Верижна катастрофа блокира "Цариградско шосе"

Няма пострадали, нанесени са само материални щети
3 окт 2017 14:15,
72

Снимка: Булфото

Верижна катастрофа с три коли затрудни движението по бул. "Цариградско шосе" в посока кв. "Младост".

Няма пострадали при инцидента. Нанесени са само материални щети по автомобилите.

На място има линейка, както и два екипа на полицията, които регулират движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
3
 
! Отговори
До пловдивчанина преди 6 години
В София къде може да видим нещо старо?Ако те интересува може да видиш. София все пак е един от най старите градове в Европа, не колкото Пловдив естествено. А в Пловдив какво старо може да видиш. Това на което му се прави реставрация вече 20г ли? Бати смеха...
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 65Ти си абсолютен пример за кух шопианец / дървен философ
63
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62Ти си абсолютен пример за кух провинциалист/ дървен философ
62
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 6 години
Има различни шофьори провинциалисти в София. Едните не са шофирали в София и им е трудно. Тях в масовия случай ги подпомагаме, не ги притискаме, пускаме ги и т.н. Лошото е, че те примерно не спират на пешеходна пътека, която за тях сякаш не съществува, може и светофар да не видят, при тях няма. Вторият вид често шофират из София и са едни уж много нахакани, хвърчащи с над 100 км/час при ограничение 50 км/час,а по Цариградското и с над 150 км/час при ограничение 80 км/час. Те са опасните шофьори.
61
2
 
0
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До Баче КикоСигурен съм, че всяка мaймyнa е по-красива от теб. Но това е без значение, важното е да не спрат семафорите у софето, че ще си *** мaйкaтa! Да недава господ!!
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 60Свиквай баце, това е новия мирис у шопия!
59
1
 
5
 
! Отговори
От провинциалистите преди 6 години
До Анонимен 59да не твърдиш, че шоп и софиянец са различно нещо? Нещо като това да не си роден в град София и да си *** ли? И в София има кози, виждал съм такива - тях като ги доите защо не ви ги казват тия неща?!!
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Баче Кико 58За май,му,ни от северо-западнала Бг тук е ЗАБРАНЕНО!Миришеш на обор.
57
1
 
3
 
! Отговори
Стар софиянец преди 6 години
Когато направиха преди години Цариградско шосе, ограничението на скоростта беше до 100 км/час, сега е доста по-малко - напредък, няма що. Хората по света знаят, че когато разрешената скорост се свали под безопасната скорост за пътя, катастрофите се увеличават и нищо чудно и тази катастрофа да е заради това разминаване, което се прави уж за да се намалят катастрофите, а реално става обратното.
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От провинциалистите 57Тъп*ако, софиянец и шоп са дме МНОГО различни неща.Знам че при козите тези неща няма да ви ги кажат.Типичен шоп е Боко-тиквата за това вие провинциалистите си го харесватеи го избирате вече 10 години.Пълни шушумиги сте.Провинциалист му кажи и не го обиждай повече.........
55
2
 
7
 
! Отговори
От провинциалистите преди 6 години
До Анонименти повече се притеснявай от това, че ние те познаваме от сто километра :) Нагло, кухо и арогантно ли е от шопската земя, ще да се е пръкнало!
54
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До провинциалистите и новите сУфиянци!!Искам да ви кажа че няма значение как си облЯКан, каква кола караш, каква е регистрацията на колата, колко апартамента имаш в София.каквото и да правите ви разпознавам от "A thousand miles away"!!Капиш пайзани?!
53
2
 
0
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До ПловдивчанинаМожеш да видиш на баба им изгнилата ***, вмерисала се от 100 години! Не се излага бе майна, на всякъде има история!П.С. А, и един Moдepaтop вмерисан от старост.
52
2
 
6
 
! Отговори
Киро Влашки преди 6 години
До Пловдивчанинатука брЪкаш майна, у шопиа е изкОпана най-древната мизерия по наш'те земи!
51
3
 
2
 
! Отговори
Бате Сашо преди 6 години
До тъпите шопи:Олигофренчета, като ви е хубаво в осраната столица, която е на последно място в целия Евросъюз, ми чии го дирите лятото на морето и зимата по ски курортите, бе? Писна ми от *** шопи, дето превзели всички паркинги и няма къде да паркирам да си карам ските. Ай стойте си у шопско и не ми пречете да си почивам през ваканцията ми.
50
3
 
1
 
! Отговори
Пловдивчанина преди 6 години
До АнонименШопе, какво става с доказателствата? Пловдив е град на хиляди години и си има видими доказателства - римския стадион е под цялата главна, античния театър, в подземията на всички сгради има останки от различни епохи, по тепетата има крепостни стени. В София къде може да видим нещо старо?
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47Бъркаш потекло с местораждане, шопе!
48
1
 
2
 
! Отговори
Men преди 6 години
До АнонименМда, явно господин кореняка не познава историята на града си, та не може 1 нещо да посочи ... *** иначе древен викаш бил града, шляпали сте по древни магаршки ***
47
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗуйоАма че завистлив ***. :(
46
2
 
5
 
! Отговори
Зуйо преди 6 години
сАдим шопианци срещу заплащане, както следва:- Първо поколение (у щерка) - 100 евро или тяхната равностойност в рубли, по курса на деня- Второ поколение (у майка) - 200 евро- Трето поколение (у баба) - 300 евро и шише рИкия- Четвърто поколение - цената се договаря на мястоЗа контакти телефон 0888 SHOPIA или на имейл zuyo***abv.bg