Верижна катастрофа блокира "Цариградско шосе"

Няма пострадали, нанесени са само материални щети
3 окт 2017 14:15,
72

Снимка: Булфото

Верижна катастрофа с три коли затрудни движението по бул. "Цариградско шосе" в посока кв. "Младост".

Няма пострадали при инцидента. Нанесени са само материални щети по автомобилите.

На място има линейка, както и два екипа на полицията, които регулират движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГруйоТоя *** пък не знае, че номерът на колата не определя къде е роден и отраснал шофьора.Тука се открива топлата вода, хора.
24
3
 
3
 
! Отговори
Men преди 6 години
До АнонименИскаш да кажеш че някой друг разрешава да се строи на твоята наследствена кореняшка земя, наторявана лично от теб и твоите деди?
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Акронимен 21'Тук' можеш да наричаш града, само ако и ти си от тук. Иначе по-скоро ти си се връщай 'там', защото 'тук' не ти е мястото и не ти е в правомощията да обясняваш на местните кво да правят.
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MenМиличкото, колко е комплексирано и колко завижда, че не е от София. Засегнахме му селската чест.
21
2
 
7
 
! Отговори
Акронимен 21 преди 6 години
До Анонимен 21Като не ти харесва си събирай багажа и се разкарай от тук. И на мен не ми харесваше там където живеех преди, и аз си събрах багажа и заминах! Спира ли те някой?
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избягвам го този булевард посока "Младост" сутрин. Като се качиш на високото при "Яворов" слънцето те заслепява и ако намалиш малко по-рязко веднага някой се е спрял в теб.
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Men 9Селянино, нищо не строим!!!ЕСтроят такива изтърбушени провансали като теб а после продават жилищата на други индианци от прованса.Вече не разбирам езика на който говорят половината индивиди обитаващи София.Всичко в сектора на услугите вече е миек-киек, като започнеш от собствениците, минеш пршз пшрсонала и свършиш с клиентите, ВСИЧКО Е ***.Сега по ясно ли е за сплесканата ти селска глАва или ти требе джокер-о?!
18
1
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 1Предполагам, че се сещаш за кои уроци става въпрос.Но за неразбралите и за тези, които не са били в час нека да поясня:Това е урока за закона за инерцията и импулса.Формулата с която се измерва импулса е P=m.vКъдето:- P е импулса на дадено тяло- m е масата му, а- v е неговата скорост.
17
7
 
3
 
! Отговори
Men преди 6 години
До Един българинТе на кореняците им е простено. Когато са се родили, селяните Евлоги и Христо Георгиеви са им строили университета, за да може после гордо корянците да го наричат Софийски без всъщност да знаят, че е Карловски... *** аре простено им е, нали си ги хрантутим от цяла България, а очевидно и колкото и университети да им построим то в пробита лейка акъл не можеш да налееш.
16
2
 
5
 
! Отговори
Дон Балон преди 6 години
До до Дон БалонАако ти си се'янин а дамата е коренячка, минимум трето поколение, повече от ясно е, че знака "СТОП" е невалиден и коренячката е с предимство! Как я мислиш иначе? Идвате в града ни, отнемате работата ни, местата в дегските градини а сега и предимството ни на пътя! Докога така се'яни!
15
1
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 1Така е! И за съжаление улиците, особено Цариградско, бъкат от "умници" които си мислят, че понятията "неспазване дистанция", както и "несъобразена скорост" са измислени от катаджиите за да ти взимат пари.Еми, всеки който е учил физика в училище знае, че не може да караш с 80km/h по Цариградско (максималната разрешена), докато си на 2 метра от багажника на колата пред теб, нали? Обаче явно някои деца не са били в час на тези уроци. И упорито твърдят, че е ОК да си караш така...
14
4
 
8
 
! Отговори
Груйо преди 6 години
Първата кола е с номер СВ, втората със СА, третата и тя СА! Обаче, не - се'яните били виновни, че на шопиянците претенциите са по-големи от Луната! Вземете се в ръце, дами и господа панелни аристократи!
13
1
 
4
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Може да се случи на всеки "голям" щофьор, ако кара "залепен" за бронята на предната кола дори с 30 км/ч.Това са близо 8,4 метра за секунда. Но това е приоритет само на водачите от престолния град ! Ние *** се стремим, да сме малко по-назад, понеже сме "назадничави" .
12
1
 
5
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Мачкайте тия тенекета, че всеки ден се вкарват нови! Задръсти се от железа ей
11
1
 
3
 
! Отговори
До Men преди 6 години
Доста плитък си на знания и явно на МОЖЕНЕ! Колко си жалък не ти е ясно дори.
10
3
 
12
 
! Отговори
Зуйо преди 6 години
Кореняк пето поколение съм! Дядо се е изфръгал на един камък на Плана дорде е пасъл овцете. После минала баба, морна за вода ходила, и поседнала на камъка и те така! От тогава у вените ни тече синя кръв! От мене да знаете, че от шопския тарикат по-голем аристократ нема!
9
7
 
10
 
! Отговори
Men преди 6 години
До АнонименАбе господин кореняко като не искате селяни що тогава си построите имотите с големи кооперации и ги разпродадохте на селяни? Ако искате градинки защо строите блокове ВЪРХУ градинките. Ако не искате селяни защо си давате под наем имотите на селяни? Нещо шизофрения ви тресе, а всички знаем как сте станали кореняци - от едно прашно шопско село. Добре че навремето селяните са ви построили целия град, иначе и до сега щяхте да газите в магарешки ***.
8
2
 
7
 
! Отговори
Дон Балон преди 6 години
Това е само некой се'янин, такова нещо кореняк трето поколение не може да направи!
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MenЗапазената реплика на всеки баш *** завистлив. :(
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка 4та кола е с провинциална рег. и всеки 7 от 10 шофьори в София са провинциалисти (вкл. "нови" суфиянци).трафика е ОТВРАТ.