Слагат знаци, подменят стикери – за новото платено паркиране

От 1 октомври зоните в София са с ново работно време
13
Слагат знаци, подменят стикери – за новото платено паркиране
Снимка: архив, БулФото

От 1 октомври 2017 г. (неделя) зоните за платено паркиране в София са с ново работно време - от 8:30 ч до 19:30 часа.

Още по темата

В съботните дни "Синя" зона ще работи до 18:00 часа, а не както досега - до 14:00 часа.

От същата дата, 1 октомври, влиза в сила разширението на "Зелена" зона в районите "Средец" и "Лозенец", съобщават от Центъра за градска мобилност.

Маркировката е поставена, а този уикенд екипите на ЦГМ ще проверят всяка улица за поставени знаци и ще подменят стикерите за работното време на зоните за платено паркиране.

Ще работят и три пункта за издаване на винетни стикери - на метростанциите Европейски съюз и НДК и на ул. "Будапеща" 17 от 7:00 до 17:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: платено паркиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Ред на Крива Река преди 6 години
Браво! Нова година и Крива река, че ми писна от таратайки без катализатори!В цял свят паркирането е ПРИВИЛЕГИЯ, а не право.Да ползваш нещо и да не плащаш е национален спорт.Сбогом Андрешковци!!!То не бяха градинки, то не бяха тротоари, то не беше на пешеходни пътеки...То не е по две редици на завой!Само където не паркирате в ке*нефите ни...
9
0
 
1
 
! Отговори
още един недоволен преди 6 години
В Лозенец местата за платено паркиране са два пъти по-малко от автомобилите, за които са издадени разрешителни и стикери. В тесните улички колчетата по тротоарите са монтирани в средата, за да възпрепятстват детски и инвалидни колички. Пълно безумие.
8
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тея кога ще поискат и такса за частните гаражи!?
7
1
 
7
 
! Отговори
Брат Вурст преди 6 години
По-здрави на всички гласували за Фандъкова.
6
5
 
11
 
! Отговори
Уууу, преди 6 години
Нека ви е. Аз при бай Тошо/ царство му небесно/ си построих малка къща с гараж. Не плащам луди пари за паркинг. Имам си дворче и си хапвам домашни плодове и зеленчуци.Вие яжте доматите с коренищата.Радвайте се на капитализма и демокрацията и плащайте за всичко. Нали това искате? Някога и аз плюех Живков. Сега разбирам колко стана лошо без него.Ще му паля свещици за прошка.
5
0
 
12
 
! Отговори
72286 преди 6 години
По улиците и преди паркираха коли. така еч нови парко места няма . Вместа да хабят пари за рисунки и стикери, да покрият Перловската и Слатинската река и да ги направят пракинги. Сега само разнасят смрад и миазми. Алеите и дърветата да си останат, подчертавам го заради кухоглавите в общината. Става дума за покирване на каналите. Това ще бъдат реални нови парко места - при това стотици. С еднопосочното се разбърква движението и поради дългото обикаляне колите отделят повече изгорели газове.
4
2
 
13
 
! Отговори
Фандъкова преди 6 години
Здравейте как сте днес? Вие сами пожелахте да се плаща! Да ви е удобно и честито. Обещавам да се случи и в Младост и Дружба и Ст град и София.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ААА НЕ! А такса въздух такса тротоар такса селянин кога? Нещо много се бавите! От кога ги чакаме и все не влизат в сила?!
2
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро цяла София ще е платена зона, а паричките ни ще потъват в джобовете на мафията. Ненаядоха се тези от ГЕРБ.
1
3
 
27
 
! Отговори
фандъкова преди 6 години
Ура! Ще падат парички!