Кои квартали на София ще са без вода в четвъртък

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
13 сеп 2017 12:00, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода в четвъртък
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, 14 септември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Проф. Арх. Станчо Белковски", жк. „Младост“ I, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бл. 95, бл. 96, бл. 96А, бл. 99Б, бл. 99. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури водоноска ред бл. 99Б.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Асен Йорданов", жк. "Дружба" I се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи по бул. "Христофор Колумб" - от ул. 5041 до бул. „Асен Йорданов“, по бул. „Асен Йорданов“ - от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Кап. Димитър Списаревски“, по ул. „Кап. Димитър Списаревски“ - от бул. „Асен Йорданов“ до ул. 5042-ра. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 89.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Нарцис“, кв. "Гниляне“ в гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в кв. "Гниляне“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Христо Ботев“ и ъгъла с ул. „Смолниче“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Банат", кв. „Хладилника", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Банат“ - от ул. „Кишинев“ до ул. „Христо Ценов“ и ул. „Христо Ценов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Христо Ценов“ и ъгъла с ул. „Банат“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари