Вижте къде в София няма да има вода на 13 септември

Причината са строително-ремонтни дейности
12 сеп 2017 10:30, Елка Василева
2
Вижте къде в София няма да има вода на 13 септември
Снимка: "Софийска вода"

На 13 септември 2017 г. (сряда), във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на ул. „Монтевидео“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Монтевидео“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Арх. Франк Лойд Райд“, ул. „Маестро Кънев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Народно хоро“ ъгъла с ул. „Иван Радоев“.

На 13 септември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 756, кв. „Горна баня“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. 757 от ул. „Дон“ до ул. „Гръстниче“
по ул. 756 от ул. 757 до ул. 755.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. 757№14.

На 13 септември 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. Боян Каменов", жк. „Студентски град“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Росарио“, ул. „Проф. Георги Брадистилов“, ул. „Проф. Боян Каменов“, ул. „Никола Габровски“, бул. „Доктор Г.М.Димитров“, бул. „Свети Климент Охридски“, ул. „8-ми декември“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Иван Багрянов“ ъгъла с ул. „Проф. Харалампи Попйорданов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Никой не те кара да четеш новини за София.А това ежедневно уведомяване на Софийска вода е много важно за столичани.
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво ни интересува, само София ли е най-важна от всички градове