Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние

Собственикът на кучето е арестуван от полицията
5 окт 2017 14:00,
86
Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние
Снимка: архив Reuters

Питбул нападна и нахапа възрастен мъж тази сутрин в София. Инцидентът е станал пред блок 358 в квартал "Света троица".

Около 8,30 часа възрастният мъж се разхождал в градинка близо до блока, когато е бил нападнат от кучето, съобщи БНР.

След нападението мъжът е откаран в Университетска болница "Царица Йоана" в тежко състояние с много ухапвания по тялото.

На място пристигнала полиция и арестувала собственика на кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
34
 
! Отговори
хм преди 6 години
ех тези бездомни кучета бе, как пък не се научиха за толкова време...
27
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видими резултати от една столица на псевдо страна от ЕС.
26
7
 
88
 
! Отговори
Справедливо е... преди 6 години
най-малко на кучкарите, да им пращат сметките от болниците, за лечението на пострадалите от техните кучета. Толкова безочливи и арогантни типове са. Целия свят трябва да се върти около техните кучета.
25
6
 
57
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До АнонименМай не си много информиран. "Наглярката от ....."разпореди всички кучета да се приберат. Тогава петдесетина кухи *** се събраха пред МС с *** и тенджери, и ББ Мирослав Найденов клекнаха. Най-силния аргумент бе, че като приберат псетата, ще си предават болести. А, че уринират, акат и хапят там където играят малки деца? Жената затвори училищните дворове. Сложи огради на детските площадки. Виж какво стана с тях. Ако още не е счупена вратата, то никой не я затваря.
24
5
 
87
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Агресивните природи се "приспиват" с инжекция за постоянно! Така се постъпва с бездомните кучета , мисля че е редно така да правят и с домашните като допълнително глобяват собственика с 10 000 лв глоба. Глобата не трябва да е по ниска а трябва да е в размер най-малко 10 пъти цената на кучето , но не по ниска от 10 000 лв
23
1
 
99
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучкар съм от 30г. Знам, че това е огромна отговорност, но за съжаление голяма част от стопаните на доминантни породи са прости или напълно безхаберни. Също и комплексари и jвъзпитават в агресия животните. Много яки глоби и сурови присъди трябват.!!!
22
5
 
55
 
! Отговори
Димукрация преди 6 години
братя, свобода за всички и безхаберие. Изтеглиш ли късата клечка - заминаваш. Кой не скача е червен.
21
2
 
63
 
! Отговори
Прост преди 6 години
До АнонименИ намордник не помага. С намордник давят котки без никакъв проблем. И собственичката му твърди, че не е агресивно??!!
20
1
 
61
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До АнонименКолко пъти да ти обясняват, че тези кучета не са агресивни? Че ти си виновен! По-важен е живота на американските норки. Преди години я гледах"експертката", дала експертиза за кучето разкъсало дете на улицата. Това все едно боец от ИДИЛ да ти дава експертиза за разследване за разпространение на радикален ислям!!!!Онази куха лейка хранела глутницата извади късмет, че родителите бяха от свестните римляни, които не се нуждаят от интеграция и за които никой не пише.Иначе да са я пребили.
19
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
15 не каишка трябва а намордник
18
5
 
67
 
! Отговори
teo преди 6 години
В много държави са забранени за отглеждане на тези кучета убийци! Дано и нашето правителство да се справи с тези опасни кучета, КАТО ГИ ЗАБРАНИ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ !!! Бойко вземи се в ръце и махни тези кучета убийци от България!!!
17
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля се такова нещо да не се случи пред мен, че ще лежа за убийство...
16
7
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми от улични кучета, развързани домашни, които "само лаят и не хапят..." и *** стопани със самочувствие, че всички други са длъжни да се съобразяват с техните любимци. Всеки притежаващ оръжие трябва да има право да застреля куче което се е спуснало към него.
15
4
 
92
 
! Отговори
Край преди 6 години
От как е демокрацията се сещам за поне 5-6 ИЗЯДЕНИ от кучета живи хора. Как пък тоя народ малко не се стресна да вдене че безхаберието му ражда смърт. До кофите изхвърлена стара дограма с ръждивите пирони нагоре, кучетата пуснал от гадните породи, върти гуми из селата с по 100 км/час. Катализатора на дизеляка махнал. 90% от населението са с акъла на пиле и властта естествено угажда на тях -нали трябва да я избират.
14
3
 
104
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
Не се научиха че всички кучета трябва да са на каишка. Имал съм родвайлер - страхотен, послушен и добър, но винаги е бил на накишка, не защото беше лош, а защото играта му беше мечешка. Обичам кучетат, но наистина трябва и самите собственици да се съобразяват, не може на всяка полянка полицай да седи
13
3
 
80
 
! Отговори
Край преди 6 години
Властта не иска да налага ред в обществото. Това става с глоби, със затвори, с бой. Властта иска само да харчи пари - да прави пътища, метра и т.н. това става с рушвети.Опасявам се че и 90% от българите не искат ред и този начин на живот си им е мил.
12
8
 
55
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Боко и Цоко в схватка за дръвцето, ще го гризнат и двамата спокойно
11
12
 
96
 
! Отговори
: преди 6 години
Ама те не са опасни, ама то зависело от селянина дето ги гледа, така обяснете на нахапания човек. Глупави, непредвидими, свирепи кучета за комплексари с "тутуитофки" .... и едните и другите само вредят. Как не прочетох никога за нахапан човек от ретривъри или лабрадори.
10
6
 
116
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето да се застреля, собственика да плати глоба и 100 хиляди обезщетение на човека.
9
6
 
118
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забрана за тази порода има в Цяла Европа. Защо у нас има кретеноиди които гледат такива животни? И какво, ще го осъдят на 2 години, ще лежи една и отново ще гледа такива зверове. Решението е, да се вкара в една клетка с непознат питбул да го нахапе, за да разбере, какво може да причини такова куче. Дано пострсдалият да има синове или блъзки, да набарат Кучелюба и му обърнат гърба *** корем.