Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние

Собственикът на кучето е арестуван от полицията
5 окт 2017 14:00,
86
Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние
Снимка: архив Reuters

Питбул нападна и нахапа възрастен мъж тази сутрин в София. Инцидентът е станал пред блок 358 в квартал "Света троица".

Около 8,30 часа възрастният мъж се разхождал в градинка близо до блока, когато е бил нападнат от кучето, съобщи БНР.

След нападението мъжът е откаран в Университетска болница "Царица Йоана" в тежко състояние с много ухапвания по тялото.

На място пристигнала полиция и арестувала собственика на кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
102
 
! Отговори
Деградация преди 6 години
Еййй омръзна ми всеки ден да чета за проблеми, които по света са решени със закони и се спазват от ВСИЧКИ! Тук, някакви помиярозащитници се месят във всичко, а още по-смешните, тия, които ТРЯБВА да правят закони и следят за тяхното спазване си драпат топки, сливи и тем подобни закърняли органи...ПИСНА МИ!Сега тоя собственик, как ще го накажете? От ония страшните глоби по 50лв, ли? И да попитам в другите страни, дали ще му върнат кучето, а Кметке?
7
4
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1968 започва кариера на Уолстрийт и се издига до президент на инвестиционна банка. Амбициозният български имигрант работи дори в американското Министерство на външните работи, в Световната банка и в ООН като икономически съветник.Отличен е с престижните награди Елинор Рузвелт" и Фулбрайт".+++++Обаче на наглярката от Белчин баня й дреме .
6
3
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази сутрин в 5:30 часа е починал професор Ботьо Тачков, който беше нахапан от глутница кучета. 88-годишният професор е починал от полиорганна недостатъчност, съобщиха от ВМА.Припомняме, 88-годишният човек беше нападнат в столичния квартал Малинова долина" на 28 март.Проф. Ботьо Тачков е един от най-известните и преуспели българи в САЩ. Емигрира зад oкеана през 1962 г. и не след дълго става научен сътрудник в Колумбийския университет, където прави докторат и преподава.През 1968 започва кариера на Уолстрийт и се издига до президент на инвестиционна банка. Амбициозният български ими
5
5
 
102
 
! Отговори
f преди 6 години
Отдавна постоянно имам автоматичен нож в себе си, точно заради подобни изцепки. По-добре да реагирам и да се спася, отколкото после да имам да взимам. В България е така - джунгла.
4
7
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пред три-четри години кучета разкъсаха цял Професор при това от Бостънския университет и наглата селска учителка пак не подаде оставка.Такова чудо не се е случвало в нито една европейска, а сигурно и африканска столица.
3
14
 
128
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е след като Фандъкова стимулира по всякакъв начин отглеждането на кучета в града.При нас например кучкари редовно си влизат с добичетата си в магазина и им говорят като на хора. И се обиждат ако им направиш забележка. Служителите на магазина, нали повечето са селяни като кучкарите, тичат да ги галят, а след това нареждат стоките по рафтовете. Веднъж им направих забалежка, а те ми отговориха че съм много изостанал и че съм мразил животните.
2
8
 
131
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Природозащитниците сега да съдят нахапания човек, затова че е стресирал кучето.
1
22
 
166
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убий кучкар, спаси възрастен човек или дете. Ненавиждам тези псевдохуманисти, безкрайните купчини с вайна на отвратителните им животни и смръднята на кучешка урина във всяка градинка, парк и околоблоковите пространства!