С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българчето Едуард, което пуши на бензиностанция, надменнен, неадекватен и арогантен.Този човек е и.з.а.к.а.н събирателния образ на 28-годишната ни нефелна "демокрация" и тоталния социален и морален разпад на обществото ни.
191
0
 
16
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 196 Бащата се е скрил от срам.
190
0
 
57
 
! Отговори
шматка преди 6 години
25 годишен мъж скрит зад полата на майка си.Днешна реалност.
189
0
 
47
 
! Отговори
шеметно преди 6 години
И майката и сина са неадекватни! Или им липсва нещо в биокомпютрите, или са безочливи до безобразие! Вместо от сутрин до вечер да благодари на Господ, че бензиностанцията не е гръмнала ведно с нейното детенце-мамино синченце... Тя щяла да съди - шматка шматка, шматка. Глупостта има запазено място при хората! Задължителна е проверката за наркотици!
188
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега майка му да научи,що е това презерватив(защото явно преди 25 г. не е знаела)и да научи дрисльото да го ползва за да не пръкват повече такива Едуардовци.Къде е бащата в това семейство и той да си каже мнението за неадекватността на "произведението си" на обществено място-в лучая на бензиностанция.
187
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пернишкият винкел е много отворен, така му се пада. Браво
186
0
 
20
 
! Отговори
Ama преди 6 години
Ama ako se bqha vzrivili zaradi cigarata na toq mamin ubavec, dali mama shteshe da sydi slujitelq pak?
185
0
 
39
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Майката първо е трябвало да му обясни, че неговата стойност и стойността на фланелката му са две различни неща, които като стойност може много да се различават. И че когато говориш с непознат, не е нужно да му обясняваш колко си оставил в мола.
184
0
 
25
 
! Отговори
на Едито очите преди 6 години
Сега Пернишкия вече ще знае......а може и цигарите да откаже!
183
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 188"Момчето" не кара кола, а го возят в кола, така както всяка кифла. Помислил си е, че като е "дама" и никой няма да го закачи ама е сбъркал(а). Вижте му профила във Фейса - един нежен, изрисуван мъж - мечта за всеки пандизчия!
182
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам бензинджийството да е 1 категория труд!Минимално 500лв бонус вредни и опасна среда !
181
0
 
59
 
! Отговори
Химик преди 6 години
Бензола (C6H6) е силно летлив и всъщност изпаренията горят. Ако има разлят бензин по пода или по маркуча на колонката не е нужно цигарата да доближи течността - изпаренията могат да се възпламенят дори цигарата да му е в устата.Много правилна и превантилна мярка от страна на бензинджията
180
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАко момчето е бавно развиващо се, ЗАЩО КАРА КОЛА !
179
1
 
41
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
маменцето му не го научила къде да пуши и да познава табелките...!!!направо ще падна от коня:-))))))))))а ако се беше самовзривил кво ли щеше да пее маменцето му!!!!
178
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой по-нисък човечец го беше помолил да загаси цигарата, можеше и да го набият, след което да почнат д аму скачат върху колата, да си махнат ризите и да се бият в гърдите с викове "Бул'гар-Бул'гар!" !
177
0
 
30
 
! Отговори
IQ преди 6 години
Първото нещо, което ми извади очите, беше паркирането: така, че на съседната колонка нямат шанс да паркират. Всичко, което се случи след това, беше закономерно.
176
0
 
38
 
! Отговори
помЯр преди 6 години
До Анонимен 180Не е в това въпросът, може реакцията да е прекалена, но защо е нужно някой да ти каже да спазваш просто правило?! На тоя ла*нар като кара със 180км/ч по магистралата някой трябва да дойде да му намали ли преди да се пребие заедно с още няколко човека? Това е един прекрасен урок за отговорност, който липса на малкото Еденце и на *** му, че и на много други хора...
175
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бензиностанция нямаш право да палиш огън, пушиш, да оставяш колата да работи на празен ход, да форсираш, да влизаш в бензиностанция ако ти е скъсана меката връзка на генерацията или пробито гърнето както и да извършваш каквито и да е ремонти.
174
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко *** има по нашите земи ... Май трябва да въвеждаме задължителна стерилизация, че ще става по-страшно.
173
0
 
23
 
! Отговори
толераЗД преди 6 години
Христо Димитров за премиер! Имаме нагледно доказателство за заслуги, съпоставими с Боко.А майката на маминия *** е за затвор, че е създала и продължава да дандурка един вечен консуматор, тежест за нацията....