Поредната тапа: Почва ремонтът на Владая

АПИ препоръчва да се минава по заобиколен маршрут
25 сеп 2017 09:00,
5
Поредната тапа: Почва ремонтът на Владая
Снимка: архив Булфото

От днес започва ремонтът на Източната тангента на София. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Ще се ремонтира участъкът от АМ "Тракия" до Северната скоростна тангента.

От 26 септември, вторник, ще започне поетапен ремонт на участъка от път I-1 (Е-79) София - Перник, през Владая. Ремонтът ще започне от отсечката между "Черния кос" и КПП "Владая". Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник.

Още по темата

За улеснение на трафика по време на строителните дейности, безопасното и безконфликтно пътуване, АПИ препоръчва на шофьорите да използват автомагистрала "Люлин" и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.

Ремонтните работи се предприемат за повишаване безопасността на движение през зимните месеци. От пътноподдържащите дружества ще се изисква да работят с пълна мобилизация, за да може предвидените дейности да завършат в максимално кратък срок.

Шофьорите ще бъдат уведомявани своевременно за всеки етап от извършваните строителни работи и временната организация на движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя път е вече напълно излишен, нали има магистрала Люлин! За какво ще се харчат пари за Глупости там???
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Източната тангента още не е построена, бе не много умници! Тя ще бъде от сст до колелото на четвърти километър на цариградско!!! А сега се ремонтира Източната Дъга на околовръстното!!!!! Аман ей!
3
3
 
3
 
! Отговори
don преди 6 години
Направете ремонт от караулката до разширението за драгичево и ли по точни до бензиностанцията.само това ако бе направено само около 2 км.автомагистрала Люлин е безмисленаТова и сега е най натовареното трасе към София с отсечка 2 км. се решава проблема между Перник и София.но целта на столична община е само да се освояват едни средства.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно този участък е може би най-добрия като настилка, всичко останало преди и след него е леш и е за основен ремонт. Да не говорим, че между колелото на петицата в Княжево и Черния кос десните ленти и от двете платна не стават въобще за каране от бабуни и пропадания.. *** работа
1
1
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Проблема на прохода Владая не е от черния кос до караулката, а от караулката до разширението над Драгичево. И никъде не пише дали този участък ще бъде ремонтиран или само до разклона за Владая ?