4 хил. стикера за паркиране в София изтичат скоро

ЦГМ съветва столичани: Не чакайте последния срок!
6
4 хил. стикера за паркиране в София изтичат скоро
Снимка: архив, БулФото

Валидността на около 4000 винетни стикера в платените зони за паркиране в София изтича през октомври, припомнят от Центъра за градска мобилност.

Срокът за разглеждане на документите е 14 дни, въпреки че служителите на дружеството издават разрешенията далеч преди крайния срок. До този момент около 2600 души веча са подали заявления.

Експертите на ЦГМ съветват всички, които искат да получат достъп до тази услуга, да не чакат последните дни.

Работят 4 офиса за подаване на документи – на бул. "Будапеща" 17, на "Възраждане" 1 и в метростанциите "Европейски съюз" и "НДК". Заявка за издаването на винетен стикер може да да стане и он лайн на адрес www.sofiatraffic.bg.

На същите адреси се приемат документите на живеещите в присъединените части на зелената зона в районите "Средец" и "Лозенец", която започва да действа от 1 октомври 2017 г.

Гражданите, които живеят в зоните за платено паркиране и искат да ползват правото да паркират със стикер, но не са променили своята адресна регистрация, могат да подадат документи и да получат възможност да спират в рамките на месец. След промяната на личните си документи те ще вземат и годишния стикер.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
ако можех щях да ти сложа и + и -. За първа част от коментара не си прав/а. Всеки има право да се предвижва свободно от до където си поиска. За втората част пуснете оплаване до общината и до инспектората.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А талони за обещаните до 15 мин безплатно паркиране пред и около училща и ДГ намиращи се в зоните кога?
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синя и зелена зона трябва да са денонощни,7 дни в седмицата,иначе ефекта им не е голям.Живея в центъра,в зона с много училища,елате да видите какво става в събота и неделя от посещаващи разни курсове в училищата.От коли не можеш да се разминеш.Ама иначе деца от района не могат да влязат и да спортуват в дворовете им-охраната ги гони.Значи те си правят печалби причинявайки неудобства на живущите в района,а детето ми даже баскетбол не може да поиграе там.Ами аз пък не искам техните посетители
3
2
 
5
 
! Отговори
Кореняк софиянец преди 6 години
Така е мафията ни ограбва ,тя докара селяните , икономически ни ограбва
2
4
 
4
 
! Отговори
Gun преди 6 години
Имам имот и адресна регистрация в зелена зона но нямам личен автомобил това ме лишава от стикер за паркиране. Не е ли дискриминация спрямо мен?
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията сега ни граби и със стикери.