С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе К., ти малко помисли преди да пишеш...до бензиноколонките точно, където понякога има малки разливи бензин...или докато зареждаш и си извадил маркуча...мислиш, че е ОК да се пуши? Не си ли гледал поне американски филми?
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко му е .тря винкело да играе.В Перник така се решават проблемите.
10
47
 
7
 
! Отговори
К. преди 6 години
Не разбирам тая голяма врява. Всички бензиностанции имат кафенета с маси навън и там не само се пие, но и се пуши - сложени са и пепелници.
9
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма възпитан пушач! Абсолютно! Майки с колички, таксиджии, майстори вкъщи, артисти, учители ...Арогантни, вонящи и вредни.
8
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо интелигентната майка, с още по интелигентния ***, си мислят че са табелите? ! Част от интериора ли? 80 %от обществото е на тоя хал. До 40 години мама ще го пази и представлява. Поредният провален родител. Тепърва ще им берем плодовете. Такива "дечица "до края на живота ще са ***, но лошото е че е тенденция вече.
7
4
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето е на 25 години и щом сам не се сеща да не си изгаси цигарата, явно трябва да играе пожарогасителя. Ако беше взривил бензиностанцията, щяхте друга песен да пеете. В България явно трябва да умре някой, да се сещаме за някои прости истини.
6
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много по-правилно ще бъде,ако съди перничанина с цигарата заради опит да взриви бензиностанцията,понеже това е нещо като опит за терористичен акт.
5
4
 
98
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 25 години...а го оправдава още майка му. Той, ако до сега не е научил, че не се пуши на бензиностанция, при все, че е бил и предупреден нееднократно, смятайте колко още неща му липсват. Ей такива *** карат коли, гласуват и т.н.
4
3
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде стига тъпотата на една майка и нейния син!!! Пернишки ***. Защо бензиностанцията не го съди? Имат основание.
3
4
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на служителя на бензиностанцията!Изключително адекватна реакция!Ако Едуардчо е недоволен,да си помисли какво би му се случило,ако вместо с пожарогасителя го бяха пръснали с маркуча от колонката.Някой хора си мислят,че светът се върти около тях и те са над всичко,включително над законите на физиката и химията.
2
4
 
87
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
На майка си се е метнал. Не адекватен. Сега като минава с колата покрай бензиностанция , ще гаси цигарата.А клипчето е яко.
1
4
 
105
 
! Отговори
аз преди 6 години
На бас, че е бил друсан. Ей много се смях на тази смешка, как майка му не била му казала, че на бензиностанция не се пуши....