Поредната тапа: Почва ремонтът на Владая

АПИ препоръчва да се минава по заобиколен маршрут
25 сеп 2017 09:00, Боряна Павлова
5
Поредната тапа: Почва ремонтът на Владая
Снимка: архив Булфото

От днес започва ремонтът на Източната тангента на София. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Ще се ремонтира участъкът от АМ "Тракия" до Северната скоростна тангента.

От 26 септември, вторник, ще започне поетапен ремонт на участъка от път I-1 (Е-79) София - Перник, през Владая. Ремонтът ще започне от отсечката между "Черния кос" и КПП "Владая". Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник.

Още по темата

За улеснение на трафика по време на строителните дейности, безопасното и безконфликтно пътуване, АПИ препоръчва на шофьорите да използват автомагистрала "Люлин" и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.

Ремонтните работи се предприемат за повишаване безопасността на движение през зимните месеци. От пътноподдържащите дружества ще се изисква да работят с пълна мобилизация, за да може предвидените дейности да завършат в максимално кратък срок.

Шофьорите ще бъдат уведомявани своевременно за всеки етап от извършваните строителни работи и временната организация на движение.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.