Борисов в нета: Щастлив съм, че столицата се развива!

Кметът Фандъкова: София я пазим и променяме заедно!
Обновена: 17 сеп 2017 15:50 | 17 сеп 2017 15:50, Анисия Иванова
86
Борисов в нета: Щастлив съм, че столицата се развива!
Архив: Булфото

Премиерът Бойко Борисов честити днешния православен празник, както и празникът на София.

В личния си профил във Facebook той написа: "Православната църква почита Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и тяхната майка София. Честит празник на всички именици. Бъдете живи и здрави. Днес е и Денят на София, щастлив съм, че столицата ни продължава да се развива успешно".

Днес по повод тържествата в града пред църквата "Св. София" имаше водосвет, отслужен от патриарх Неофит, и церемония по издигането на знамето на София. 

"София е древен град, но е град с млад дух, с много енергия и с много сила. И това са силата и енергията на неговите хора, на всеки от вас. Защото София я пазим и променяме заедно", каза в приветствието си към столичани кметът Йорданка Фандъкова.

София предизвиква с възможностите, които и създава, и дава, каза тя и допълни, че градът е общност и няма нито пътища, нито домове без хора. В този ден искам да благодаря на усилията на всеки един от вас - за усилието да пазим, за желанието да правим, за хъса да искаме, каза тя.

По-рано днес на тържествена сесия на Столичния общински съвет бяха обявени почетните граждани на София и бяха връчени почетният знак на Столичната община и значката на София.

От 18.30 ч. в Народния театър "Иван Вазов" ще се състои церемонията за връчване на наградите на Столичната община за ярки постижения в областта на културата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kolko nix se radvala ako Borisov cheteshe komentari moje bi shteshe da se zasrami Gospod vijda Amin
78
1
 
3
 
! Отговори
Rе 81 преди 6 години
За теб като типичен български новодомец в София, може и да се развива.За нас 2-3 - 5 поколение софиянци, пропада.Пък вече имаме опит и от други държави. София е клоака - развитието на един град не зависи от небостъргачи, а от зелени площи, болници, спортни комплекси, паркинги, фонтани. Затова и в USА - най-скъпите имоти са до паркове, не пиша за извънградските.Освен ако не си дошъл от дълбоката провинция - Пазарджик, Перник, и сеа по-дълбоко от Искъра нема!Софиянци масово избягаха от С-я.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЪАйде сега изброй и позитивните неща. Столицата се развива и това е факт. Развий се и ти, като не гледаш само лошото, като типичен ***.
76
3
 
11
 
! Отговори
Ъ преди 6 години
Плъховете и *** по улиците? Трошките паркирали на тротоара? Клошарите разхвърлящи ***. Фекалиите на кучетата. Улиците не се мият всеки ден. Липсата на мостове. Лудите по улиците. Липсата на зоополиция. Миризмата от шахтите. Спуканите тръби на ВИК - плащаме 60% загуби. Корумпираните архитекти на общините. Архитектите на Красно село - превърнали квартала в кръчми и болници с денонощни режими на работа. Липсата на денонощен стоматологичен кабинет. Липса на държавна педиатрия - голяма!
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова му е акъла на човека!
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов.....Ти министър председател на София ли си ,или на България.....Смешно и некомпетентно изказване...,,Защо не потърси отговорност на крадливите кметове (Хасково,Пазарджик,Пловдив ....т.н.)Или тебе те интересува само София...,,(радвай се ,че имаш позитивен и компетентен кмет в София,иначе и тук ще е като в цяла България...,
73
1
 
10
 
! Отговори
До 76 преди 6 години
И на 231 място от целия свят
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София е най лошият град за живеене в ЕС и е на последно 116 място от страните в ЕС
71
2
 
12
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
70
4
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Бойко бегай на некъде оти дългия иде вече нема да има суджук за тебе ша мааш филийки с мас!
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониментия чоплят семки по тротоара а иначе като отидеш у тях - няма да пипнеш нищо !
68
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен : че София не е България ? А защо тогава цяла България е в София ?
67
1
 
18
 
! Отговори
Рик преди 6 години
За сметка на България . Развива се . А и колко да се развива - колкото руло тоалетна хартия . Че и повече се развива даже .
66
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко и Фандъкова ако са софиянци, то ние от провинцията сме американски космонавти, от комунистическо време в големите български градове се е настанила комунистическата селяния и дава акъл как да се управлява държавата
65
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винету е много пpocт човек. Още не е разбрал, че София не е България.
64
4
 
15
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Нека се развива, дреме ми. Фатката е ние дето не се развиваме да направим така, че Ердоган да ни забележи и припознае като територия. Само тогава и за нас ще има слънце и хляб.p.s. Онзи ден (15.09) в Люлин бяха се събрали баш софиянци - стадо биволици. Абе в този град всичко има..."Добре, че додах, че да видя свят" пееха Румънеца и Енчев. "Голям град, голяма простотия...","Голям град, пълно със ***..., софиянци ще са моите внуци"
63
8
 
18
 
! Отговори
Ужасен преди 6 години
Маслоу вероятно се върти в гроба като вретено. Създаде "пирамида на потребностите", но бе опроверган от български пенсионерки, които въпреки глада, пишеха оди от рода на "О, достополепни генерале". Не мисля, не намирам довод българското племе да има право на съществуване. Съжалявам. Болно ми е, но наистина нямам аргументи за да съществуваме като нация.
62
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре ще е освен да пише в нета г-н Борисов да чете и какво пишат хората в нета.
61
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.....ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ В ЧИСТ ВИД....А ЗЛАТОТО НА БГ СЕ ИЗНАСЯ ЗА 0.1 КОМИСИОННА......КОЛОНИЯ = 'ДЕМОКРАЦИЯ'....
60
4
 
39
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Тотална леш в провинцията. Не знам дали вярвате, но шивачки са преведени по 12 часа, 7 дена в седмицата за 450 лева заплата. Инженери се наемат като общи работници по строежи за 20 лева надник дневно. Оскотяването е невиждано!