Следпразнично: Поне 60 000 коли се прибират в София днес

Трафикът засега не е интензивен, задръстванията – след 18 ч.
Обновена: 24 сеп 2017 17:22 | 24 сеп 2017 17:21,
19
Следпразнично: Поне 60 000 коли се прибират в София днес
Снимка: Булфото, архив

Очакваме доста автомобили да влязат в столицата – около 50 000-60 000 най-малко.

Това заяви началникът на отдел "Пътна полиция"към Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Тенчо Тенев във връзка със засиления трафик заради поредицата от почивни дни пред агенция Фокус.

"Засега трафикът не е много интензивен, но може би в следващите няколко часа ще се завиши. В момента движението е нормално на всички входове на София. Твърде вероятно е след 18.00 часа да има по-сериозно движение на автомобили", коментира комисар Тенев.

По думите му на всички входни артерии има полицейски екипи, които, ако се наложи, ще регулират движението или ще подават сигнали и ще изключат светофарните уредби.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: празницитрафикСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
10 преди 6 години
Съгласен с 10! Преди 10 г. София беше много по-спокойно и привлекателно място, но селяндурщината е нужна на властта! Иначе - нищо против хората от страната, дошли в столицата - част от тях формират интелектуалния, бизнес-, артистичен и друг елит на нацията. Но другата част носят със себе си навиците - чалга, разходки по анцуг, "брат", провинциални "майки" с колички по кафетата, засмукали цигарите и др.
17
4
 
13
 
! Отговори
Qwerty преди 6 години
Живеете в олюпени панелки на по 10 етажа, нямате къде да паркирате, пред блока газите кал и вода, в тузарските ви села няма канализация и асфалт, дишате най-мръсния въздух в ЕС, висите по 2 часа на ден в задръстване, говорите на диалект. И въпреки всичко се гордеете, че сте столичани. Интелигентен човек по-скоро би се срамувал.
16
2
 
1
 
! Отговори
Киров преди 6 години
До Анонимен Като не си в час не пиши глупости! Има си адресна регистрация и ако собственик с нотариален акт не декларира съгласие неможеш да се регистририраш!
15
5
 
6
 
! Отговори
Киров преди 6 години
Ако не са тия "***" няма кой да ви изтрие насраните софийски *** нещастни лентяи и пияници! Съсипахте цяла България, а сега да сме се прибирали! Ако имаше работа никой нямаше и да се сеща къде е шоплука на карта!
14
2
 
9
 
! Отговори
Зуйо преди 6 години
Идеееем...пали скарата и пущай сръбйете! Удрииии!
13
7
 
5
 
! Отговори
МухиСлон преди 6 години
За какво са ви бели селяни къде е по добре арабски и африкански гастербайтери да им ла пате суджука мазни ко *** лен ца шопски прай дове ......
12
8
 
7
 
! Отговори
Внимание преди 6 години
Внимавайте как карате да не изпочупи те бурканите със зимнината,че няма какво да ручате зимъска,когато сняг забръска!
11
6
 
6
 
! Отговори
За какво ни е КАТ? преди 6 години
Цитат: По думите му на всички входни артерии има полицейски екипи, които, ако се наложи, ще регулират движението или ще подават сигнали и ще изключат светофарните уредбиЕто какво правел КАТ - ако се наложело юе изключат светофарите, за да създадат още по-голя хаос. КАТ да регулира движението - това да го видя, няма да го повярвам. Щели сигнали да подават, какви сигнали, какви 5 лева, те освен едни специфични миризливи звукови сигнали изотзад, друго не знаят.
10
10
 
20
 
! Отговори
88 преди 6 години
СофЯнци винаги са и ще останат вечно неблагодарни ! Ако не е половин България да ви слугува, ще пасете оФцИ ,както прадядовците ви ! Бъдете благодарни на хората, осигуряващи ви високия стандарт .
9
2
 
10
 
! Отговори
sperko преди 6 години
Как ме забавляват коментарите тук...
8
6
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Пак са те обгазили от Гюргеро, русИ, ти къде сА изказа е, да не сА взе за гражданИн случайнУ? Пийни малко вУдЪ дА сЪ УспукУиш.
7
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече няма ли някоя верижна катастрофа по Тракия/Хемус, това е коронният номер на селджърите от дълбокия прованс, не могат права лента да държат нeкадърниците, царе са на ътните инциденти!
6
6
 
17
 
! Отговори
Русенец преди 6 години
Селяните се прибират в СЕЛО София!
5
20
 
5
 
! Отговори
Инж Кръстев запла 7к преди 6 години
Вън провинциалните скакалци от китна София, сбирината от продавачи, зидаро-мазачи, келнери и телефонисти в кол центровете се завърна, за да 0серсе наново града, да го напълни с разпадащите се бангии на 4 колела и да мърси въздуха. Не сте желани тук, н3кадърници, само цапате и грозите, нямате място в Града, марш обратно в кирпичените паланки, от които сте изпълзяли! Всичко, което изкарва под 1200 лева чисто на месец, да се експортира в конски вагони със забрана да посещава Столицата София!
4
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото шопарът като дойде на морето и Балкана не си хвърля *** по земята... 95% нека да са, значи 5% са останалите, които може би са софиянци. Т.е. умрели сте без другите 95 сто на сто! Да видим кой ще ви плаща наемите, кой ще се вози на метрото, кой ще ви работи денонощно. За две седмици ще фалирате. Селяните все някак ще преживяват на селото си, но вие сте жив зян, като останете 300 хил. души.
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
95% от тези "завръщащи се" са крайно прости и невъзпитани. Но никой не може да ги мръдне от столицата. Няма вече Домова книга, няма вече Софийско жителство. Не знаеш кой селянин, а може и престъпник да живее във входа ти.И това го направи оная ска-пана комплексирана провинциална жаба Зельо Зелев от шуменското селце Веселиново.Да може и той да се изживява като Софиянец.
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добро дошли скъпи съселяни.
1
13
 
32
 
! Отговори
Махайте се преди 6 години
Чесъни, не може да се диша от вас! Писна ми от старите ви изпърдяни дизелови голфове, буркани с лютеница, мекане, наглост и безочие. Пред кооперацията се напълни с Е, КН, А, ТХ, У и пр.незнайни регистрации, обикаляш като като луд да паркираш. Нагли сте, прости, хвърляте фасове навсякъде! Не ви щем, отивайте си!