, Илинден, представители на общинската и държавната администрация като Владимир Данаилов, изпълнителен директор на СОАПИ, Христиан Петров, директор на Центъра за градска мобилност, Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите, представители на бизнеса.

Покани са изпратени до всички депутати, избрани с листи от София, представители на кабинета и Асоцициацията на собствениците на бизнес сгради, както и до всички, които имат бизнес на бул. "Дондуков".

Спортната проява ще продължи до 22 часа с  DJ  парти, а сцената ще бъде качена на истински "паяк".

Ремонтите предизвикват затруднения, но те могат да станат "арена" на нещо приятно, каза зам.-кметът по транспорта и автор на идеята Евгени Крусев.

Той допълни, че събитието е част от инициативата "БулевАРТ" на Столичната община, където идеята е знакови улици на столицата да се превръщат в поле за различни спортно-културни прояви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Румениге преди 6 години
До DiscoveryАбе ***, ей заради такива кретеноиди като тебе сме на това дередже, защото си свикнал да те шлякат в *** без дума да продумаш!
9
0
 
0
 
! Отговори
любо преди 6 години
До DiscoveryЕ точно това събитие го чакам от месеци да се случи. Чувствам се щастлив. Мръсните гадни комунисти не ни правеха такива неща.
8
0
 
0
 
! Отговори
Гювеч преди 6 години
Номера от селски вечеринки - замазване на некачествения ремонт! После ще глобят фирмата изпълнител с 200 000 лв, а те са взели за поръчката 2-3 млн. - и после пак поръчка и т.н.Някой пита ли се - защо пък точно на Дондуков? И къде са паветата от бул. Прага?
7
5
 
2
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Я тея коментиращите си се върнете най-добре при комунизма, там където нищо не се случва ще сте много щастливи. Или най-добре ходете в С. Корея... там също времето е спряло, някъв стреля ракети, ама и той не знае защо, нищо че народа му няма какво да яде... Дейвваш и бастуни дето все мрънкат. Това защо, онова защо...
6
0
 
4
 
! Отговори
Циклоп преди 6 години
Хитро, така ще запълнят фугите между паветата. Йорданка изглежда наивна ама хич не е
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отборът на крадливия елит се празнува сам , народът черпи!
4
1
 
8
 
! Отговори
А после този преди 6 години
прахоляк ще го дишаме всички! Ура да живее чистия въздух!
3
0
 
13
 
! Отговори
Защо? преди 6 години
Защо се прави това нещо? Винаги има нужда да се разбере каква е целта? Нещосе прави с цел за благото на обществото или някаква ПР акция? С какви пари се прави това нещо? Къде ще отиде този пясък после? ще се разхвърля по булеварда за да се нредят паветата ли? Арт и спорт е като Сръбско с царевица или боб със швепс. Баси колко интересно. Някакви дебели чичковци, ще се търкалят в пясъка опитвайки се да преодолеят гравитацията.Ура, народе, ура:))
2
0
 
12
 
! Отговори
sasho преди 6 години
това е за да се замаскира неравното павиране
1
1
 
9
 
! Отговори
НБЙВ преди 6 години
НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАК ГО ХАРЧАТ ТОЯ ПЕСАК ЧЕ МИ ТРЕБЕ ЕДНА КОФА ЗА НУЖНИКА НА КОТКАТА