Борисов в нета: Щастлив съм, че столицата се развива!

Кметът Фандъкова: София я пазим и променяме заедно!
Обновена: 17 сеп 2017 15:50 | 17 сеп 2017 15:50, Анисия Иванова
86
Борисов в нета: Щастлив съм, че столицата се развива!
Архив: Булфото

Премиерът Бойко Борисов честити днешния православен празник, както и празникът на София.

В личния си профил във Facebook той написа: "Православната църква почита Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и тяхната майка София. Честит празник на всички именици. Бъдете живи и здрави. Днес е и Денят на София, щастлив съм, че столицата ни продължава да се развива успешно".

Днес по повод тържествата в града пред църквата "Св. София" имаше водосвет, отслужен от патриарх Неофит, и церемония по издигането на знамето на София. 

"София е древен град, но е град с млад дух, с много енергия и с много сила. И това са силата и енергията на неговите хора, на всеки от вас. Защото София я пазим и променяме заедно", каза в приветствието си към столичани кметът Йорданка Фандъкова.

София предизвиква с възможностите, които и създава, и дава, каза тя и допълни, че градът е общност и няма нито пътища, нито домове без хора. В този ден искам да благодаря на усилията на всеки един от вас - за усилието да пазим, за желанието да правим, за хъса да искаме, каза тя.

По-рано днес на тържествена сесия на Столичния общински съвет бяха обявени почетните граждани на София и бяха връчени почетният знак на Столичната община и значката на София.

От 18.30 ч. в Народния театър "Иван Вазов" ще се състои церемонията за връчване на наградите на Столичната община за ярки постижения в областта на културата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се сърдите, от кмет на София стана мин. председател на София. Но София не е България и е крайно време да се разбере.
38
6
 
43
 
! Отговори
Лиза преди 6 години
Как няма да си щастлив? Окрадохте я и я презастроихте цялата с твоята даскалица. Прилича на ориенталски град.
37
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Претоварването с хора и коли на няколко града показва, че ни управляват безхаберни илитерати, полуграмотни, лакоми, лъжливи, страшно крадливи, впили се в местата си защото смучат от далаверите. И непрекъснато се измислят начини да се събират пари, под всякакво благовидни форми. Колко от тези пари отиват за инфраструктурите, никой не знае. А колко се краде, до 80% от държ.поръчка. Картофка построи на мъжа си клиника за 30 милиона!! Два блока в Малинова долина. Строи още. Контрол няма, наш човек.
36
6
 
34
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
ПРОСТАЩИНА И ДЕМАГОГИЯ!!!!! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!!!
35
6
 
41
 
! Отговори
Божее, преди 6 години
И днес не минахме без тоя лицемер. Толкова много лъже,че започна да си вярва. София е хаос ,мръсотия,шум и безредие по герберски.
34
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софиянец съм но искрено искам хората живеещи в малките и средните градове да живеят дори и по-добре от София. По-добре означава относително но не миже една държава да е добре когато се развиват 5-6 града. Например в Англия, излизаш от Лондон и става по-красиво и уютно, по-зелено и свежо. Старите хора там са с едно червени бузки и ясни очи, видимо добре. А у нас, разруха, прахоляк, мигания, коньове и каруци, чалга и пиянство. С чного малки изключения. Алчността на Суджук ефенди уби България.
33
3
 
41
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Красива държава с корумпирани политици няма бъдеще. Същото е когато на красива кола се качи да я управлява магаре, то ще катастрофира. КТБ не я фалираха случайни хора. Докато не се напълнят затворите с корумпираните политици, България никога няма да се оправи. Не трябва да имат имунитет тези еничари.
32
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трето поколение съм в центъра на София. По разорана и по грозни ремонти не съм виждал през целият си съзнателен 50 годишен живот! Нито веднъж не видях през тези 28 години да се измие улица или булевард което през 70-те и 80-те години се правеше всяка нощ през цялото лято! Никъде където беше разкопано след това не беше закърпено качествено. Паветата по Дондуков са огромен срам за цяла София с това некадърно подреждане! Какво си мислят селянжърите че нещо вършат? Не само загрозяват столицата ни!
31
2
 
23
 
! Отговори
гост преди 6 години
София трудно ще се развива докато политиците ограбват държавата и те се развиват без да бъдат осъдени. Заради престъпността, корупцията и реанимацията на здравната реформа, мястото на еничарите не е в Парламента а в затвора.
30
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1977г. един партизанин /ама от истинските/ ми каза,че на 9.9.1944г. са били големи оптимисти, но че София ще се разрасне до началото на кв.Младост-2- това и в най-смелите им мечти не е било. Днес по неофициални данни от НСИ, заедно с приходящите София е 3,5 милиона. Тя изсмуква паритуе и хората на цялата страна, а това няма как да не й се върне тъпкано.
29
3
 
26
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Борисов в нета: Щастлив съм, че столицата се развива!--------А, държавата наречена България ???????
28
4
 
25
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
За да се развива София, трябва освен в центъра и в периферията да се слагат автобусни спирки, тротоарни плочки да се подменят, асфалта като се полага да не е 2см. а 12см. Много милионери сигурно има от кражба на асфалт. Има блокове и сгради недовършени от 30 години. С не качественото саниране ограбвате държавата. Заради престъпленията и корупцията няма да ни приемат в шенген.
27
4
 
27
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Толкова точно и интелигентно сте го написали, дано четат повечето тук и осмислят, каква вреда ни е нанесъл, нанася и ще нанася това недоразумение от село Банкя. И винаги съм се чудил на тези които го хвалят, на тези които не са принудени от шефове, собственици и политици за дребните си заплати и жалко местенце да му целуват шлифера. Така както той унижава Българския народ, друг досега не го е правил.
26
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямало домове без хора в София?! Фъндъкова не е в ред, за да каже такова нещо... В нашия блок има 5 празни апартамента, измряха възрастните, младите са по чужбина. Погледнете вечерно време по блоковете - тъмните прозорци са повече от осветените.
25
2
 
33
 
! Отговори
СТАР СОФИЯНЕЦ преди 6 години
"София се развива" = Рушат се: Дом на Райна Княгиня, Нотариат при "Попа", Банята Овча купел, Унищожаване на безброй зелени площи и още стотици примери.
24
2
 
21
 
! Отговори
раз минафка преди 6 години
Аз съм *** и вие сте простиКато го каже,мед ми капе на сърцето.Само че продължението Аз съм заможен и вие сте възможни...не му се получава.
23
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тъпия професор кипи усилен труд за източването на милиони и запълнят една дупка която струва по документи 100 000 лв така беше и с тунелите ечемишка 109 лампи за 390 000 лв и това е навсякъде източване.
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мога да препоръчм на булгарпланктона да се преклони пред своето генетично призведение,Борисов!Обгрижвайте го,пазете си го и си го преизбирайте - той е вашето най-цялостно отражение!В "модерната" ни история,историята след Освобождението,или Присъствието(което приехте безропотно),след Т.Живков Стадото не е било управлявано от никой друг,толкова присъщ на него,от Борисов!Той,това сте всички вие,95% от населяващите двукраки млекопитаещи,територията,с временното(вече) име,България!Честито виГо
21
37
 
8
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Не само София. Навсякъде в страната кипи усилен труд по европейското развитите на страната. Хората имат пари и работа.Благодарение на мъдрото управление на Генерал Борисов страната е в подем.
20
5
 
38
 
! Отговори
Опа преди 6 години
Столицата може и да се развива, а градовете и селата на България тънат в безперспективност. Министър-председателя ръководи цялата държава не 1-2 града. Това неговото е безхаберие.