Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние

Собственикът на кучето е арестуван от полицията
5 окт 2017 14:00,
86
Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние
Снимка: архив Reuters

Питбул нападна и нахапа възрастен мъж тази сутрин в София. Инцидентът е станал пред блок 358 в квартал "Света троица".

Около 8,30 часа възрастният мъж се разхождал в градинка близо до блока, когато е бил нападнат от кучето, съобщи БНР.

След нападението мъжът е откаран в Университетска болница "Царица Йоана" в тежко състояние с много ухапвания по тялото.

На място пристигнала полиция и арестувала собственика на кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
55
 
! Отговори
redordead преди 6 години
В София, на всеки 10 метра има по една торта изсипана от куче, някои са по-големи от човешки - ходиш си из китната столица в ЕС и се любуваш на клефаците...идиля...
47
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучешка храна напоена в антифриз най-помага в такива случаи.
46
3
 
54
 
! Отговори
гост преди 6 години
Кучетата превърнаха столицата в градска тоалетна. Много зачестиха случаите да нападат и убиват хора. Но няма глобени за това че разхождат кучетата без намордник и не са вързани. Освен това не почистват изпражненията от тях. Във България с привилегии са кучетата, *** и депутатите. Нищо чудно да сменят герба, вместо три лъва да бъдат три кучета. Нали кучетата в България са свещени животни. Могат да убиват всеки човек безнаказано, според властите.
45
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време да гледаш куче в града е било лукс . Само на село на двора се е гледало . Вместо животинката да е на двор те я затварят в панелни жилища и нямат къде да си изразходят енергията (дивите инстинкти останали от роднините си вълците ) и ето защо нападат . Отговорността трябва да се носи от собственика ! Колкото и да си обичате животните ако са опасни и причиняват вреда повече от един път и това не е един път поведение ТЕЗИ ЖИВОТНИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСПЯТ
44
1
 
50
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Заради такива собственици на кучета хората започнаха да ги тровят. Мястото на такива собственици на кучета е в затвора и много голяма глоба. Ако не се предприемат законови мерки, хората ще започнат да раздават правосъдие. Много хора бяха разкъсани от кучета, но правителството се наслаждава и е безучастно. Вината за кучешките проблеми е изцяло тяхна.
43
2
 
49
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Кога ще има затвор за такива собственици на кучета, които са безотговорни към живота на другите хора?
42
10
 
44
 
! Отговори
Edio преди 6 години
Разберете нещо веднъж завинаги - да заклеймявате всички кучкари под общ знаменател е еквивалентно равно на това да заклеймявате всички Голфове заради едно градче на юг от София. Аз имам куче от 2 години и гарантирам, че никога няма да нападне човек...просто защото винаги го разхождаме с каишка. Не е виновно кучето, виновен е стопанинът! Все пак то е животно - ние сме отговорни за неговите постъпки!
41
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждал ли си путбул отблизо? Всяко куче може да бъде агресивно, ако е възпитавано за това или е било тормозено. Това не зависи от породата. Единствената разлика е, че при питбула захапката действително е по-здрава в сравнение с повечето кучета, затова причинява по-големи поразии, ако нападне.
40
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПИТБУЛА Е ХИБРИДНА ПОРОДА ТОВА НЕ Е ЧИСТО КУЧЕ ИМА ПРИМЕСИ И ОТ ДИВО ЖИВОТНО!!!НАЙ-АГРЕСИВНАТА ПОРОДА И КЪМ ЖИВОТНИ И КЪМ ХОРА ВКЛЮЧИТЕЛНО И КЪМ СТОПАНИНА СИ!
39
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 42,аман от философи прехвърлящи вината от причинителя върху пострадалия,тя сигурно и изнасилената е виновна за това,че е красива а не изнасилвача,или ограбения носи вина,че има в себе си пари а не крадеца,или убития е винован,че се е изпречкал пред убиеца
38
40
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питбулите по принцип не са агресивни към хора - напротив, изключително мили са с хората. Понякога проявяват агресия към други кучета, но не и към хора. В случая или става дума за нарочно озлобявано от стопанина си куче, или дядото му е посегнал. Стопанинът със сигурност има вина, че не го е държал вързано. Но много често и самите "пострадали" си го просят - посягат кога с бас;тун, кога с камъни към куче, което въобще не им обръща внимание, а после реват.
37
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нужна е култура, за да притежаваш и стопанисваш куче, независимо от каква порода е.Но *** си набавя страховит ***..с с цел да респектира околните. Разхожда такова куче с мисълта и самочувствието, че все едно надува мускули пред комшиите.
36
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отново ли? - все едно и също, няма ли затвор за виновния кучкар, няма ли правила в тази страна.Ако имаше реална отговорност за тези хора ,то всеки гражданин би се обадил на 112 когато види боен *** с без намордник и това щеше да ги вкара в пътя , но не,нещата тук не стоят така
35
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аве българино със закърпени *** ходиш ама куче да имаш. Ех как ще ги стигнем американците
34
1
 
76
 
! Отговори
Напишете името и преди 6 години
дайте снимка на собственика: той не е престъпник, а УБИЕЦ! Сега да поеме всички разходи и грижи по лечение, рехабилитация, протези на нахапания човек ( вклЮчва и медицинско лице за гледане в болница или в къщи) Оправдание, че НЯМА пари- не важи: да тегли КРЕДИТ, да продава каквото има. Дори и затвор за него ще е леко наказание; грижи и плащане , докато умре собственика на кучето! Само така ще се научат, че да имаш куче, означава ОТГОВОРНОСТ!!!!!!!!! Ако беше обезобразило дете или млад човек?КАК
33
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче без повод и каишка не трябва да се разхожда .Винаги имам сгъваем нож в мен точно за такива случай.Куче което скача на хора трябва да се приспива.
32
4
 
76
 
! Отговори
Гледаш ли.. преди 6 години
Гледаш ли породата куче-крокодил (горд стопанин на такъв съм) просто забравяш за без каиш и не даваш да се гали от непознати КРАЙ! Трябва да си адски отговорен за да няма проблемии пак винаги може да те изненада питбула ,а ако го озлобяваш или по хора или животни то проблема ти е в кърпа вързан . Не всички любители на породата са *** или комплексари ,но голяма част за съжаление са ..дано се оправи човека. П.С. Съвет ако взимате питбул за първо куче по-добре си купете рибки.
31
11
 
80
 
! Отговори
Тялото преди 6 години
За такива породи трябва да има лиценз като за оръжие.Прави впечатление как някакви проблеми ги има само в БГ, но не и в белия свят. Ходя по западна европа и на летище, ресторанти, магазини, хотели има кучета. Бизнес хотел 5 звезди - 4 кучета на закуска. Никъде няма ограничение, никъде няма проблем. Кучетата са възпитани и спокойни. Питбул много рядко се вижда. Нахапани няма. Тук някак си все е проблем. И да имаш куче и да нямаш. Като че ли хората са проблема.
30
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако на някой не му е ясно, грижата е за кучета и всичко друго в ущърб на нормалните хора и обществото, като план за унищожаване на европейците
29
0
 
33
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
До хмЕй, не ми взимай прякора. Не успя ли да си измислиш нещо по хубаво??????Може пък и да сме адаши