Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с превключване на нов уличен водопровод на ул. "Монтевидео", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Монтевидео", ул. "Букет", ул. "Народен герой", ул. "Арх. Франк Лойд Райд", ул. "Народно хоро", ул. "Иван Радоев", ул. "Маестро Кънев", по ул. "Монтевидео", от ул. "Маестро Кънев" до блок 501, ул. "761", ул. "Акад.Константин Пешев", ул. "д-р Васил Караконовски", ул. "671".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Монтевидео", ъгъла с ул. "Акад. Константин Пушев", ул. "Народно хоро", ъгъла с ул. "Иван Радоев".

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 515, кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
кв. "Христо Ботев".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 511, ъгъла с ул. 514.

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Васил Левски", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
бул. "Васил Левски", ул. "Граф Игнатиев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Проф. Никола Михайлов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Васил Левски", ъгъла с ул. "Проф. Никола Михайлов".

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с извършване на ремонтни дейности до ПСПВ Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на с. Кокаляне - карето между ул. "Самоковско шосе", ул. "Искър", ул. "Валозите", ул. "Тополите", ул. "Васил Левски" и ул. "Йованец", с. Панчарево – карето между ул. "Самоковско шосе", ул. "Йованец", ул. "Курията", ул. "Беликата", ул."Бор", ул. "Ловджийска чешма" и ул. "Риляник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски в с. Кокаляне – ул. "Димитър Благоев", ъгъла с ул. "Васил Левски", с. Панчарево - на площада, ул. "Елин Пелин", ъгъла с ул. "Васил Левски".

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Восъче", местност "Толева махала", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
кв. "Толева махала".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Звезден жасмин", ъгъла с ул. "Майски сняг".

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Музейна", кв. "Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
ул. "Музейна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Музейна".

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Гено Киров", кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Гено Киров", от ул. "Съзнание" до ул. "Кирил Пърличев", ул. "Копринарска", от ул. "Гено Киров" до ул. "Мелодия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Копринарска", ъгъла с ул. "Гено Киров".

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. "Йеромонах Гаврил Лесновски", вилна зона "Симеоново-север", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Йеромонах Гаврил Лесновски" №1, №3, №5, ул. 45, от №5 до №24.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Йеромонах Гаврил Лесновски" №5.

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Иван Андонов", кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Иван Андонов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Иван Андонов" №6.

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Елин Пелин", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
бул. "Елин Пелин", от ул. "Ленището" до ул. "Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Елин Пелин", ъгъла с ул. "Шуманец".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари