Убийство на пешеходна пътека: Кола помете жена в София

Трагедията се е разиграла малко преди 7 часа сутринта
Обновена: 28 сеп 2017 10:45 | 28 сеп 2017 10:43,
31
Убийство на пешеходна пътека: Кола помете жена в София
Снимка: архив Булфото

Кола помете и уби жена на пешеходна пътека в София.

Трагедията стана на кръстовището на бул. "Никола Вапцарова" и ул. "Атанас Дуков".

Загиналата жена е на 67 години.

Инцидентът е станал в 6:55 часа, съобщиха от столичната полиция, цитирани от "24 часа".

Според информацията до момента жената е починала на път за болницата.

Шофьорът на колата е на 43 години. Той е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.

На мястото се извършва оглед, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Ужасия преди 6 години
Коментирайте каквото щете, но сутринта минах сигурно към 7:10 покрай мястото на трагедията и ми се сви душата рано сутринта като видях жената просната на булеварда. Имаше две спрели коли на средата на булеварда и шофьорите се суетяха около жената, която лежеше неподвижно. Още тогава си помислих, че е починала ня място. И всичкото това сигурно става на 200м от болница Токуда, беше още тъмно, а и тя беше в тъмни дрехи и тоя светофар е много кофти и превключването му за пешеходците промениха скоро.
25
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 6 години
На това кръстовище има светофар. Жената на червено или зелено ли е пресичала, светофара работел ли е, колата с каква скорост се е движела, ... Като разберем фактите може и да коментираме. Обобщенията за всички шофьори или пешеходци са формена глупoст, но за съжаление коментариите преди мен масово са такива.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека пръст на жената. Случай от вчера, вечер 18.30 ч., вали, жена на видима възраст 40 годи скочи да пресича без да си вдигне главата и да се огледа, на място без пешеходна пътека, беше се завила с шал, качулка и носеше чадър който й опираше в главата, нито вижда, нито чува какво се случва около нея. Хвърли се пред колона от коли. Добре че караха бавно заради дъжда и спряха навреме, а тя не реагира и не разбра какво можеше да стане. Така, че е прав колегата да пита в такива ситуации кой е винове
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво става когато пешеходеца минава на червено без да се огледа?! То е ясно че шофьора е виновен винаги но какво тогава?
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема си е в нас самите. Караме като луди, пресичаме без да се оглеждаме, нямаме пътища, маркировки, закони които да се спазват, всеки може да се отърве от затвора с малко връзки. Не са виновни депутати, премиери и президенти. Те са част от Българския народ, ние си ги избираме, ние си ги бутаме, седим и си пишем тук, кой трябва да бъде убит с камъни, линчуван и какво ли още не. Смешно е как убиват жена на улицата и всички в един глас "тиквата е виновна"... Смешни сме ...
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално би било да има легнали полицаи 15-20 метра преди пешеходните пътеки за да се намали скоростта и да се предупредят разсеяните водачи, но уви у нас отбиват номера правейки легнал полицай и пешеходна пътека в едно.
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с какво помага легналият полицай? тръгвам да пресичам и идва засилена кола, не я знаеш, ще намали или смята да лети - за справка, рядко служебна кола намаля преди тези.Накрая човека реши да спре с 2-те предни гуми качени и ме гледа криво че искам да пресичам и го чакам... Ама то защото не се разхождам с паве в ръцете, статистиката сочи че тогава шофьорите са по-любезни.
19
1
 
12
 
! Отговори
МайМуната преди 6 години
Джигитите трябва да се хващат и застрелват на място.
18
2
 
6
 
! Отговори
Надето преди 6 години
До СисиЕй мечти....Да ги качат оковани на някой самолет и да ги оставят в африканската пустош,за да послужат за храна на пигмеите.
17
1
 
16
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Продължение:Видими резултати налице:1. Повече загинали и тежко ранени2. Отново над 700 с тенденция нагоре.3. Пътната мрежа е в по-добро състояние4. има по-малко хора в българияХората отново карат като гламави. Пресичаш на пешеходна от едната страна спира шофьора, от другата не или някои нагледци изпреварват спрелия "балък".
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За това трябва на всяка пешеходна пътека да се слага легнал полицай, висок 2 педи, който да го боядисват в искрящо жълто. А най добре един легнал полицай на 10 метра преди пътеката и един пак на пътеката.
15
3
 
17
 
! Отговори
Сиси преди 6 години
Има само един лек за тези шофьори-бой с камъни,докато не спрат да се движат.
14
2
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
От 10 години съм навън и до преди 5 години забелязвах много добри наченки за усмиряване на водачите на автомобили в България- цифрите говореха сами по себе си - под 1000 загинали и тенденция стремглаво надолу към 500 годишно. ЗаМислех си че ако продължава така тази тенденция, ще достигнем едно средноевропейско ниво, но уви. С няколко грандиозни мерки на цар Тиква- липса на полицейско присъствие, вдигане на максималната скорост по магистралите в противовес с европейските практики на 140....
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо журналистите не напишат имената на убиеца?Да не би да е от "нашите" хора?
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай, карай на червено - направи за мене нещо откачено!Помните ли?Това избрахте - това ще жънете!Простотия, чалга, агресия, арогантност...безхаберие!
11
11
 
1
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Доколкото разбирам, журналистите синхронно тиражират лъжата, че има убийство на пешеходна пътека. Най-малкото може да е самоубийство, а може и да не е свързано с пътеката.
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този булевард, точно в този участък стана ужасно място за преминаване в последната година. Отвориха училище, всички спират на булеварда и изкачат от колите, вихри се едно строителство винаги има кранове, камиони и една лента е затворина, да не коментираме спрелите на двойно тройно паркиране уж за малко.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С жипката аз съм цар на пътя!
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това половината ми сънародници сте луди за връзване ...
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A ZASHTO PREMINAVA PO PESHEHODNA PATEKA,A NE PRELITA NAD NEYA.