Части от София остават без вода днес

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
2 окт 2017 08:09, Боряна Павлова
0
Части от София остават без вода днес
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
 
На 02 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Житница", жк. "Славия", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Житница", ул. "Хайдушка поляна", ул. 691, ул. "Хайдушко изворче". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Хайдушка поляна" до бл. 32.

На 02 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Смърч" и ул. "Битоля", жк. "Белите брези", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Ворино" от ул. "Проф. Д-р Димитър Атанасов" до ул. "Битоля", по ул. "Битоля" от ул. "Хайдушка гора" до бул. "Гоце Делчев", по ул. "Смърч" от ул. "Дойран" до ул. "Битоля". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Битоля" ъгъла с ул. "Смърч"; ул. "Битоля" ъгъла с ул. "Хайдушка гора".

На 02 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шейново", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Мургаш", ул. "Шейново", ул. "Васил Априлов", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Шейново" №19.

На 02 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Охрид" кв. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Охрид" от ул. "Свищов" до ул. "Опълченска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Охрид" ъгъла с ул. "Подполковник Калитин".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 02 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Илия Джагаров", с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Илия Джагаров", по ул. "Цветан Пешев" от ул. "Илия Джагаров" до ул. "Поп Стоил Петков"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Илия Джагаров" ъгъла с ул. "Цветан Пешев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари