Кои квартали на София ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонти
Обновена: 18 сеп 2017 16:39 | 18 сеп 2017 16:38, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 19 септември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Делийска воденица", жк. "Дружба" 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на ул. "Обиколна“, бул. "Копенхаген“, бул. "Проф. Цветан Лазаров“; по бул. „Цариградско шосе“ - от ул. „Павел Красов" до бул. „Цариградско шосе“ №453, вилна зона "Врана-Лозен Триъгълника“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Обиколна“ - пред магазин „Практикер“; вилна зона „Врана – Лозен Триъгълника“ – ул. „Висо“ №16.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 346, жк. "Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бл. 343, бл. 344, бл. 345, бл. 346, бл. 347, бл. 348, бл. 387, бл. 388. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред магазин "Дар“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "София", кв. "Изгрев“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. "София“ - от ул. "Васил Петлешков“ до края на улицата и ул. "Чавдарица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "София“ и ъгъла с ул. "Чавдарица“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Байкал", кв. "Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи по ул. „Севастократор Калоян“ - от ул. „Десислава“ до пл. „Сборище“, ул. „Три кладенци“, по ул. „Байкал“ - от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Три кладенци“, по ул. „Белите брези“ - от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска ул. „Три кладенци“ и ъгъла с ул. „Байкал“.

Във връзка с направа на временна връзка в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района н с. Мърчаево. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.

Поради монтаж на спирателен кран на ул. "Железопътна", кв. „Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. „Железопътна“ - от ул. "Русалка“ до ул. „Димитър Гущанов“, по ул. "Тангра“ - от ул. „Железопътна“ до ул. "Царево“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Железопътна“ и ъгъла с ул. „Тангра“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чемшир“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Лешникова гора“ - от ул. „Мавровец“ до ул. „Нарцис“, ул. "Голи връх“ и ул. „Чемшир“ от №31 до №37. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Голи връх“ и ъгъла с ул. „Лешникова гора“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 12, кв. "Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. 12 - от ул. 7 до ул. 8. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 12 и ъгъла с ул. 7.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари