"Алея на книгата" – пред погледа на Алеко в София

Пътуващото книжно изложение - от днес в центъра на столицата
12 сеп 2017 08:04,
6
"Алея на книгата" – пред погледа на Алеко в София
Снимка: архив "Булфото"

Пътуващото книжното изложение "Алея на книгата" от днес е в София. Инициативата е на Асоциация "Българска книга"  и вече премина през Варна и Пловдив.

Изложението ще спре в центъра на столицата на пешеходната зона на бул. "Витоша" – от паметника на Алеко Константинов до ул. "Гладстон", информира bTV.

В него ще участват над 50 български издателства, като книгите ще са изложени в 18 шатри.

И тази година ще бъде отделен т.нар. Литературен кът, в който ще има представяния на книги, срещи с поети, писатели и преводачи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
четЪЪЪЪЪЪт!?!? преди 6 години
До Анонименкоментираш четени и си написал четЪт???????????
4
0
 
6
 
! Отговори
любо преди 6 години
Биг брадър-120 коментара, 16 снимки. Алея на книгата-статия с 3-изречения, 3 коментара. Към светли бъднини вървим.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В културните държави хората четът на таблети но ние нали сме страшно много напреднали...........Усещам огромна полза от книгите в България! Налице е култура от много висок характер! Има един измъчен 10%-ов насип от наистина интелигентни и образовани българи на които все още смогват някакси да са опорните колони на обществото! Ако и те се спасят какво ли ще стане!
2
0
 
4
 
! Отговори
M8 преди 6 години
И в 19:00, когато Витошка гъмжи от хора, шатрите вече са затворени. Не могат ли да съобразят работното си време с човекопотока? Защото хем си излязъл да се разходиш, хем не можеш да видиш нищо от тези шатри, а трябва само да ги заобикаляш заедно с още една камара народ.
1
3
 
5
 
! Отговори
Плавник преди 6 години
Направиха го на "най-подходящото" място! Браво! След като позволиха на заведенията да завземат 2/3 от площта на "Витошка" сега изпльоскаха и книжното изложение на останалата една трета, за да може центъра да стане както си го обичаме ние българите - задушевно, г*з до г*з, да се блъскаме.